Abart yakıtta fark edermi

Abart ma
Arkadaşlar Abart yada abarth Egsoz aynıdır ikiside aslında sanayi yapımı abartılı Egsoz dan gelme Abartılı,Abart,abarth diye İsmini yozlaştırmışlar :farao:

Aynen öyle 45 derece 35 lik ile 43 derece 35 lik arasında fiyat farkı var gidişi de farklı.

abart dedikleri su aptalca anlamsızca bagıran egzoz. bence bu abart dedıklerı seyın yasaklanması lazım kı, son zamanlarda bısey gormustum, polisler bu tip egzoza sahıp olan motosıkletlere cezayı kesıyorlarmıs. bu ' abartçı ' arkadasımızsa hangı akılla geldıyse o akılla gıtsın bu forumdan. bıkıttınız yemin ediyorum.

yav abart dedık de, bugun bı CG gidiyodu onumde, arkadasın ekobisiyle giderken, Mengü abi sen de bı cevap ver bu yorumuma. 125likti büyük ihtimal. 4vıteste olsa gerek kı cok dusuk devırden bagıra bagıra cıktı cıktı cıktı ulan dedım yeter artık at sunu 5e ulan motor kesiciye girmezmi. şaşırdım kaldım. bildigin SS'teki kesici sesi vardı motosiklette sonra 5e attı devam.. Mengü abi. adam yapmıs kesiciyi. o cocugu bulursam nasıl becerdıgını sorucam cunku ben bıkac yerde kucuk cc'lere kesici yapılmıyo dıye bılıyorum. yanlıs mı bılıyorum?:sunny: eger yapılıyorsa acayıp hosuma gıdıyor kesıcının sesı. Drift'imi alabılırsem, cok ucuk bı fıyata yapmıyorlarsa dusunuyorum kesiciyi. Bekliyorum mengü abi cevabını.. bilen biri varsa bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa da cevap verebılırse ıyı olur

Abarth Fiat'ın resmi modifikasyon şirketidir. 1949 yılında Carlo Abarth tarafından kurulmuş 31 Temmuz 1971'de Fiat grubuna katılmıştır. Yani bahsi geçen apaçi egzozuyla alakası yoktur :) Ayrıca küçük cc tek silindirli motordan pancar motoru sesinden başka bişey çıkmaz, yakıtı artar. Aşırı ses çıkaran egzozlardan bahsediyorum, hafif açık olanlardan değil.

Ero sana demedim abarttan turemeler yapiyoruz sandim..ugurum kesici her motora yapilir bobin sayesinde istersen 3000 de istersen 7000 de sok elektirigi kesip veriyor sn lik olay.

Ero sana demedim abarttan turemeler yapiyoruz sandim..ugurum kesici her motora yapilir bobin sayesinde istersen 3000 de istersen 7000 de sok elektirigi kesip veriyor sn lik olay.

ee millet neden yaptırmıyor o zaman ? anlamadım bu ısı. bi cg'deki kesici sesi bile beni büyülediyse.. Drift'in sesi CBF'nin YBR'nin sesi çok daha güzel cg'ye gore.. neden yaptırmıyor kı kımse? ben gormedım hanı hıc. malıyetı ne kadar kı?

abart dedikleri su aptalca anlamsızca bagıran egzoz. bence bu abart dedıklerı seyın yasaklanması lazım kı, son zamanlarda bısey gormustum, polisler bu tip egzoza sahıp olan motosıkletlere cezayı kesıyorlarmıs. bu ' abartçı ' arkadasımızsa hangı akılla geldıyse o akılla gıtsın bu forumdan. bıkıttınız yemin ediyorum.

