A)zzr1100 B)zx9 C)honda900

bende 636 vardı valla eskıydıde hic guven sorunum olmadan 200-240 e
a takıodum carpmanın suclusuda benım koca kamyonu kafan ii ken goremessın..bakalım birini alacam ss siz olmuo arkadasımda 0 transalp var o bile kesmıo sabah aksam bende olmuoo o sesi yakalıcaksın..olsende kalsanda..

Senin o anana babana yazık :p

valla sen baya hızlı gidiyosun bence kendine dikkat et kafan ii falan güzelde oyuncak değil bu motosiklet hergün haberlerde görmüyo musun neler olduğunu tabi benimkide soru kafa iiken ne görebilirsin ki kamyonu göremiyosun.bizde sana tavsiye ediyoruz bence sen bi hayabusa al kadranı devir gerisini boşver

burası bir forum sitesi kelimelerinizi özenle seçmenizi diliyorum temel amaç ''motosiklet''

Sanırım az önce sen bana çemkirdin :p Kelimelerim arasından aykırı olanı yada olanları alıntı şeklinde yazarmısın tekrar ? Yanlışımı görmek isterim.

Baktım ? Görmem gereken şeyi söylersen daha kolay olur sanırım işimiz :cat:

konu motosikletler diyorum ne hatun var ne bira...onun yeri ........lar ama kesinlikle burası değil

polemiğe girmeyecem abi haddimi aştıysam özür dilerim

Tequ ; yine iş basında :mrgreen: :cherry:

Kardeş sen de git al bi scooter ; Sürerken bile içersin istediğin kadar :cherry:

olsn kankalar farkyapmaz scoter filan 2 teker olsun bmx olsun dıcem artık hatun işlerini baska zaman insallah

Son düzenleme:
alkol ile sana mutluluklar dilerim

bence şu white horse R6 ile 94 model gsxr1000 çok hoş makinalar (şekil olarak)

madem eski model bi ss alıcan bari biraz estetik olsun

Sen yollara çıkma en iyisi. Ps3 al kendine paşa paşa iç biranı evde oyna oyununu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar