- Konu Yazar
Abant Gezisi Temmuz 2013
Ne zamandır aklımda olan abant tatili için ramazandan önceki haftayı değerlendirmek istedim. Fazla uzun olmasa da buyrun rota
4 Temmuz perşembe günü yola çıktım babam önceki gün arabayla gittiğinden çadır vs. gibi eşyaları taşımama gerek yoktu. Ufak tefek özel eşyalarımı aldım. Motorcuda lastik
havalarına yağına vs. baktırıp yola çıktım.
Kaynaşlı mevkii
2. durağım highway avm. Otoban üzerinde abant sapağında.
Ve abanta vardım.
Gelir gelmez mudurnu yolundan biraz gidip resim çekmek istedim
Kamp yeri yolu
Kamp alanı (ağaçların içine doğru baya geniş biryer ortadaki açıklık burası)
Benim çadır
5 gün boyunca çektiğim resimler;
Otel önü
Göl Manzaraları
Gün Batımı
Biraz yükseklerden abant. Yüksekler biraz sisli tabii
Son gün sinekli yaylasına, dedemin yanına uğrayıp bi çayını içip dönmek istedim.
İlk uzun yol tecrübemi de burada noktaladım. Mudurnulu olmam sebebiyle Abant'tan sık sık geçsemde buraya beni çeken birşey var. Bilmiyorum işte seviyorum ben abantı. Herkese gelip görmelerini tavsiye ederim. Devletin hergün abanta yaptıkları eski halini aratsa da abantı mahvedemeyeceklerini düşünüyorum. Neyse konuyu saptırmaya gerek yok. Kısaca benim için iyi bi tecrübe ve iyi bi tatil oldu.
Haydar Enes Beyter
Ne zamandır aklımda olan abant tatili için ramazandan önceki haftayı değerlendirmek istedim. Fazla uzun olmasa da buyrun rota
4 Temmuz perşembe günü yola çıktım babam önceki gün arabayla gittiğinden çadır vs. gibi eşyaları taşımama gerek yoktu. Ufak tefek özel eşyalarımı aldım. Motorcuda lastik
havalarına yağına vs. baktırıp yola çıktım.
Kaynaşlı mevkii
2. durağım highway avm. Otoban üzerinde abant sapağında.
Ve abanta vardım.
Gelir gelmez mudurnu yolundan biraz gidip resim çekmek istedim
Kamp yeri yolu
Kamp alanı (ağaçların içine doğru baya geniş biryer ortadaki açıklık burası)
Benim çadır
5 gün boyunca çektiğim resimler;
Otel önü
Göl Manzaraları
Gün Batımı
Biraz yükseklerden abant. Yüksekler biraz sisli tabii
Son gün sinekli yaylasına, dedemin yanına uğrayıp bi çayını içip dönmek istedim.
İlk uzun yol tecrübemi de burada noktaladım. Mudurnulu olmam sebebiyle Abant'tan sık sık geçsemde buraya beni çeken birşey var. Bilmiyorum işte seviyorum ben abantı. Herkese gelip görmelerini tavsiye ederim. Devletin hergün abanta yaptıkları eski halini aratsa da abantı mahvedemeyeceklerini düşünüyorum. Neyse konuyu saptırmaya gerek yok. Kısaca benim için iyi bi tecrübe ve iyi bi tatil oldu.
Haydar Enes Beyter