- Konu Yazar
Tekrar merhabalar bu başlangıç motosikleti meselesi gerçekten çok zormuş. :silent: Sürekli karar değiştiriyorum.Birde sizin fikrinizi alayım dedim.Benim çıkardığım sonuçlar şu şekilde:
Kuba Razore 100 (XCG 100)(Turuncu rengi çok güzel)
Salcano Wolf 125
Yamaha YBR 125 (Hayalimdeki başlangıç motoru,2.el modellerine bakacağım fakat malesef bütçemi aşabiliyor)
Honda CB 125 E (Alabileceğim en son motorlardan,hakkında hiç güzel şeyler duymadım)
Lütfen tavsiyede bulunur musunuz ? İstediğim motor tarzı asla CG şeklinde olmaması, yani halk dilinde "köylü motoru" şeklinde hitap edilsin istemiyorum. (Kuba XCG 100 biraz daha şekilli birşeye kaçıyor :bounce
.Çin-Japon farketmez her türlüsüne binerim.Fakat bütçem biraz düşük.(3500 gibi). Ve birde motosiklet bayilerine gidip yeni ehliyet yasasını sorduğumda öyle birşey yok diyorlar, inanmıyorlar.Öyle bişey var mı yok mu, kesin mi değil mi?
Yardımlarınızı bekliyorum ... ::sos::
Kuba Razore 100 (XCG 100)(Turuncu rengi çok güzel)
Salcano Wolf 125
Yamaha YBR 125 (Hayalimdeki başlangıç motoru,2.el modellerine bakacağım fakat malesef bütçemi aşabiliyor)
Honda CB 125 E (Alabileceğim en son motorlardan,hakkında hiç güzel şeyler duymadım)
Lütfen tavsiyede bulunur musunuz ? İstediğim motor tarzı asla CG şeklinde olmaması, yani halk dilinde "köylü motoru" şeklinde hitap edilsin istemiyorum. (Kuba XCG 100 biraz daha şekilli birşeye kaçıyor :bounce
Yardımlarınızı bekliyorum ... ::sos::