Abi Yok Böyle Bişey Ya 2014 Cbr Kırmızı Hiç Bi Bayide Kalmamış :/

Harbiden böyle bişey yok ya izmirde yaşıyorum ve bugün bayileri aradım ellerinde cbr250r kırmızı renk yok onümüzde 2 haftada sipariş veren olduğundan dolayı şuan sipariş verirseniz 1 ay sonra gelicek diyolar çıldırmamak elde değil yaa nasıl beklicem şimdi 1 ay daha :/:/ ::S:S

600rr sarı siyah performans kitli repsol al 250 r bitti artık köyde biniyorlar XD

üzücü keşke önceden Sipariş verebilseydiniz :( Bundada vardır bi hayır
Türkiyedeki tüm bayileri arayıp sorabilirsiniz Eğer Diyelim mersinde varsa Otobüsle gönderebiliyorlar ama yol masrafı bindiriyorlar üzerine :(

düşücc motorları sürmek inanki yüksek cc lerden daha zor önüne çukur çıksa önüne kaldıracak güç yok direk kaza kaçmıyorlar felan bence en düşük kawasaki ninja 250 al o aralarındaki en iyisi

Bende sıraya yazıldım İstanbulda 3 hafta olacak bekliyorum :) Çok sıra var motor yok piyasada :/

Harbiden böyle bişey yok ya izmirde yaşıyorum ve bugün bayileri aradım ellerinde cbr250r kırmızı renk yok onümüzde 2 haftada sipariş veren olduğundan dolayı şuan sipariş verirseniz 1 ay sonra gelicek diyolar çıldırmamak elde değil yaa nasıl beklicem şimdi 1 ay daha :/:/ ::S:S

vardır bir hayır al pulsar bak keyfine anladığım kadarıyla yeni kullanıcısın iyi gider

Motosikletler sipariş üzerine gelmez. Bayiiler kaç tane geleceğini ve hangi renk geleceğini bilemezler. En fazla kaparo alırlar ve geleni ayırırlar. Onun dışında Sadece İzmir'de değil İstanbul'Da da repsol dışında hiçbir renk yok. 20sine kadar gelecek diyorlar. Ben bir bayiiden ayırttım kendime. Tabii ki kırmızı değil :D

sahibinden 2. el cbr dolu yav. Bide çukurda ön kaldırmayı anlamadım ben kontra yapıp kaçıyoruz biz :silent:

üzücü keşke önceden Sipariş verebilseydiniz :( Bundada vardır bi hayır
Türkiyedeki tüm bayileri arayıp sorabilirsiniz Eğer Diyelim mersinde varsa Otobüsle gönderebiliyorlar ama yol masrafı bindiriyorlar üzerine :(

Aynen ya dediğin gibi herşeyde vardır bi hayır bir ay daha beklerız..

Hocam iyi günler. Bugün benim motoru 1000 bakımına corlu onur honda servisine götürdüm. Bayide 2 tane kırmızı cbr250r vardı. Bi ara sor istersen

Hocam iyi günler. Bugün benim motoru 1000 bakımına corlu onur honda servisine götürdüm. Bayide 2 tane kırmızı cbr250r vardı. Bi ara sor istersen

şuan araştırıyorumda bana en yakın olaraktan aydın da var olmadı oradan alıcaz genede teşekkürler ilgin için

Bizim dümbük pastacı arkadaş 3 aydır mı ne siyah bekliyor mistik80 aloooo :queen:

Ama onunki 15.inde geliyor :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------

Hayır benim anlayamadığım zevk tar meselesidir de,250 cc makineye yukarıdaki arkadaşın dediği gibi onüçmilyarbeşyüztele fazla değil mi ? 'diyoruz adam makineyi almak için 1 ay bekliyeceğim diyor.Vay be.

Hondacıların dediği gibi altına değil honda'ya yatırım yapın.:joker:

Siyah gelecek diyorlar bakalim o gelmezse kirmizi isteyecegim. Honda repsol çok göndermiş o yüzden bayilerde repsol var hep

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar