Abilerim ehliyet alıyorumda nereye ne kdr yatırıcam????

Abilerim saygıdeğer büyüklerim.Ben ehliyet kursuna yazıldım fakat kurs bittikten sonra ehliiyet alıcakken nereye ne kadar para yatıracağımı bilmiyorum?
Sizden tek isteğim bana nerden ne alıcağım nereye ne kadar para yatıracağımı örenmek lütfen bana küçükde olsa bişiler yazarsanız beni mutlu edersiniz...:pale:

vergi dairesine verginizi yatırıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam 87tl sonra trafik şubede 67tl kart parasını verip dosyanızı teslim ediyorsunuz

Dosya ücreti,sınıfının harç ücreti ve ehliyet kart ücreti olarak toplam 180 i bulur heralde a2
Şoförler odasından dosyayı alıp sertifika ile trafiğe gidip sıra alıp bekleyeceksin sonra teslim edip duruma göre en geç 1 hafta sonra alacaksın ehliyeti

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kurs hariç 50 tl sınav ücreti+87 trafik şube+67 kart ücreti

valla ben 150 tl kursa verdim. 160 da emniyete yatırılıyo sanırım. Ehliyetini alıyosun. Ya da şöförler odasından sertifiayı alırken oraya biraz para yatırıyon. Sonra ehliyet içinde emniyete gidip para yatırıyosun. Ehliyetini alıyosun.

Yalnız bende b olduğu için direk emniyetten işimi halletcem heralde. Ama genel olarak böyle.

vergi dairesine gitmiyosun o eskidendi....bende ehliyeti alali 2 hafta oldu sürücü kursundan dosyanı aldıktan sonra gidiyosun.. halk bankasına... 82 lira kadar (a2 ehliyet için)ücret yatırıosun ordan aldıgın dekontuda dosyanın içine koyup sürücü kursunun baglı oldugu ilçe em.müdürlügünden randevu alıp randevu tarihinde gidip önce orda bulunan şöförler odası kabininde dosyanı hazırlatıosun 15 tl kadar ücret dosyan hazırlanınca emniyete teslim ediyosun 70 lira kadarda kart ücreti veriosun....bukadar yanii

Herkesi bilgilendireyim
B vardı 2008 de A2 aldım Aralıkta
sürücü kursu 150 (kursa göre değişir 100 e de var ama ben motorla çalıştım diye biraz yüksek ödedim)
sağlık raporu (özelden alırsan 35 civarı aile hekiminde ücretsiz)
Sınav parası 45
Sınav parası 50
Dosya Masrafı 35
Vergi Dairesi 80 küsür
Ehliyet 67 küsür
Ama Sanırım yılbaşında zamlandı Vergi dairesine ödediğiniz miktar artmış olabilir
Ben Elazığda aldım ehliyetimi ne şöförler odasına gittim ne de halkbankasına bu dediklerimi yaptım. ufak farklılıklar olabilir

Ben 1 aralıkta aldım ehliyeti

45 TL sınav için veriyosun, 50 TL direksiyon sınavı için veriyosun..

Ondan sonra sanırsam 83 TL vergi dairesine yatırıyosun..

Sonradan 13 TL şoförler odasına.. 76 TL civarıda emniyete verip alıyosun..

Haa kan grubu kartı için 10 TL civarı muayene ücreti ödeyip kan grubu kartı alıyosun.. Sadece kan grubunu bilmende yetmiyor.

Sanırım bunlardı..

2 hafta once aldım adım adım anlatıyorum 1)parayı odeyip surucu kursundan dosyayı alıyorsun 2)sonra emnıyete gdyorsun orda vezne var yatırdıktan sonra hemen parmak ızını aldır yoksa cok beklersın 3)dosyayı yatırdğn makbuzuda ıcınde verıyorsun aksama alıyorsun kart ucretı 73 motor ehlıyetı 83 araba 336 zam gelmeden fıyatlar

vergi dairesi ile ugraşmaarkadasım halk bankasına gityatır harcı dekontuda dosyanın içine koy..vergidairesi yok artıkk..emniyetten randevu al almadan gitme.almazlar evrakları..

İstanbul'da yaşıyorum, göztepe mahallesinde yaşıyorum. Bağdat caddesine, kadıköye, minibüs yoluna, kısaca her yere yakın evim. Biri çıkıp söylesin lütfen bu şöförler odası nerededir ?

İstanbul'da yaşıyorum, göztepe mahallesinde yaşıyorum. Bağdat caddesine, kadıköye, minibüs yoluna, kısaca her yere yakın evim. Biri çıkıp söylesin lütfen bu şöförler odası nerededir ?

B'ye A2 şubatta ekletmiş 1i olarak soruyorum napacan şoför odasını ?

Ek-1 içinse kadıköy ilçe emniyetten randevu al, kuşdili caddesinde bir yere gidiyorsun, oradaki birimin karşısındaki fotokopicide var o ek-1

hayatımda şoförler odasına gitmeden b üstüne a2 ekletme 2 kere ehliyet çıkardım, azıcık araştırın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar