nasıl anlamadım bende b sınıfı var bana motordan 10 tane soru sorulacak dedıler ve ben sınav ucretını yatırdım nasiiiiii oluyo bu şakamı![]()
bir sonraki sınavda geçerlidir bu o zaman arkadaşlar hatta ben kac kez aradım kursu bişi demediler bana sınava girmene gerek yok falan diye ben o 50 tl nası yerdım ya olamaz
gettimi para simdi
o nasi oluyo abi emniyetten alıyorsun benım bildiği ehliyeti sınavları gecersen ne kurs
mufredatmı değişti harcını yatırıp alıyorsun ehliyetini
BENİM A2 VAR B YE KAYIT OLMUŞTUM.29 HAZİRANDA SINAV VAR ŞİMDİ ONA GİRMİCEZ Mİ YANİ ? KURS SINAV PARASINI 7 HAZİRANA KADAR YATIR DEMİŞTİ ??
Emniyet başka kardeşim bu sadece sınavdır carttı curtunu onları ayarlıyor ders falan veriyor ama benim B ehliyetim var Sınava Girmicem direk direksiyon sınavına giricem bu yüzden fazlamı para veriyorum demek istemiştim ben yoksa bende emniyete para yatırcam![]()
BENİM A2 VAR B YE KAYIT OLMUŞTUM.29 HAZİRANDA SINAV VAR ŞİMDİ ONA GİRMİCEZ Mİ YANİ ? KURS SINAV PARASINI 7 HAZİRANA KADAR YATIR DEMİŞTİ ??
B ehliyeti hakkında bilgim yok . benim b ehliyetim 1.5 seneden beri var ben a2 alıcam yarın gidip saglık raporunu götürcem sadece 500 tl istiyorlar benim aklımda kalan şey ise ben sınavsız direk direksiyon sınavına giricem yürürlük b ehliyeti olan kişilerin sınava girmesine gerek görmemiş . bu nedenle benden acaba sınav giriş parası ders para alıyorlarmı çünkü ders görmemede gerek yok bu yüzden aklımda olan sorular bunlar yarın gidip konuşcam bunları.
kardeşim o parayı sadece kursa veriyorsan senden cok fazla para alıyorlar benden soylemesi ben 250 tl anlaştım kursla başka para vermicem sınav ucretlerıyle 350 tl yapıyor sen direk 500 tl verdıysen senın ehliyet 750 tl yi gecer
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
bende b sınıfı var a2 ehliyetı alacagım bana kurs motordan 10 tane soru soracaklardedi o kadar simdi arkadaslar direk direksiyon sınavına gircez diyorlar belki bir sonraki donemi kapsıyo olabılır
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------
sen sınava gir girme kurs ucretını her zaman alır sana ders versın vermesın m.e.b belge verme yetkisini onlara verdiği için o parayı vermek zorundasın 500tl sadece kursa verıyorsan cok opara benım sınav ucretlerıyle 350 tl yapıyor kurs parasıda ıcerısınde 250 tl kurs diğer sınav ucretlerınıde ben yatıracam