abartalım bıraz

dün bi motor aldım, deposuna su doldurdum, birazda kereviz ekledim. bir kaç saat içerisinde jüpitere gittim, dönüşünde yokuş aşşağı 100bin km hız yaptım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizim buralarda ağustos ayı fazla soğuk olur.Arazide bir biçerdöver çamura saplanmış biçerken,ben de rastladım geçerken,Taktım bunu bizim çinlinin arkasına.E kanımız kaynıyo,yolda bizim Rafel'i,Kalyo'yu,busihido kadir'i,Sj's,Rigel,fireblade,Khutuck,Bymoto,Nitros81,Alper satriani yi filan solladık
Ama ben daha 2.vitese takamadan arkadaki selektör yapınca çektim sağa.
Sürücü indiğinde"abi hızlı gittin rüzgardan gözüm yaşardı,neyse sağol abi ama nerdeyiz biz" dedi..Ne bileyim sakallı herifler filan var etrafta.Tahran'da benzin ucuz Allahtan.

geçende sıfır bir hayabusa çektim altıma,sonra rengi hoşuma gitmemeye başladı.
bende benzin deposunu toprakla doldurup çiçek ektim.Şimdi deponun içinden uzayan çiçekler otlar sarkıyor.bahçenin bir kenarına koydum güzel duruyor dekoratif olarak.
yarın başka renkte bir hayabusa siparişi vereceğim kendime...:queen::queen:
bununda rengini hoşuma gitmezse balkona koyacağım saksı olarak...:queen:

gercek cok guzel abartılar
hepınıze teşekur ederım

abar dedık de ucu bıze dokunmazsın
neyse

gecen gıdıyorum
baktım bızım bush bızım derken adamla okadar kankıyızı kı ondan bızım dedım
neyse efendım bu harlyle gelmış durdu bana dıyorkı sen harleyle kullandınmı
cevap vermedım bastım gıttım
baktım kaptırmış gelıyor bır fren sesı urktum vurdum kafasına ne yapıyorsun
oda parmaganı agzıma soktu cenemı kaldırdı korktum dıye
gıne sordu harley kullandım
ben kızdım konuşma lan de dıngıl bastım gıne
neyse efem baktım bush kaptırmış gelıyor
yanımda bır gectı lan dedım it maykajımı bozucan neyse
gözden kayboldu aradan bır 1 km gectı baktım kalabalık
gıttım baktım bush yerde
lan dedım ne oldu tuturdu senın yuzunden dıye
suslan bak gördunmu bu bes kardesı
neden benım yuzumden
dıyorkı okadar sordum harly kullandınmı dıye
sorucaktım bunun frenı nerde dıye
lan allahın bush adam gıbı sorsaydın

:):):)

mujdemı isterım beyler parıs hiltonla evlendım suan ayaklarımı yıkıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
trene çelme taktım uçağa kafa attım şimdi teflon tava ile titanici batırmaya gidiyorum..

her zamnki gbi cıktım evden yani 4.katta balkona parkettiğim motorumu bosa atıp asagıya kadara vurdurdum sonra basladım yolculuga ilerdeki kavsakta polis cevirdi,corba paranız varmı diye sordu,dedim seni bidaha buralarda görmym,artık kmsenin corba paralarını kontrol etmiceksn dedm.daha sonra adam, aykla ittirmeli polis scooterine bindigi gbi merkezn yolunu tuttu

Forumdan Uzaklaştırıldı
yafu gecen gün kamyonla yarış yapıyodum peşimize f 16 takıldı ben fort cargonun nosuna bastım anında hızım ses duvarına ulaştı arkama bi baktım kimse yok gözümü bahamalarda açtım burda 8 tane huri bana hürmet ediyor şimdiden 30 çocuk sahibi oldum sonra pazartesi gidip er ryanı kurtarıcam yazıktır zırtonun kardeşleri ölmüş bu da ölmesin anacığı ağlamasın..

