Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu güzelliğe bak, keşke motorlarımızın kıymetini bilen bir topluluk olabilseydik de bunlardan çok daha fazlası trafikte olsaydı, alsaydık satsaydık keyfini çıkarsaydık... Yeni motorlar bu 90/00'lı yılların motorlarının yanında Melih Gökçek'ten transformerları gibi kalıyor.
91 model ZZR 1100 almayı planlıyorum. Satıcının dediğine göre motor orijinal 35.000 km de, hasar kaydına baktım herhangi bir hasar kaydı yok.
Ama içime bir şüphe düştü açıkçası.
Motoru İzmirde gösterebileceğim bir usta tavsiyeniz var mıdır ? Onun dışında motor denildiği gibi temiz ise yaşı vb. sebebiyle baktırmam gereken nereleri vardır ? Hangi parçaların değişme zamanı gelmiş olabilir, ortalama maliyeti bana ne olur?
Lütfen yardımcı olabilecekler yorum yaparsa sevinirim. Hayırlı günler dilerim.
91 model ZZR 1100 almayı planlıyorum. Satıcının dediğine göre motor orijinal 35.000 km de, hasar kaydına baktım herhangi bir hasar kaydı yok.
Ama içime bir şüphe düştü açıkçası.
Motoru İzmirde gösterebileceğim bir usta tavsiyeniz var mıdır ? Onun dışında motor denildiği gibi temiz ise yaşı vb. sebebiyle baktırmam gereken nereleri vardır ? Hangi parçaların değişme zamanı gelmiş olabilir, ortalama maliyeti bana ne olur?
Lütfen yardımcı olabilecekler yorum yaparsa sevinirim. Hayırlı günler dilerim.
Ben İzmir'de bazı motor işlerimi Velit Motor'da yaptırıyorum. Ustanın bilgi birikimini, işçiliğini ve esnaflığını beğendim. Sadece biraz fazla yoğun, öncesinde ararsanız size yardımcı olup olamayacağını söyleyecektir.
Cevap için teşekkürler.
Peki onu nasıl bullabilirim bir tavsiyeniz var mıdır ? Ustaya nerelerine özellikle bakmasını söyleyeyim spesifik olarak belirtmeniz mümkün müdür ?
Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz, motor kullanmak dışında mekaniğiyle ilgili pek bilgim yok açıkçası..
Cevap için teşekkürler.
Peki onu nasıl bullabilirim bir tavsiyeniz var mıdır ? Ustaya nerelerine özellikle bakmasını söyleyeyim spesifik olarak belirtmeniz mümkün müdür ?
Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz, motor kullanmak dışında mekaniğiyle ilgili pek bilgim yok açıkçası..
Yanlış anlamayın ama elinizden iş gelmiyorsa,mekaniği ile ilgili bilgim yok diyorsanız zaten bu kadar düşük model bir motora girmeyin.bu konuda fotolarda görürsünüz ön çamurluğum düştü,yenisini bulamadığımdan başka bir çamurluk taktım.zaten artık kargo dahil 30 dolarlık parça getirebileceğimiz için kendi başımıza parça temini sağlamak kolay değil.
Yanlış anlamayın ama elinizden iş gelmiyorsa,mekaniği ile ilgili bilgim yok diyorsanız zaten bu kadar düşük model bir motora girmeyin.bu konuda fotolarda görürsünüz ön çamurluğum düştü,yenisini bulamadığımdan başka bir çamurluk taktım.zaten artık kargo dahil 30 dolarlık parça getirebileceğimiz için kendi başımıza parça temini sağlamak kolay değil.
Kendi motorum F800 GS aslında ama şaft kırdı ve ciddi masraf çıktı 140 bin lira civarında o sebeple gelen takas teklifini değerlendirmeyi düşünüyorum hocam. Nakit param olsa zaten bu kadar eski model bakmam çok teşekkürler yorumunuz için
Alma, bu motorların parçalarını bulamazsın ayrıca ustasıda yok. Zaten hiçde olmadı. türkiyede yollarda 30 yıllık motorları görmemizin temel nedeni cahil ustalar.