Abus kilidin anahtarı kırıldı yardimci olabilicek var mı ?

Merhaba yazın ortasında ilk anahtar kırılmıştı anahtarcıya yedek anahtarı götürdüğümde ellerinde bu kasadan olmadığını söylediler yapamadılar bende yedek anahtarla idare ederim dedim yesek anahatar da geçen hafta kırıldı gene sordum kırık anahtarla kasa yok diyor herkes kilidi kesmek istemiyorum başına gelen var mı daha önce ne tavsiye edersiniz teşekkürler

Motosikleti
Yok
Merhaba yazın ortasında ilk anahtar kırılmıştı anahtarcıya yedek anahtarı götürdüğümde ellerinde bu kasadan olmadığını söylediler yapamadılar bende yedek anahtarla idare ederim dedim yesek anahatar da geçen hafta kırıldı gene sordum kırık anahtarla kasa yok diyor herkes kilidi kesmek istemiyorum başına gelen var mı daha önce ne tavsiye edersiniz teşekkürler

Suraya baktiniz mi ? Keycode var mi elinizde?

https://www.abus.com/eng/Service/FAQ/Mobile-security

Evet kırılan tarafında bir numara yazıyor bu herhalde keykod diye tahöin ediyorum fakat yurt dışından geliyor anladığım kadarıyla şuan edirnedeyim 22 sinde askerlik için istanbula dönmem lazım yani yurt dışından bu kadar hızlı yollayamazlar diye tahmin ediyorum

Anahtarın kırık parçaları nerde bir kısmı kilit içinde kaldı ise diğer kısmı da takıp çevirince açma ihtimali var denemeniz lazım kırılan parça kilit içinde delikte sıfır kırıldı ise düz tornavida ile deneyin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar