A2 ehliyeti aldım..oleyyyy..:D

Arkadaşım hayırlısı olsun, ben de bugun kavuşanlar arasındayım.Ama ehliyetleri de cok dandik basmaya başlamışlar.60 lira kart parası verdik bu mudur :):).

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı olsun motorunda oldumuydu kimse tutamaz seni heralde ben bir buçuk ay daha sabredeceğim darısı başıma :)

Arkadaşlar ehliyetlerin fotolarını yayınlamak isterseniz lütfen güvenliğiniz için Tc kimlik no nuzu ve belge nonuzu silip yayınlayınız:rendeer:

e ben kaldırayım o zaman resmi de aradan cok mesaj geçti silemiyorum da :) ne apcaz?

Arkadaşım hayırlısı olsun, ben de bugun kavuşanlar arasındayım.Ama ehliyetleri de cok dandik basmaya başlamışlar.60 lira kart parası verdik bu mudur :):). http://img121.imageshack.us
resim de bomba olmuş zaten.

Hayırlı olsun kardeşim ama kaldır o resmi. Kimlik hırsızlığı diye bir şey çıktı. Allah korusun yarın birgün Ceyhun Çitak'ın biri bu kimliğin taklidiyle kredi kartı falan çıkartıp milleti dolandırır, alacaklılar orijinal Ceyhun'un peşine düşer.

Son düzenleme:
evet yaa öle oldu ama oda bilmiomuş yazık..:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 PM ----------

ben kursa 150 sınava 30 verdim tbi evrak toplamak bilemem çünkü ben sağlık raporunu arkadaşıma yzdırdım onlarla 250 falan olur ehliyeti almaktA 100 falan

teşekkürler, 350 ye patladı diyebiliriz ozaman. 250 yi geçmez diye tahmin etmiştim:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar