A1 Ehliyet için en iyi 125cc altı motosikletler

Tekrar merhabalar bu başlangıç motosikleti meselesi gerçekten çok zormuş. :silent: Sürekli karar değiştiriyorum.Birde sizin fikrinizi alayım dedim.Benim çıkardığım sonuçlar şu şekilde:

Kuba Razore 100 (XCG 100)(Turuncu rengi çok güzel)
Salcano Wolf 125
Yamaha YBR 125 (Hayalimdeki başlangıç motoru,2.el modellerine bakacağım fakat malesef bütçemi aşabiliyor)
Honda CB 125 E (Alabileceğim en son motorlardan,hakkında hiç güzel şeyler duymadım)

Lütfen tavsiyede bulunur musunuz ? İstediğim motor tarzı asla CG şeklinde olmaması, yani halk dilinde "köylü motoru" şeklinde hitap edilsin istemiyorum. (Kuba XCG 100 biraz daha şekilli birşeye kaçıyor :bounce:).Çin-Japon farketmez her türlüsüne binerim.Fakat bütçem biraz düşük.(3500 gibi). Ve birde motosiklet bayilerine gidip yeni ehliyet yasasını sorduğumda öyle birşey yok diyorlar, inanmıyorlar.Öyle bişey var mı yok mu, kesin mi değil mi?

Yardımlarınızı bekliyorum ... ::sos::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dı dı dı dınn... yine ben

http://www.bisan.com.tr/urun-gruplarimiz.aspx?id=1002

çok az alternatik kaldı

Bisan Sunway FKS 125cc

yeni ehliyet yasası kesindir

http://m.youtube.com/watch?v=eKUHCELjfrk

yasaya göre 16 yaş bitince 125cc kullanılabiliyor

Kuba Cr1 e baktınız mı?

Son düzenleme:
Motosiklet güzel,beğendim fakat bisan'a güvenemiyorum.Küçüklüğümde binerdim bisikletlerine.Ayrıca bunu bayiden alamam gibi , ilde bulunan bayilerin hepsi mobilyacı felan.Mondial bayiliğindeki yaşadığım sıkıntıyı tekrar yaşamak istemiyorum.Adamların motorlardan haberi yok.

Ehliyet yasasında aydınlattığınız için teşekkürler.

Cr1 modeline baktım ve gerçekten harika bir motosiklet.Fakat dediğim gibi 125 cc altı bir motosiklet arıyorum.Ama ilerde alabilirim o motosikleti

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mondial drift 125 mi geciyor ruhsatta bilmiyorum ama cok guzel motor. Kullandım baya iyi gidiyor. Ben en yakin zamanda razore 150 almayi planliyorum ama en az 1000 lira da korumalar ve üstune birde plaka cikarma ile sigortasi var. Düsunmussundur bunu umarım

Scooter ile baslamayi dusunmuyormusun

Malesef.Hic alisamadim scooterlara.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:14 ----------

Mondial drift 125 mi geciyor ruhsatta bilmiyorum ama cok guzel motor. Kullandım baya iyi gidiyor. Ben en yakin zamanda razore 150 almayi planliyorum ama en az 1000 lira da korumalar ve üstune birde plaka cikarma ile sigortasi var. Düsunmussundur bunu umarım

Düsündüm hocam ona gore yaptim butcemi.Kuba Razore 150 almak varken 100 lük alacagim ben (malesef) ama yapicak bisey yok.Umarım alırsınız güzel diyorlar.Mondial Drift çok güzel makine fakat ruhsatta 135 cc yaziyor ve ehliyette sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:17 ----------

Bu konuda kapanabilir. Yok arkadaş çinli minli alınmaz.Ha ille alıcam diyorsan Mondial Drift 125 alınır başkada alınmaz.O da zaten 135 cc.Kararımı Japonlara verdim.Honda CBR 125'de güzel bir motor.Hem 2.eli kuvvetli,hemde tasarımı iyi.Arkasında koskoca Honda var.Sıkıntısı olmaz.Hepinize teşekkürler.Çin motoru tavsiye etmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar