- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Sen düzde yardırmayı seven adamsın, Crf 250 senlik bir makine değil. 250 cc tek silindir ve gitmiyor.Neyse, 65 yaşımdan sonra vstrom artık çok ağır deyip crf 250'ye geçerim.![]()
Sen düzde yardırmayı seven adamsın, Crf 250 senlik bir makine değil. 250 cc tek silindir ve gitmiyor.Neyse, 65 yaşımdan sonra vstrom artık çok ağır deyip crf 250'ye geçerim.![]()
O zaman size husqvarna enduro 701 önereyim. Hafif, 70 beygir, 200leri görüyor. Tek silindir olduğu için biraz(!) titreşim vardır.crf gibi uzun bacaklı ama 70beygir civarında, asfaltta da gerektiğinde hiç zorlanmadan 140-150'lere rahat çıkabilen bir şey lazım
Evet, ben düzde yardırmayı seviyorum, bu yüzden 65 yaşından sonra dedim, o yaşa gelince bisikleti bile devrilince kaldırabileceğüm şüpheli zaten.Sen düzde yardırmayı seven adamsın, Crf 250 senlik bir makine değil. 250 cc tek silindir ve gitmiyor.
Eski Duke 690'la aynı blok sanırım. Evet titriyor ama ayı gibi gidiyor, değişik makine. Üye ismini unuttum ama Aksaray'da Duke 640 kullanan bir kardeşimiz vardı, o da tek silindir aynı bloğun eski nesli. Adamın yan ayaklıktaki motorun rölantide kendi kendine gezdiğini anlattığın hatırlıyorum.O zaman size husqvarna enduro 701 önereyim. Hafif, 70 beygir, 200leri görüyor. Tek silindir olduğu için biraz(!) titreşim vardır.
ducati aynılarını 450ccyle yapmış bu saatten sonra husqvarnanın yüzüne bakılmazO zaman size husqvarna enduro 701 önereyim. Hafif, 70 beygir, 200leri görüyor. Tek silindir olduğu için biraz(!) titreşim vardır.
Türkiye'de satılıyor mu haylaz kardeşim?ducati aynılarını 450ccyle yapmış bu saatten sonra husqvarnanın yüzüne bakılmaz
Tork olarak fark olur yine aralarında. Bu 701 hayvanı 74 beygir, 74nm torkmuş. 147(muhtemelen kuru) kilo bir de.ducati aynılarını 450ccyle yapmış bu saatten sonra husqvarnanın yüzüne bakılmaz
Merak ettim neden 3 tane aynı motor?Merhaba,
2017'den beri CRF Rally kullanıcısıyım. 40 bin km yaptım bu motorumla.
2024 Ocak ayında aldığım 2023 model makyajlı CRF Rally ile de 6 bin km'yi devirdim.
2024 Kasımda bir de CRF L alıp onu da tur motoruna dönüştürdüm ve 2 hafta önceki Kırklareli köfte turunda onu kullandım. Bu motorumun kilometresi de 2 bin olmak üzere.
Bu 3 motor hala bende.
Alttaki linkte 2017 ve 2023 Rally motorlarımın bana uzun turlarda eşlik ettiğinden bahsettim biraz.
https://www.motosiklet.net/forum/konu/bir-yol-arkadasi-hikayesi.216092/
Bu linkte de 9 Ağustos Kırklareli köfte maceramızdaki kendi sürüş tecrübemden bahsettim.
https://www.motosiklet.net/forum/ko...birtat-koftecisine-saldirmalari.222304/page-4
Gerek Rally ve gerekse de L modelleriyle ilgili sormak istediğiniz birşey varsa bilgim dahilinde yanıtlayabilirim.
Kolay gelsin.
Oturunca ciddi şekilde çöküyor alet...işte, bu transalp daha çok asfalt aleti ve o da ağır. düştü mü kaldırması kolay, crf gibi uzun bacaklı ama 70beygir civarında, asfaltta da gerektiğinde hiç zorlanmadan 140-150'lere rahat çıkabilen bir şey lazım öyle ara model yok.
Neyse, 65 yaşımdan sonra vstrom artık çok ağır deyip crf 250'ye geçerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu crf 250'lerde sele alçaltma falan yapılabiliyor mu? yapılabiliyorsa ne kadara kadar alçalabiliyor? en az ne kadar boyda olmak lazım bunları sürebilmek için?
Ben oturunca çöker de 50 kiloluk biri oturunca da ciddi çöker mi diye merak ettim.Oturunca ciddi şekilde çöküyor alet...
Çöker... çok yumuşak süspansiyonları...Ben oturunca çöker de 50 kiloluk biri oturunca da ciddi çöker mi diye merak ettim.
işte bütün mesele çökmüş haliyle ayaklar yere değer mi onun işin en az ne kadar boy lazım.Çöker... çok yumuşak süspansiyonları...
Bayanlar için yüksek kalacaktır...işte bütün mesele çökmüş haliyle ayaklar yere değer mi onun işin en az ne kadar boy lazım.
Hatun bisiklete bile binmem diyor ama artçı olarak yeterince gezdirip motor sürmeye heveslendirebilirsem güzel olur.
Merhaba Alp,Merak ettim neden 3 tane aynı motor?
önce bi dünyada çıksın sonra türkiyeye gelir heralde yaşlı abim daha çıkmadı ama türkçe reklam vs veriyorlar https://korlas.com.tr/ducati-desmo450-mx-ducatinin-motocross-dunyasina-guclu-girisi/Türkiye'de satılıyor mu haylaz kardeşim?
Genç kardeşim madem motor henüz piyasaya çıkmadıysa neden öneriyoruz arslan kardeşim?önce bi dünyada çıksın sonra türkiyeye gelir heralde yaşlı abim daha çıkmadı ama türkçe reklam vs veriyorlar https://korlas.com.tr/ducati-desmo450-mx-ducatinin-motocross-dunyasina-guclu-girisi/
Adının desmo olması ofsayt ama 104 kilo olması inanılmaz. Resmen 125cc scooterların bazılarından daha hafifönce bi dünyada çıksın sonra türkiyeye gelir heralde yaşlı abim daha çıkmadı ama türkçe reklam vs veriyorlar https://korlas.com.tr/ducati-desmo450-mx-ducatinin-motocross-dunyasina-guclu-girisi/
Evet saydığınız modellerin çoğu var A2 için ancak maalesef bütçemi aşıyorlar..Aslında az model yok. cf mt450, himalayan 450, ktm 390 adv sw, crf 250 gibi bir sürü model var. Siz de saymışsınız bir kısmını zaten.
Bir yol endurosu olursa daha iyi olabilir hocam. Arazide hoplayıp zıplamak gibi bir derdim yok yaylaya köye bozuk yola gelsin motosiklet uzun yolda da yormasın üzmesin yeterli benim içinSiz arazide hoplayıp zıplamak mı istiyorsunuz yoksa A2 sınıfına uygun bir yol endurosuyla uzun yol yapmak mı istiyorsunuz?
KTMADV 250 dediğiniz marka hangisi ?..
Çok geri kalmışım piyasadan![]()
İkinci el piyasası daha garanti olan CRF yi tercih etmeni isterim..Parça ve servis sıkıntın olmaz en azından...