Abant Gezisi (Kamp) ve Sinekli Yaylası

Abant Gezisi Temmuz 2013
Ne zamandır aklımda olan abant tatili için ramazandan önceki haftayı değerlendirmek istedim. Fazla uzun olmasa da buyrun rota
9xd.png

4 Temmuz perşembe günü yola çıktım babam önceki gün arabayla gittiğinden çadır vs. gibi eşyaları taşımama gerek yoktu. Ufak tefek özel eşyalarımı aldım. Motorcuda lastik
havalarına yağına vs. baktırıp yola çıktım.
Kaynaşlı mevkii
1u1s.jpg

ullv.jpg

2. durağım highway avm. Otoban üzerinde abant sapağında.
4xjt.jpg

goh7.jpg

Ve abanta vardım.
j52i.jpg

Gelir gelmez mudurnu yolundan biraz gidip resim çekmek istedim
h4r5.jpg

07t0.jpg

z8fu.jpg

3m7s.jpg

Kamp yeri yolu
r3qw.jpg

tugq.jpg

cyuj.jpg

Kamp alanı (ağaçların içine doğru baya geniş biryer ortadaki açıklık burası)
pg2c.jpg

Benim çadır
l0i2.jpg

5 gün boyunca çektiğim resimler;
Otel önü
9yle.jpg

Göl Manzaraları
k0vx.jpg

7y7d.jpg

kou4.jpg

6bwe.jpg

sxep.jpg

bj30.jpg

aeqh.jpg

rcf8.jpg

55em.jpg

wx9n.jpg

2p1y.jpg

gd33.jpg

ddnj.jpg

Gün Batımı
vf5z.jpg

i0k2.jpg

Biraz yükseklerden abant. Yüksekler biraz sisli tabii
5nmu.jpg

gki4.jpg

r0h5.jpg

bxvt.jpg

Son gün sinekli yaylasına, dedemin yanına uğrayıp bi çayını içip dönmek istedim.
lonu.jpg

u46t.jpg

İlk uzun yol tecrübemi de burada noktaladım. Mudurnulu olmam sebebiyle Abant'tan sık sık geçsemde buraya beni çeken birşey var. Bilmiyorum işte seviyorum ben abantı. Herkese gelip görmelerini tavsiye ederim. Devletin hergün abanta yaptıkları eski halini aratsa da abantı mahvedemeyeceklerini düşünüyorum. Neyse konuyu saptırmaya gerek yok. Kısaca benim için iyi bi tecrübe ve iyi bi tatil oldu.:)

Haydar Enes Beyter

Güzel gezi olmuş.Bende Ankara dan Abant a gitmiştim.Gezdiğin yerler gerçekten insanın ömrüne ömür katacak yerler.Teşekkürler.

Güzel gezi olmuş. Madem Düzce'desiniz ve motosikletiniz var günü birlik Maşukiye'ye de gitmenizi tavsiye ederim. Hatta orası romantik bir yer olduğu için (varsa) eşiniz ya da kız arkadaşınızla gidin. Çok beğeneceğinize eminim.

Kısa ve öz bi gezi olmuş :cat: Abant ve cıvarı ise muhteşemmiş :cat: Teşekkürler paylaşım için :rendeer:

yorumlarınız için sağolun

Güzel gezi olmuş. Madem Düzce'desiniz ve motosikletiniz var günü birlik Maşukiye'ye de gitmenizi tavsiye ederim. Hatta orası romantik bir yer olduğu için (varsa) eşiniz ya da kız arkadaşınızla gidin. Çok beğeneceğinize eminim.
hocam partnerim yok maalesef ama güzel yermiş önerim için sağol:)

Eline sağlık hocam eminim hiç te yormamıştır .
evet abi maşallah diyelim baya bi zevkliydi salcanoyla uzun yol yapmak.:cat:

güzel anlatım olmuş..sağolasın...yanına bir arkadaş alaydın harika olurdu...Sezai Rahmi hocayı tanıyormusun Düzce Meslek Lisesinde...buradaki niki sereye...cbf150 topiğinde görürsün...tanışmanı isterim...

güzel bir gezi olmuş, tekerinize taş değmesin :)

Abant'tan Sinekli'ye ulaşımda problem var mı? 1 ay kadar önce yoğun bir şekilde yol yapım çalışmaları vardı da...

güzel gezi güzel yerler enes bolu civarı doğası harika zaten nice gezilere tekerin düz bassın.

güzel anlatım olmuş..sağolasın...yanına bir arkadaş alaydın harika olurdu...Sezai Rahmi hocayı tanıyormusun Düzce Meslek Lisesinde...buradaki niki sereye...cbf150 topiğinde görürsün...tanışmanı isterim...
metehan abi dediğiniz kişiyi tanımıyorum maalesef başka lisede okudum ben zaten. Ama ortak bi platforda tanışmak nasip olur inşallah.

güzel bir gezi olmuş, tekerinize taş değmesin :)
Abant'tan Sinekli'ye ulaşımda problem var mı? 1 ay kadar önce yoğun bir şekilde yol yapım çalışmaları vardı da...
Abant sinekli arasında sıkıntı yok yol gayet güzel ama yol çalışması sinekliden sonra.(sinekliden beyköye giden yolun bi kısmı galiba)

En güzel ve en keyifli gezi. Motosikletle yapılan... Paylaşım için teşekkürler :)

Abant sinekli arasında sıkıntı yok yol gayet güzel ama yol çalışması sinekliden sonra.(sinekliden beyköye giden yolun bi kısmı galiba)

Evet, Samandere Şelalesi - Sinekli Yaylası arası genişletiyorlar, duyduğuma göre asfalt da yapacaklarmış, o zaman Düzce-Abant arası süre oldukça kısalacaktır, umarım yayla şenliğine kadar açarlar yolu

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:50 ----------

merhaba enes resimler çok guzel bende düzcedeyim bi ara tanışalım ozel yazarsan sevinirim

Düzceliler çoğalmaya başladı, yok mu artıran?

güzel gezi olmuş.

benim toplam resim 250 :) yükleniyor bakalım yarın açarım konuyu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar