A2 sınıfında racing motor önerisi

Motosikleti
YZF-R25
Öncelikle herkese iyi sürüşler. Kafamı kurcalayan bir soruyu sormak istiyorum sizlere tavsiye ve önerilerinize açığım. Aklımda RC390 almak var ama r25 de o fiyatta yine biraz bütçeyi arttırarak CBR500 de olabilir. Fikirleriniz önemli, iyi forumlar.

Motosikleti
Ns200 15"
Hissiyat ve deneyim olarak alacağınız en iyi model Rc390'dır ama satmak isterseniz uzun süre elinizde kalır. R25'i zaten anlatmaya gerek yok, CBR500'de sporttouring havasında bir şey bana göre.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
cbr 500ün parasına değmeyeceğini düşünüyorum rc390 da tek silindir bi bence bu sınıf için en ideal motosiklet r25

Motosikleti
YZF-R25
Cbr 500'e bütçe yaratılabiliyorsa Ninja 500'ü de listeye almanızı öneririm.

Kesinlikle çok güzel tercih olur abi ama cbr500 e bile bütçe olarak zorlayarak çıkabilirim. O yüzden listeye ekleyemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hissiyat ve deneyim olarak alacağınız en iyi model Rc390'dır ama satmak isterseniz uzun süre elinizde kalır. R25'i zaten anlatmaya gerek yok, CBR500'de sporttouring havasında bir şey bana göre.
RC390 hakkında herkesin söylediği bu konu evet haklılık payı çok yüksek. R25 benimde ilk tercihlerimden biriydi lakin 0’ının piyasada olmaması ikinci ellerininde dengesiz fiyat aralığı temizini bulma konusu canımı sıkıyor. RC390 sıfırını rahat bulabildiğim için o tarafa yönelmiştim aslında.

cbr 500ün parasına değmeyeceğini düşünüyorum rc390 da tek silindir bi bence bu sınıf için en ideal motosiklet r25
r25 sınıfta rakibi sayılı evet ama dediğim gibi sıfırının olmaması ve ikinci ellerinin dengesizliği ve temiz olup olmayaşı biraz canımı sıkıyor.

Öncelikle herkese iyi sürüşler. Kafamı kurcalayan bir soruyu sormak istiyorum sizlere tavsiye ve önerilerinize açığım. Aklımda RC390 almak var ama r25 de o fiyatta yine biraz bütçeyi arttırarak CBR500 de olabilir. Fikirleriniz önemli, iyi forumlar.
RC390 normal kullanım için çok alçak GP kullanımı için daha uygun gibi bir de tek silindir olması cabası. CBR500R lansman fiyatının sadece biraz üstüne yani 410bin TL civarına alınırdı sadece. Ben olsam RS457 alıp geçerim

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Eğer alıp uzun süre kullanacaksanız RC390 güzel, RS457 güzel. Ancak ikisinin de piyasası çok hızlı değil. Eğer alıp hemen satmak istiyorsanız R25 bakacaksınız. Bayağı hızlı satarsanız, hiç satamıyorsanız bir galeri bile satın alır yani. Kawasaki 500'ü de inceleyin kesinlikle.

Motosikleti
YZF-R25
RC390 normal kullanım için çok alçak GP kullanımı için daha uygun gibi bir de tek silindir olması cabası. CBR500R lansman fiyatının sadece biraz üstüne yani 410bin TL civarına alınırdı sadece. Ben olsam RS457 alıp geçerim
temizini bulabilirsem R25 ile RS457 arasında kaldım çok fazla. Kullananlardan bilgi almam gerek galiba net karar verebilmek için.

Eğer alıp uzun süre kullanacaksanız RC390 güzel, RS457 güzel. Ancak ikisinin de piyasası çok hızlı değil. Eğer alıp hemen satmak istiyorsanız R25 bakacaksınız. Bayağı hızlı satarsanız, hiç satamıyorsanız bir galeri bile satın alır yani. Kawasaki 500'ü de inceleyin kesinlikle.
Öncelikle teşekkürler. Ninja 500 maalesef bütçemi çok fazla aşıyor. Yoksa kim istemez ki. Dediğiniz gibi satış konusunda sorun olabilecek motorlar RC ve RS457 ve gerçekten çok değer kaybıyla satılabiliyor. Çok fazla arada kalıyorum R25 mi RS457 mi diye. Kafamda deli deli sorular :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Şekil için değil de gerçekten SS gibi kullanacaksanız RC390'ın üzerine bir seçenek yok listede. Şekil için alacaksanız en kolay satılacak olanı alın geçin, bir süre sonra başka şekil yapmak isteyeceksiniz çünkü.

Motosikleti
YZF-R25
Yalana gerek yok görünüşü gerçekten cezbediyor ama tek olayım görüntü değil. Sadece hem sürdüğüm anlarda keyif hemde satmak istediğimde öldürmeden fiyatını satabileceğim bir şey almak istiyorum.

