A rh(+) Kana İhtiyaç var!!!

Arkadaşlar;

İzmir Kent Hastanesinde yatmakta olan ve hastalığı ciddi olan bir arkadaşımın yakını için bir hafta boyunca her gün iki ünite kana ihtiyaç duyulmakta.

Hasta adı : Burhan Şeker
Hasta yakını : Canan Şahin (0532 404 01 34)
Bölüm : Kardiyoloji

Duyarsız kalmayacağınızı umarak yardımlarınızı bekliyoruz.Yukarıdaki telefondan direk hastayakınına ulaşabilirsiniz.

Geçmiş olsun. Acil şifalar...

İzmirdeki arkadaşlarımızın bu konuda destek olacağına eminim.
:rendeer:

Sabahtan beri sitedeyim yeni gördüm anasayfaya taşınmalıymış ve başka yerde(duyurular) açılsa daha iyi olurmuş:(
Acil şifalar...

Allah şifa versin. Başlığı ön plana çıkartmak için mesaj yazdım. Benim kanım uymuyor ve uzaktayım...

Arkadaşlar;

İzmir Kent Hastanesinde yatmakta olan ve hastalığı ciddi olan bir arkadaşımın yakını için bir hafta boyunca her gün iki ünite kana ihtiyaç duyulmakta.

Hasta adı : Burhan Şeker
Hasta yakını : Canan Şahin (0532 404 01 34)
Bölüm : Kardiyoloji

Duyarsız kalmayacağınızı umarak yardımlarınızı bekliyoruz.Yukarıdaki telefondan direk hastayakınına ulaşabilirsiniz.

selam geçmiş olsun yazını yeni okudum ben oraya yakınım şu anda ihtiyaç varsa motorumla gideyim.kan gurubum tutuyor

tuh yaaa bak kırk yılda bir kanımız uydu birine yardımcı olacaktım ama malesef karaman-izmir

HRC

istanbulda ve AB+ olsaydi, hangi saat, hangi semt olursa olsun seve seve gelirdim, duyarlı birilerinin çıkacağına eminim, en kısa zamanda bulmanız dileğiyle, allah şifa versin.

istanbuldayım kan grubumda tutuyor yalnız geçen hafta bi arkadaşıma kan vermke için gittiğimde kilom sebebiyle uygun görülmedi en az 60 kg olmak şartı varmış
( vicdanen rahatladım )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar