98-00 Chrysler voyager motosiklet tasimak icin uygun mudur?

Neden Transporter almıyorsun. Hem daha büyük, hem ekonomik hem de akarı kokarı yok. Türkiye'ye geldiğinde de kafan rahat olur.

Bu arada 9.5 litre LPG tüketimi gibi bir hesap çıkarmışlar ama bunun mümkün olacağını sanmıyorum. LPG'de 9.5 litre yakan araç benzinde 8-8.5 litre yakarki, bu binek araç için bile ekonomik bir değer.

Neden Transporter almıyorsun. Hem daha büyük, hem ekonomik hem de akarı kokarı yok. Türkiye'ye geldiğinde de kafan rahat olur.

Bu arada 9.5 litre LPG tüketimi gibi bir hesap çıkarmışlar ama bunun mümkün olacağını sanmıyorum. LPG'de 9.5 litre yakan araç benzinde 8-8.5 litre yakarki, bu binek araç için bile ekonomik bir değer.
Kardes transporter guzel arac gercekten ancak lpg li bulunmuyor ve bizim buralardaki otoparklara transporter tarzi yuksek araclar giremiyor,kemper,kamyon parklarina brakmam lazim onlarin da fiyatlari bir hayli yuksek.disarida brakamam,normal otoparklar ise aylik 60-90 euro arasi.Yakit tuketimi icin ise ortalama yuzde 10 yazmislar ama bu benzin degeri,ben lpg de yuzde 15 olarak hesapliyorum yine de cok ekonomik geliyor.gaz burada su anda 58 cent.

Arkadaslar henuz arac almis degilim arastirmalarim suruyor.Chrysler cok yakar,parca sikintisi cekersin diyorlar.Aklimda birkac model daha var.seat alhambra 98model,opel sintra.siz ne onerirsiniz?lpg li tercihimdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar