fotoşoptur inanmayın :wiinkk:
lazmisin len ? .
fotoşoptur inanmayın :wiinkk:
orda derin mesaj var herkesin anlamasını bekleyemeyiz tabi.lazmisin len ? .
orda derin mesaj var herkesin anlamasını bekleyemeyiz tabi.
ne derin anlam varmis keko,hadi acikla yaw,bugun hamsini yemedin galiba :queen:
ahahaha çok güldüm :queen:
orda derin mesaj var herkesin anlamasını bekleyemeyiz tabi.
burası motosiklet vadisi bu vadinin puslu topiclerinde dikkat edin başınıza bişey gelebilir. :mrgreen:
sagol satocum kitleme davetimi kirmadigin icin
Kitlemeye dewam : o keko ne anlar pustan mustan,havada sis gorse sigara fabrikasi yanmis der.eger olay gece 12'den onceyse tabii.eger 12'den sonraysa ona bile idrak edemez,cunku beyin coktan durmus olur![]()
arada sırada duruyor olsa da hiç değilse bir beynim var, ya hiç olmasaydı senin gibi?
ordaki kısa mesajı anlayacak babayiğidi bulduğunuzda haber verin bana :cherry:
Onurcugum,su anki rusya hakkinda sana 1-2 bilgi vereyim.Su an Rusyada devletin cikarlarini kollayan bir derin devlet sistemi mevcut,bu sistemin kok kuruluslarinda zamaninda sovyet dagildiginda rusyanin tamamen parcalanmasini onleyen kisiler mevcut.Sovyetler dagildiginda yeni olusan Rusya ,aldigi borclarin hepsini odedi ve su an onu tutabilecek bir engel yok,ve borcunu odedikten hemen sonra Cin ile ortak tatbikat,bunun ne anlama geldigini herkes anlar sanirim,uzerine askeriye butcesine desteklemeler ve askeri teknolojiyi gelistirmek icin buyuk yatirimlar.en son ak-07 adinda tufekleri cikti piyasaya,ki sadece bu isin gorunen kismi,ak-07'nin ozellikleri nette bulunBILIR.Sovyetler olsaydı neyse de, Rusya'nın ordusuna sorayım size bir şey olmasın
Rusya farksız mı sanki şu an? Dört yanım "emperyalist" zulası
Ahmed Arif'e sevgiler :cherry:
Yahu bunlar niye garip geliyor size hiç anlamıyorum. Devletlerin entrikalarla dünya üstünde hakimiyet sağlamaya çalışması insanların nefes alması akdar doğal bir şeyÖnemli olan buna kızmak değil, izin vermemek.