93 Kawasaki ZZR 1100

Ön tarafta bulunan hava girişinin ızgaralarından birini beyaza boyarsan fazladan görünür ve farkedilebilir olursun. İnsan beyni asimetrik şeyleri tuhaf bulup, tedirgin oluyor. Bunun sebebi hayatımızda gördümüz birçok şeyin simetrik olmasındandır belki, İllaki vardır bi açıklaması.

Hayırlı olsun tekeriniz düz bassın çok güzel ve güçlü bir motor imiş.. İşte insan motordan anlayınca bakıp anlıyor 21 yaşında 2. elde olsa sağlam makinayı buluyor, imrendim doğrusu(biraz da kıskandım) :) İkinci el motor alırsam ilerde size ulaşacağıma emin olabilirsiniz :) saygılar

Esjot marka ön arka dişliyi aldım.bir kere kopardığım için sahte olması ihtimaline karşılık DID zinciri ve dişlileri distribütöründen aldım hatta:)

Arka dişlim orjinal değil 44 dişti.Onu da orjinal ölçü olan 45 diş ile değiştim.Zaten canlı bir motorken biraz daha canlandı:)

Arka bilyeyi değiştirmek için arka dişliyi açtığımızda görmek istediğim, yurtdışı forumlarda en sıkıntılı konulardan biri olan cush drive dı.kolay bozulan bir parça,neyseki sıfır kondisyonunda.

3 hafta aradan sonra yeniden yollara

nerdeyse benle yaşıt ama bi zzr1100 düşünmüyor değilim. zevkle okudum. tertemiz motormuş..

bu arada 120 mt düşmeden kızaklamanız hakkaten usta işi geçmiş olsun.

öyle sıkılırsanız falan değiştircek olursanız haber verir misiniz :d

:D:D:D:d
saygılar

Teşekkürler

1-2 ay önce ilanı koydum,süresi geçince yenilemedim.lastik zincir herşey yeniyken satılsında istemiyorum herkes gibi bende :) ş.dışında olacağım 6 ay,belki yenilerim ilanı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaşına rağmen iyi duruyor.

Evet üstte su altta yağ radyatörü var

bizim motorlarda da hafif olsun diye yağ filtresi boyutlarından biraz daha büyük bir şeyler yapmışlar yağ soğutucusu diye bloğun önünde su ve yağ ayrı kanallardan geçerek birbirini soğutuyor sözde keşke böyle olsaydı şehir içi daha fazla binebilirdik

bizim motorlarda da hafif olsun diye yağ filtresi boyutlarından biraz daha büyük bir şeyler yapmışlar yağ soğutucusu diye bloğun önünde su ve yağ ayrı kanallardan geçerek birbirini soğutuyor sözde keşke böyle olsaydı şehir içi daha fazla binebilirdik

Bu şekilde de racingden farkı yokki sıcaklık olarak şehiriçinde :)

120 metre düşmeden kızaklama helal olsun. eğitim vs almış mıydınız?

2 sene önce almıştım.eğitimden çok ilk anda verdiğin refleksin sürüşüne oturmuş olması lazım.düşebilirdimde,kötü zeminde olsaydım,çok güzel bir asfaltta çok iyi bir lastikle başıma geldiği için kontrol edilebilirlik vardı kayma sırasında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar