İstanbul Mt topiğine gelsene burayı kirletmeyelim sana cevapları orada veririm.:cat:
tehdit yok yok şuraya gel yok buray gel ...aaa
ben burada iyiyim...
İstanbul Mt topiğine gelsene burayı kirletmeyelim sana cevapları orada veririm.:cat:
tehdit yok yok şuraya gel yok buray gel ...aaa
ben burada iyiyim...![]()
artık bende A2 ehliyet sahibiyim elbette ehliyet motor kullanmaz ama emniyet hayat kurtarır değilmi..:cat::rendeer:
Len Şahin almadınmı daha sen ehliyetini:cyclopsan
iyide bendede sertifika var .. hihihii ama başlamak bitirmenin yarısıdır ben kutlama yptım kendimce B ehliyetimi sertifikalı 1 yıl sonra aldım...alışkanlık yaprtı snırım ama bunu hemen alıcam bu hafta
Arkadaşlar ehliyetlerin fotolarını yayınlamak isterseniz lütfen güvenliğiniz için Tc kimlik no nuzu ve belge nonuzu silip yayınlayınız:rendeer:
ceyhun bitin sen...![]()
e ben kaldırayım o zaman resmi de aradan cok mesaj geçti silemiyorum dane apcaz?
Ceyhun benden önce aldınya kıskandığımdan gelip lastiğini indirecem:cherry::cherry: nasılas tc k.no n var :cherry:
Arkadaşım hayırlısı olsun, ben de bugun kavuşanlar arasındayım.Ama ehliyetleri de cok dandik basmaya başlamışlar.60 lira kart parası verdik bu mudur. http://img121.imageshack.us
resim de bomba olmuş zaten.
evet yaa öle oldu ama oda bilmiomuş yazık..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 PM ----------
ben kursa 150 sınava 30 verdim tbi evrak toplamak bilemem çünkü ben sağlık raporunu arkadaşıma yzdırdım onlarla 250 falan olur ehliyeti almaktA 100 falan
lastik Tc no ile mi iniyo onu anlamadımdüz mantık mı bu da?