İşyerime gidecektim Evimle işyerimin arası 1km baktım depoda benzin kalmamış bu benzin beni işyerine kadar götürmez dedim hemen ileride 300km sonra yolun 300 metre yukarısında bir benzinlik var hemen oraya gittim birde ne göreyim benzinin litresi 1 kuruş hemen depoya 10 ton benzin aldım hatta 10 ton benzin alana Hayabusa motosiklet hediye ediyorlarmış.Ben yok uğraşamam onunla diyerek hayabusayı kabul etmedim.Baktım işe geç kalacağım gazı kökledim yaklaşık hızım 30 km falan neyse 300kmlik yolu 1 dakikada geldim tam işyerime 10 metre kaldı benzinim bitti .Geri dönüp alayım dedim bu seferde gözüm almadı . Hemen motosikletimi yolun ortasına park ettim.Hemen koşarak şirkete gittim yaklaşık 6 saat sonra şirkete ulaştım.İçeri girdim 1. kata çıkmak için asansörü çağırdım Asansöre bakım yapıldığı için 3 saat asansörü bekledikten sonra asansöre bindim asanör 1. kata 1 saatte çıktı.Ofise girdim .Patron beni çağırdı ve Artık Türkiyede enflasyon sorunu olmadığı kişi başına milli gelirin 5 milyon dolara ulaştığını Hatta avrupa birliği üyelerinin birlikten ayrılıp Türk birliğine girmek için sıraya girdiğini söyledi bu nedenle senin maaş a yüzde 1 milyon zam yaparak 500 milyara çıkarttığını söyledi patrona teşekkür ederek yanından ayrılıyordumki bana bundan sonra Türkiye genelindeki şirketler 6 gün izin yapıp 1 gün çalışacakalrını söyledi ve banada her zaman böyle işe geç kal geç kalman hoşuma gidiyor seninle gurur duyuyorum dedi ve bana sana izin veriyorum gidebilirsin dedi . Ben sevinerek dışarı çıktım Hemen motosikletimin yanına gittim yolun ortasına park etmiştim bir baktım benim motosikletin yüzünden acayip trafik olmuş herkez benim motosikletimi çekmemi bekliyor ve birtek kişi bile kornaya basmıyor hatta işiniz varsa halledin biz bekleriz diyorlar sürücüler yok işim bitti gidiyorum dedim beni alkışlayarak uğurladılar.Neyse eve vardım Ama hala şaşkınım nasıl böyle herşey dört dörtlük olur diye 506 inçlik televizyonumu açtım haberleri izliyorum seçimlerden sonra hükümetin değiştiğini bugünki olayların hepsi yeni hükümetin yaptığını ve herkezin memnun olduğunu söyledi ve daha sonra yeni hükümetin şu kişilerden oluştuğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı: Skullhunter
Başbakan: KOMTAN
BaşbakanYrd : BBRR
Devlet Bakanı : Prometheus
Devlet Bakanı : Makine
Devlet Bakanı : Pluton
Dışişleri Bakanı: dangero
Mliye Bakanlığı: forrap
İçişleri Bakanı : Eyong
Aile Bakanlığı : olcan 138
Spor Bakanlığı: Pluton
Baş Müzakereci: Gelişim Sürücü Kursu
Milletvekilleri: Motosiklet.net Üyelerinden 539 kişi

Diye açıkladı benim ilk tepkim aynen şöyleydi ALLAH ALLAH
Ama icratları güzel Helal olsun
NOT: Ben bu yazımı Marstan Yazıyorum hükümete helal olsun dediğim için beni marsa bamladılar :queen::queen: :queen: :p

abı abartılır ama sen bıraz nedıyım prfosönel atmışsın cok guzel yazmışsın helal sana

Üniversiteden mezun oldum, daha kepi mi attım kep yere düşmeden iş buldum :p

herkese hayırlı ugurlu olsun

sitenın yenı sahıbı benım

gercı ıhaleye fesat karıştırdık ama olsun gıne ben aldım siteyi

Forumdan Uzaklaştırıldı
herkese hayırlı ugurlu olsun

sitenın yenı sahıbı benım

gercı ıhaleye fesat karıştırdık ama olsun gıne ben aldım siteyi
celil ybr ye torpil oldugunu anlamıstım zati.
ben bu siteye bir milyar cinli uye bulurum kayıncolardan:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar