- Konu Yazar
Stop lambasını nereden aldınız acaba ?
Stop lambası yan plakalık ile birlikte tek parca dostum. Bunu da camgoz motordan temin edebilirsin
Stop lambasını nereden aldınız acaba ?
En ilginç olanı da bu far konusuydu zaten tebrik ederim seni
Adana'da bisiklet parcaları satan daha sonra motosiklet olayına giren bi firmadan buldum. Aslında titan farıymıs bu. Ters cevirerek montajını yaptım normalde ters duruyor orjinal hali. Fiyatı 35 TL ve www.camgoz.com.tr den telefon numarasını alıp havale ile edinebilirsin sanıyorum. ( Fatih abi'ye BMWye verdigin mat siyah Titan farından istiyorum de)
eziklenme laBeyler insanlar hayabusa ya bakmıyor bu alete bakıyor. Ben size o kadar söyleyeyim. Işıklarda beklerken kadın tacizine bile hazır olun böyle bişey istiyorsanız. Ha benim gibi ilgi sevmiyorsanız hayabusa ya binmeye devam edebilirsiniz o ayrı![]()
Bu aralar bekliyordum da tahminimden erken geldin yinehurda işi yapacaksan keşke alüminyum talaşına gireydin, kiloda 60-70 kuruş para bırakıyo müdür.
Tebrikler çok güzel olmuş. Bence bu işi ticarete bile dökmelisiniz.
Bu aralar bekliyordum da tahminimden erken geldin yine![]()

Kazasız belasız kullanırsınız inş. ben çok beğendim.
Bu lastiklerin asfalt tutuşu nasıl ? Belli bir hızdan sonra yol tutuşun da bozulma oluyor mu ?Ölçülerini de yazıver sana zahmet![]()
Simdiye kadar sahip oldugum tum motosikletlerimde arazi lastikleri vardı. Yol lastigi olan bir motosiklete bindigimde ise kendimi hic guvende hissedemedim simdiye kadar.Viraj performansları yol lastikleri kadar iyi olamaz elbette ama ozellikle turkiye sartlarında yol lastiklerine gore daha iyi yol tutusu oldugunu savunuyorum.Ozellikle frenlemelerde kendini belli ediyor bu yol tutusu.
Olculeri ise yanlis hatırlamıyorsam ;
140-80-18 arka
110-80-21 on olması lazım
Teşekkürler yanıtın için, bende virago 250 alıyorum, üzerindeki lastikler ömrünü bitirince arazi lastiği alabilirim. Çok güzel duruyor, yol tutuşu da iyi diyorsun..
merakla bekliyoruz :cat:Orj. alıyorum ama sadece lastikleri değiştirmeyeceğim, cafe racer gidon, sele, ne gerekiyor ise olacak, biraz orj. haliyle kullanmak istiyorum. Buradan paylaşırım..
Malum mevsim yazDaha önce hiç bir motoru böyle çıplak görmemiştim :cyclopsan