Maalesef sıfırının olmaması ve ikinci ellerininde güven vermemesinden dolayı düşünmüyor ama öneriniz için teşekkür ederim.

motor alırken ikinci eli düşünmek bi bana mı saçma geliyor. motoru sürmek, zevk almak için alırsın, ikinci elde satılrı mı diye almazsın yav. beğendiğiniz motoru alıp keyfini sürün. her malın bir alıcısı bulunur elbet.

Motosikleti
YZF-R25
motor alırken ikinci eli düşünmek bi bana mı saçma geliyor. motoru sürmek, zevk almak için alırsın, ikinci elde satılrı mı diye almazsın yav. beğendiğiniz motoru alıp keyfini sürün. her malın bir alıcısı bulunur elbet.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, kesinlikle motor alırken bunu düşünmek bende istemezdim. Ama malum ekonominin durumu ortada mecburen bunuda düşünmek gerekiyor. 😊

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, kesinlikle motor alırken bunu düşünmek bende istemezdim. Ama malum ekonominin durumu ortada mecburen bunuda düşünmek gerekiyor. 😊
Başkan bende ikisi arasındaydı ama rs457 de karar kıldım en büyük sebebi fiyat performans olarak r 25 ten daha iyi bulmam uzun vadede satmayı planlamıyorum tek tavsiyem hemen alım satım yapmak istiyorsan r 25 uzun vadeli binceksen bence rs

Motosikleti
YZF-R25
Başkan bende ikisi arasındaydı ama rs457 de karar kıldım en büyük sebebi fiyat performans olarak r 25 ten daha iyi bulmam uzun vadede satmayı planlamıyorum tek tavsiyem hemen alım satım yapmak istiyorsan r 25 uzun vadeli binceksen bence rs
Hocam aldınmı rs457 peki nasıl sürüş kısmı

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Şimdi bir yandan haklısınız ama ekonomik gerçekler de var ve bu hacimde motorları alanlar sonradan kesin daha büyüğünü almak istiyorlar haliyle satarken zarar ettirmeyecek modellere bakmak zorunda kalıyorlar.
Böyle küçük hacim motor alacak olsam temiz ikinci el peşine düşerdim, sıfırını almazdım, 3-5 sene sonra satarken zarar ettirir diye düşünürdüm ama bir yandan da ömür geçiyor, para varsa sıfır alırım satarken gezip keyif aldığıma sayarım demek de mümkün.

Hocam aldınmı rs457 peki nasıl sürüş kısmı
Başkan motor çok iyi ama bazı şeyler kişiseldir mesala ben titreme konusunda çok sorunlu olduğunu düşünmüyorum böyle çıtırından bi titreme o çok seri teknolojiside iyi ama müzik ve aramalar için ayrı aparat istiyolarmış bence motor süper

Şimdi bir yandan haklısınız ama ekonomik gerçekler de var ve bu hacimde motorları alanlar sonradan kesin daha büyüğünü almak istiyorlar haliyle satarken zarar ettirmeyecek modellere bakmak zorunda kalıyorlar.
Böyle küçük hacim motor alacak olsam temiz ikinci el peşine düşerdim, sıfırını almazdım, 3-5 sene sonra satarken zarar ettirir diye düşünürdüm ama bir yandan da ömür geçiyor, para varsa sıfır alırım satarken gezip keyif aldığıma sayarım demek de mümkün.
hocam sıfır almama konusunda hak veriyorum, bugüne kadar ben de hiç sıfır motor almadım, ancak aldığım motorlar hep 1000-2000 km lerde idi. gerçekten uygun fiyat denk geliyor bu şekilde. ancak ben bi motor alırken bunu 6 ay sonra satabilir miyim düşüncesiyle almam hiçbir zaman, en az 1 sene belki daha fazla süre ile kullanmak için alırım, nitekim bundan önceki cbr 250r ı 3 sene, cbr 650f i de 3 sene kullandım. hala bulunan 50cc scooter ise 2019 dan beri benimle :)
genellikle supersport tarzı kullandığım için son aldığım hornete pek ısınamadım, o yüzden satılığa çıkardım, ancak onu da 1 seneden uzun süredir kullanıyorum, ki alırken de ben bunu satabilir miyim, para eder mi diye almadım. şu anda zaten aldığım paranın baya üzerinde teklifler geliyor, ancak piyasaya göre bi tık düşük kalıyor çünkü galerici arkadaşlar yaptığı için teklifleri :)
demem o ki, keyif için alınan bir ürünü acaba bunu satabilir miyim, satarken zarar eder miyim düşüncesiyle almamak gerekir diye düşünüyorum. o sıkıntı stresle keyif alacak bi motor almayıp boşu boşuna kendinize eziyet etmiş olursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar