A2 ehliyet

konus kardeşim daha vermediysen parayı ben gittim konustum 250 tl kurs 50 tl yazılı sınav 100 tl direksiyon

Arkadaşlar..!!! Şu andan itibaren ehliyeti olupta (B, E..) A2 ehliyete yazılanlar kursa (anlaşmanıza bağlı) 450-650 arası para verecek, bütün işlemler içinde olup emniyet parası hariç olacak. Yazılı sınava girmeden sadece direksiyon sınavına giriliyor. Bu sınavda bizim eski usül gibi "git şurdan dön gel" denmiyecek. Örn: "Motorun fren ayarını yap" diyecek.. Haziranın 29'undaki sınava yazılan arkadaşlar ise 10 tane yazılı sınava girip kazanırsa eski usülle "git, dön, gel" denecek. BİLGİNİZE....

Ehliyetimi 2 hafta önce aldım kafam rahat cuk diye oturtturmuşum zamanı yemin ederim :queen: :queen:

en iyisini yapmıssın kardesım hakkını aramıssın o nasıl fiyatlar arkadaslar 450 500 tl ben 350 tl ye anlastım oyle pazarlıkta yapmadım hakkı ne ise onu aldılar .

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------

bugun kusrla konustum şu sınav işini bizim bılgımız yok dediler oyle bır şey soylemediler yanı sınav varmıs arkadaşlar bızden sonra olacak sınavda uygulamaya gecebilir .

Arkadaslar kursun ısmını vermıcem ben dun gıtım normlde 29 hazırandakı motor sınavına gırecektım b ehlıyetım oldugundan dolayı yenı cıkan kararla b ehlıyetım oldugundan 29 hazırandakı motor sınavına gırmıyecem sadece dreksıyon sınavına gırcem bu arada dreksıyon sınavı 15 dk dan 30 dk cıkmıs onuda hanım tv den ogrenmıs kısacası yenı duzenlenmeler var haydı hayırlısı

bende b+a2 ehliyeti için yazılmıştım şubat 2013 te mart 13 de b sınavına girdim nisan 7 de ise b için direksiyon sınavına bana dediler nisan sınavına yetişemiyorsun haziranın 29 unda sınava gireceksin sonra direksiyon sınavı ve a2+b ehliyetini alacaksın ben şuan b ehliyeti alabiliyorum ama şu 10 soruluk motor sınavına giricekmişim ki zatende parayı yatırdım bile 50tl sömürdükçe sömürüyolar ALLAH kahretsin bir kerede işimizi kolaylaştırın şuabttan beri ehliyet bekliyorum ayrı ayrı kurslara gitseydim martta b nisanda ise a2 ehliyetim olurdu bunlara lanet olsun diyorum başkada bir şey demiyorum. SİZ SİZ olun paranızı onlara kaptırmayın bugün a2 ehliyet kurs ücreti 200 tl dir eğer 350 tl verirseniz direksiyon sınav parasını vermicem diyin çünkü öyle bir ücret yok arkadaşlar tamamen kursun cebine giren bir hizmettir.. bana sadece kurs ücreti b + a2 için ( 1100 tl dedi ) bizde pazarlık ettik 800 liraya bağladık ama birde ne göreyim zaten 800 liraymış açılış parası arkadaşım a2 +b için 600 liraya anlaşınca anladım haram zıkkım olsun başkada bir şey demiyorum öğrenciyim yemeğimden içtiğimden arttırıp verdim o kurs parasını

Ne sansız adamım ya 29 Haziranda B sınaım Var A2 zaten vardı,Simdi işin yoksa kafadan sakat adamlarla ugras.. Of Offf

Arkadaşlar..!!! Şu andan itibaren ehliyeti olupta (B, E..) A2 ehliyete yazılanlar kursa (anlaşmanıza bağlı) 450-650 arası para verecek, bütün işlemler içinde olup emniyet parası hariç olacak. Yazılı sınava girmeden sadece direksiyon sınavına giriliyor. Bu sınavda bizim eski usül gibi "git şurdan dön gel" denmiyecek. Örn: "Motorun fren ayarını yap" diyecek.. Haziranın 29'undaki sınava yazılan arkadaşlar ise 10 tane yazılı sınava girip kazanırsa eski usülle "git, dön, gel" denecek. BİLGİNİZE....

o fren ayarı yaptırmalar fln imkansız o kdr kişiye fren ayarı, debriyaj ayarı yaptırmayla kimse uğraşmaz, bikere ne anlasın yeni başlayan biri fren ayarından yıllarca motor süren birisi bile merak etmedikten sonra yapamaz o tamirci işi tamamen

Merhaba arkadaşlar forumda aynı mesajı dün MT İstanbul grubunda attım,bir an önce karar verebilmem için aynı msj buraya taşıyorum. Uzun zamandır içimden motosiklet alma isteği var artık iyice depreşti, yakın zamanda aranıza katılacağım. Fakat şu an için ilk hedef A2 sınıfı ehliyet. İstanbul Bakırköy'de uygun kurs yerlerine bakıyorum. Birkaç yerden fiyat aldım fakat içime sinmedi. 29 Haziran sınavına girebilmem için en geç 7 Haziran'a kadar kayıt yaptırmalıyım. Aldığım fiyatları sizlere bir sorayım dedim. B'den A2'ye fark. Yeni yönetmeliğe göre teorik sınav olmayacak, sadece direksiyondan sınava girecekmişim. Bu arada kafam karıştı başka bir arkadaş ta yazılı sınav, direksiyon sinav, ehliyet harcı, kart parası ayrı ayrı sonradan ödeyeceksin dedi ! Gelelim aldığım tekliflere:
X kursu 400 TL, kurs parası istedi. Pratik motor eğitimi vermeyecek. Aşağı-yukarı 650 TL 'ye ehliyet alabilirsiniz dedi. Geri kalan 250 nereye gidecek dedim, oraya buraya diye kabaca cevap verdi.

Y kursu 400 TL, 100 direksiyon harcı (pratik motor eğitimi var) . 100 TL emniyet , 100 banka , 70-80 TL sağlık raporu dedi.

Z kursu 450 TL, 75 direksiyon sınav harcı (1 günlük motor eğitimi var). 250 TL Trafik Şube, 40 TL sağlık raporu.

her ehliyet kursu başka bir şey söylüyor ama sınavı kazanıp dosyayı aldıktan sonra verceklerin bunlar
sağlık raporunuda git aile hekiminden al ben ordan bedavaya aldım

vergi dairesi : 96 lira
trafik tescil : 88 lira
20 lirada şöförler odası alıyor ama onu genelde sürücü kursundan dosyayı alırken alıyorlar senden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar