Valla ben a2 ye başvurucam kesin. mesela a2 ehliyetim olsa okuldan sonra çalışırdım kuryelik yapardım.Tamam tehlikeleri var ama benim gibi öğrenci adama ilaç gibi olurdu şuan
altı üstü kurye ? nıye abartıyosunuz bu kadar anlamıyorum ? sankı lıse unıversıte ıstıyolar. sankı adamlık ıstıyolar. motoru kullan paketı ulastır yeter. 1000 lıradan asagı o ısı yapmam dıyenler, beklersiniz. coook beklersınız. turkıyede ıssızlık cok dıyolar. ulan adam ıscı arıyo ıscı parayı begenmıyo ısı begenmıyo. sonra ıssızlık var. ben en az 600e calısırım bu yasımda. 700-800 kurye ısınde candır cıgerdır be.
Yaşın kaç bilmiyorum ama, hele bi anandan babandan ayrıl, ev kirası, doğalgaz faturası, elektrik su parası ödemeye başla. O zaman tekrar konuşalım bu konuyu
Bu arada konu 2 sene önce açılmış, 2 sene önce 750 lira veriyorlarmış yani.
Sen 600 liraya çalış, biz mani olmayalım sana![]()
Arkadaşım senin gibi insanlar insan hayatını 0 a indiriyor bunun soğuğu var aman paket soğumasın patronu ararlar fırça yerimi var ,var oğlu var sen yapmamışın bu işi bekara karı boşaması kolay olur derler aynen de öyle git o zaman 500tl ye çalış adamlar çalışmıyor.altı üstü kurye ? nıye abartıyosunuz bu kadar anlamıyorum ? sankı lıse unıversıte ıstıyolar. sankı adamlık ıstıyolar. motoru kullan paketı ulastır yeter. 1000 lıradan asagı o ısı yapmam dıyenler, beklersiniz. coook beklersınız. turkıyede ıssızlık cok dıyolar. ulan adam ıscı arıyo ıscı parayı begenmıyo ısı begenmıyo. sonra ıssızlık var. ben en az 600e calısırım bu yasımda. 700-800 kurye ısınde candır cıgerdır be.