Şimdi bir yandan haklısınız ama ekonomik gerçekler de var ve bu hacimde motorları alanlar sonradan kesin daha büyüğünü almak istiyorlar haliyle satarken zarar ettirmeyecek modellere bakmak zorunda kalıyorlar.
Böyle küçük hacim motor alacak olsam temiz ikinci el peşine düşerdim, sıfırını almazdım, 3-5 sene sonra satarken zarar ettirir diye düşünürdüm ama bir yandan da ömür geçiyor, para varsa sıfır alırım satarken gezip keyif aldığıma sayarım demek de mümkün.
hocam sıfır almama konusunda hak veriyorum, bugüne kadar ben de hiç sıfır motor almadım, ancak aldığım motorlar hep 1000-2000 km lerde idi. gerçekten uygun fiyat denk geliyor bu şekilde. ancak ben bi motor alırken bunu 6 ay sonra satabilir miyim düşüncesiyle almam hiçbir zaman, en az 1 sene belki daha fazla süre ile kullanmak için alırım, nitekim bundan önceki cbr 250r ı 3 sene, cbr 650f i de 3 sene kullandım. hala bulunan 50cc scooter ise 2019 dan beri benimle

genellikle supersport tarzı kullandığım için son aldığım hornete pek ısınamadım, o yüzden satılığa çıkardım, ancak onu da 1 seneden uzun süredir kullanıyorum, ki alırken de ben bunu satabilir miyim, para eder mi diye almadım. şu anda zaten aldığım paranın baya üzerinde teklifler geliyor, ancak piyasaya göre bi tık düşük kalıyor çünkü galerici arkadaşlar yaptığı için teklifleri

demem o ki, keyif için alınan bir ürünü acaba bunu satabilir miyim, satarken zarar eder miyim düşüncesiyle almamak gerekir diye düşünüyorum. o sıkıntı stresle keyif alacak bi motor almayıp boşu boşuna kendinize eziyet etmiş olursunuz.