ABARTH tır.
Ero sana demedim abarttan turemeler yapiyoruz sandim..ugurum kesici her motora yapilir bobin sayesinde istersen 3000 de istersen 7000 de sok elektirigi kesip veriyor sn lik olay.
Normalde kesici falan yok ama kesici yaparlarsa bu otomatik de olmayacaktır elle kumandalı olur isterlerse 5 bin devirde bile kesici çalışır.abart dedikleri su aptalca anlamsızca bagıran egzoz. bence bu abart dedıklerı seyın yasaklanması lazım kı, son zamanlarda bısey gormustum, polisler bu tip egzoza sahıp olan motosıkletlere cezayı kesıyorlarmıs. bu ' abartçı ' arkadasımızsa hangı akılla geldıyse o akılla gıtsın bu forumdan. bıkıttınız yemin ediyorum.
yav abart dedık de, bugun bı CG gidiyodu onumde, arkadasın ekobisiyle giderken, Mengü abi sen de bı cevap ver bu yorumuma. 125likti büyük ihtimal. 4vıteste olsa gerek kı cok dusuk devırden bagıra bagıra cıktı cıktı cıktı ulan dedım yeter artık at sunu 5e ulan motor kesiciye girmezmi. şaşırdım kaldım. bildigin SS'teki kesici sesi vardı motosiklette sonra 5e attı devam.. Mengü abi. adam yapmıs kesiciyi. o cocugu bulursam nasıl becerdıgını sorucam cunku ben bıkac yerde kucuk cc'lere kesici yapılmıyo dıye bılıyorum. yanlıs mı bılıyorum?:sunny: eger yapılıyorsa acayıp hosuma gıdıyor kesıcının sesı. Drift'imi alabılırsem, cok ucuk bı fıyata yapmıyorlarsa dusunuyorum kesiciyi. Bekliyorum mengü abi cevabını.. bilen biri varsa bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa da cevap verebılırse ıyı olur
Normalde kesici falan yok ama kesici yaparlarsa bu otomatik de olmayacaktır elle kumandalı olur isterlerse 5 bin devirde bile kesici çalışır.
Ateşleme bobinin siyah kablosuna dididit korna rölesi bağlayacaksın.elle kumandalı.. iyi olur mu bilmem otomatik daha iyi olurdu sankı ama, benım bu kesıcının sesı o tekrarlayan ses cok hosuma gıttıgı ıcın elle kumandalı olsa daha ıyı aslındadedıgın gıbı 5bin devirde bile calıstrabılırsen hem motora zarar vermezsın yuksek devırlerde, 5 olmasa da 9a ayarlamak guzel olurdu kucuk vıteslerde. mengü abi nasıl yapıcaz peki elektrikci mi yapıyor ? bobin falan dedndi ya
Ateşleme bobinin siyah kablosuna dididit korna rölesi bağlayacaksın.
Devrin belli bi noktada kesilmeyeceğini söylemiştim sadece o dediğim şey ateşlemeyi kesik kesik yaptıracağından kesici var sanacaksın.mengü abi dalga gecmıyosun degil mi ? dididit korna ? nasıl bışey yapıcak kı bu anlamadım devırın bı noktada kesılmesının kornayla ne alakası var kı
Devrin belli bi noktada kesilmeyeceğini söylemiştim sadece o dediğim şey ateşlemeyi kesik kesik yaptıracağından kesici var sanacaksın.