yav abart dedık de, bugun bı CG gidiyodu onumde, arkadasın ekobisiyle giderken, Mengü abi sen de bı cevap ver bu yorumuma. 125likti büyük ihtimal. 4vıteste olsa gerek kı cok dusuk devırden bagıra bagıra cıktı cıktı cıktı ulan dedım yeter artık at sunu 5e ulan motor kesiciye girmezmi. şaşırdım kaldım. bildigin SS'teki kesici sesi vardı motosiklette sonra 5e attı devam.. Mengü abi. adam yapmıs kesiciyi. o cocugu bulursam nasıl becerdıgını sorucam cunku ben bıkac yerde kucuk cc'lere kesici yapılmıyo dıye bılıyorum. yanlıs mı bılıyorum?:sunny: eger yapılıyorsa acayıp hosuma gıdıyor kesıcının sesı. Drift'imi alabılırsem, cok ucuk bı fıyata yapmıyorlarsa dusunuyorum kesiciyi. Bekliyorum mengü abi cevabını.. bilen biri varsa bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa da cevap verebılırse ıyı olur
Normalde kesici falan yok ama kesici yaparlarsa bu otomatik de olmayacaktır elle kumandalı olur isterlerse 5 bin devirde bile kesici çalışır.

Normalde kesici falan yok ama kesici yaparlarsa bu otomatik de olmayacaktır elle kumandalı olur isterlerse 5 bin devirde bile kesici çalışır.

elle kumandalı.. iyi olur mu bilmem otomatik daha iyi olurdu sankı ama, benım bu kesıcının sesı o tekrarlayan ses cok hosuma gıttıgı ıcın elle kumandalı olsa daha ıyı aslında :) dedıgın gıbı 5bin devirde bile calıstrabılırsen hem motora zarar vermezsın yuksek devırlerde, 5 olmasa da 9a ayarlamak guzel olurdu kucuk vıteslerde. mengü abi nasıl yapıcaz peki elektrikci mi yapıyor ? bobin falan dedndi ya

elle kumandalı.. iyi olur mu bilmem otomatik daha iyi olurdu sankı ama, benım bu kesıcının sesı o tekrarlayan ses cok hosuma gıttıgı ıcın elle kumandalı olsa daha ıyı aslında :) dedıgın gıbı 5bin devirde bile calıstrabılırsen hem motora zarar vermezsın yuksek devırlerde, 5 olmasa da 9a ayarlamak guzel olurdu kucuk vıteslerde. mengü abi nasıl yapıcaz peki elektrikci mi yapıyor ? bobin falan dedndi ya
Ateşleme bobinin siyah kablosuna dididit korna rölesi bağlayacaksın.

mengü abi dalga gecmıyosun degil mi ? dididit korna ? nasıl bışey yapıcak kı bu anlamadım devırın bı noktada kesılmesının kornayla ne alakası var kı
Devrin belli bi noktada kesilmeyeceğini söylemiştim sadece o dediğim şey ateşlemeyi kesik kesik yaptıracağından kesici var sanacaksın.

http://www.abarth.it/it/CMSIT/Pages/Home.aspx

Bir markadır. Modifiyeli aksesuarlar üreten italyan markası. Kendisi hakkında binlerce element uydurulur.

Soruna gelirsek.
Ben birçok farklı marka ve modelde hem orjinal hem farklı markalarda performans eksozu kullandım, nerdeyse hepsinde yakıt bariz olarak artıyor düşük devirlerdeki çekiş ciddi şekilde düşüyordu. Çekiş sorununu aşmak için karbüratör jetlerini ( meme ) büyütüp doğru şekilde karbüratör ayarını yapmak gerekiyor. Bu aslen performansı çok arttırmıyor ama performansın düşmesini engelliyor en azından. 10- 30 beygir aralığındaki motorlarda kullanılmasının sesten ve yakıt artışından başka faydası pek olmaz.
Her şartta yakıt tüketimi artıyor maalesef.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Nasıl zevk alıyorsunuz bu işten hala anlamıyorum , bu kadar iğrenc bi görüntü ve ses için bide para veriyorsunuz. Allah akıl fikir versin ne diyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar