(A2) Direksiyon sınavı?

bende az önce sınavdan geldim %90 ı sekiz çizmedi çoğu sinyal vermedi vs ama yinede kalan anca 3-4 kişi olur diyorlar bakalım sınav sonuçlarını yarın 11 gibi öğrencekmişik

gik

bende bu gün girdim arkadaşlar. korktuğum kadar yokmuş kesin geçtim...

bende hata yoktu kırarsada 8 çiziminden kırar yarın belli olcakmış sonuçlar

bende hata yoktu kırarsada 8 çiziminden kırar yarın belli olcakmış sonuçlar

bizde 8 çizme,kuka felan yoktu. sadece trafiğe açık dönel kavşaklı bir yol var, oradan döndük 100-150m kullandıktan sonra yeniden kavşaktan bir U dönüşü ve bitti bu kadardı. bizimkiler bugün açıklanıcak.

zaten bizim kursta benden başka da A2 ehliyete girecek yoktu, girdim hocalarda hemen gitti. :mrgreen:

sizinkisi çok iyimiş 96 kişi bi okulun bahçesinde sınava girdik okulun her yeri scooter kaynıyordu zaten ismini söylüyo sonra kendi motorunla diyor bakmıyorlar bile kolay kolay 100 vermiyormuşlar illaki biyerden kırıyormus. hayırlısı cuma aksilik çıkmassa ehliyetleriniz çıkar dedi

Sınavdan 100 alıp geçtim de hiç kendimi bir şey başarmış gibi hissetmiyorum. Hatta yapılan sınavı görünce üzüldüm ve utandım diyebilirim. Yazılı sınav zaten komedi idi, pratik sınav ise içler acısı. 3 kuka arasından slalom, U dönüş, duruş; hepsi 50 metre bile değil, süre 30 saniye, vites 1; veee, Hayabusa kullanma yetkisini aldım!!!! 1 kızcağız geçemedi, o da motoru hareket ettiremediği için, aslında belki de bir tek onu tebrik etmek lazım; hayatında hiç vitesli motora binmeden medeni (veya cahil) cesareti ile sınava geldiği için.

Ben iki eğitim aldım, daha da alacağım, limitlerim dahilinde hareket etmeye gayret gösteriyorum, ve daha uzunca bir süre trafiğe çıkamam fakat dünkü garabet sınav sonrası trafiğe kimlerin çıkacağını görünce oturup bir daha düşünmek gerekiyor, bırak motoru, otomobille bile yola çıkılır mı diye.
:pr:

bizimkisi 3 te açıklanacakmış bende geçmişimdir heralde şu ehliyet c.tesi kadar çıksada rahat rahat gezsek

cuma günü ben dosyayı alcam trafikte onaylattırıp ehliyeti alacam bukadar trafik masrafları nekadar tutar acep:silent:

Hacı ben 100 almışım. bizim milli eğitim müdür izindeymiş. ayın 10 da evraklar hazır olacak. müdür izinde müdür yardımcısı yok. allah allah.

bende 90 la geçmişim nerden kırdıysa 10 puanı problem değil orası perşembe cuma gibi dosyayı yetiştirmeye çalısıcağız dedi bakalım hayırlısı yetişir gibime geliyor hafta sonuna kadar ehliyet

millet yazmış 5 duba koyyolar 8 çiziyolar diye :D ben girdim a2 ye 4 ay önceki 14 şubatta ben ne 8 çizdim ne bişey sadece vitesli motor olacak dediler otomatik olmuyomus tabi girenlerde vardı 2 duba vardı arası 5 mt den fazladır belki :D arasından geçerek git dedi hoca gittim dönerken baktım hoca muhabbete dalmıs ne bakan var ne başka biri sohbet koyuydu bende geri dönüşte dubalardan geçmedim :D direk gittim afferim en güzel sen sürdün helal olsun sana 100 yetmez dedi :D saolun dedim ne puan açıklandı ne başka bişey haftaya B ehliyetinin direksiyon sınavı var onda neler görecem merak ediyom :D bu arada 8 yasında amcamın oğlunun motosikletinde başladım şuan 18 yasındayım ve hala kullanıyorum dublardan geçmedim dediğimde motosiklet kullanmasını bilmiyo gibi düşünmesin kimse :D

gik

Sınavdan 100 alıp geçtim de hiç kendimi bir şey başarmış gibi hissetmiyorum. Hatta yapılan sınavı görünce üzüldüm ve utandım diyebilirim. Yazılı sınav zaten komedi idi, pratik sınav ise içler acısı. 3 kuka arasından slalom, U dönüş, duruş; hepsi 50 metre bile değil, süre 30 saniye, vites 1; veee, Hayabusa kullanma yetkisini aldım!!!! 1 kızcağız geçemedi, o da motoru hareket ettiremediği için, aslında belki de bir tek onu tebrik etmek lazım; hayatında hiç vitesli motora binmeden medeni (veya cahil) cesareti ile sınava geldiği için.

Ben iki eğitim aldım, daha da alacağım, limitlerim dahilinde hareket etmeye gayret gösteriyorum, ve daha uzunca bir süre trafiğe çıkamam fakat dünkü garabet sınav sonrası trafiğe kimlerin çıkacağını görünce oturup bir daha düşünmek gerekiyor, bırak motoru, otomobille bile yola çıkılır mı diye.
:pr:

Haklsısın bu ülkede renk körüne bile ehliyet veriyorlarsa ki gözümle tanık oldum gerisini sen düşün...

Arkadaşlar merhaba bu cumartesi sınava giricem. kursun kaskı kafama çok büyük geliyor. Arkadaşımdan kask almayı düşünüyorum ama onun kaskıda nazi kaskı sınavda sorun çıkarırlarsa diye korkuyorum açıkcası. Herhangi bir sorun çıkar mı?

gik

Arkadaşlar merhaba bu cumartesi sınava giricem. kursun kaskı kafama çok büyük geliyor. Arkadaşımdan kask almayı düşünüyorum ama onun kaskıda nazi kaskı sınavda sorun çıkarırlarsa diye korkuyorum açıkcası. Herhangi bir sorun çıkar mı?

hayır arkadaşım sanmıyorum biz kask olmadan kullandık motoru...

yahu ne dubası. benim dersane sen geç sınavı gel ayarlarız direksiyonu deyiverdi. sınav motoru da 100 lük çelik motor. hurdaya çıkmış bir motor. kendi motorumla gideceğim neredeyse.

Arkadaşın Anlattığı Olay Hemen Hemen Aynısı Benim Başımada Geldi..Dershanenin Sahibi Sen Sınavı Geç Yeter Dedi Direksiyon Kolay.. Harbidende Çok Kolay oldu Direksiyonu Geçmek..Arkadaşın Dediği gibi Direksiyon Sınavındaki Motorlar Hurdaydı.

arkadaşlar ben de bugün girdim sınava ama pek umduğum gibi geçmedi. kurs bize kendi motorlarımızla girebileceğimizi söylemişti ama sınav denetmeni olmaz dedi. kaldık kursun hurda scooterına. daha önce kimse kullanmadığı için herkes yabancılık çekti zaten motora. ayrıca motor dökülüyodu. frenler tutmuyor, gaz yemiyor fazla çeviriyosun birden atlıyor vs. en kötüsü de hiç otomatik kullanmamış olduğum için en çok ben zorlandım. 2 deneme turu attıktan sonra biraz alıştım gerçi. sınav turunda hata yapmadım ama istediğim akıcılıkta da süremedim. inşallah geçmişimdir.
sınava giren herkese geçmiş olsun dileklerimle, tüm motorculara kazasız, belasız ve bilinçli sürüşler..

Bende az önce sınavdan geliyorum herkes gidip geliyordu. Bizim denetmen önce sekiz çiziceksiniz kukalar arasında sonrada dönüp ileri gidip geliceksiniz dedi. Zaten motor ayrı bi dertti boşa geçmiyor, fren balatası freni bırakmıyor, yolda giderken motor susuyor ama çok şükür hata yapmadan bitirdim. Umarım geçmişimdir. Sınava giren herkese geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar