Çok güzel bir gün ve yol oldu. Yani en azından bizim masadaki ekip çok iyi denk düştük. Hem gidişte hem dönüşte fermuar düzenimizi güzelce tutturduk ve 80-90 civarında gittik. Bu sayede yol hem çok konforlu hem de yüksek hız olmadığı için çevreye bakınarak keyifli hale geldi.. Bu arada Asya Motor Nostalji 125' e olan saygım bir kat daha arttı
Dönüş yolunda güzergahımız aynı olmasına rağmen gelen bir haber üzerine Kartal' da otobandan ayrılmam gerekti. Artık bir sonraki gezide aynı ekiple toplaşırız umarım...
Yalova iftar etkinliğini son haftaya birakmasanız iyi olur çok trafik oluyor aç karnına çekilmiyorGüzel keyifli bir jubile yaptık
Öyle oldu böyle olduyu geçip 9 senedir MT'de bu zorlu organizasyonu gerçekletiren Alper'e ve katılan tüm herkese teşekkürler.
2. Geleneksel Yalova iftarı çoook yakında![]()
)) hala nostaljime laf geliyor , kendini size kanıtladı o
![]()
Kesinlikle çok keyifli bir Gündü. Bende tekrar teşekkür ederim Alper abi. Biz en son derenin içinde ayaklarımız suda Türk kahvesi içiyorduk, daha önce böyle keyifli kahve içmemiştim şahsenBukadar kalabalıkta ufak tefek sorunlar olmazsa olmazdı , şikayet yok , Sıradaki organizasyon için öneriler destekler var
![]()
Turunç sana selam söyledi coffe abi![]()
Yalova iftar etkinliğini son haftaya birakmasanız iyi olur çok trafik oluyor aç karnına çekilmiyor![]()
Merhaba,
Foruma yeni üye oldum, geziyi düzenleyen ve katılan herkese teşekkür ederim. İlk defa katıldığım grup gezisi oldu ve çok güzel geçti benim için
Elimden geldiğince özet haline getirip video çıkarttım, başka bir gezide yenisini yapmak dileğiyle.
https://youtu.be/PhYB1g6IUgM
@Sokollu senin bacaklar uzunmuşiyi kurtardın.
Durduğu yerde devrilmistir diye yazsam sahibindene inanmazlardisana da aşk olsun o kadar motor içinden beni yakalayıp malligimi kayıt altına almışsın
![]()
Ahahahaha :queen:
Arkadaşlar videoda 06:40'daki mal benim :mrgreen:
Video için teşekkürlerTüm gün aklıma gelip durdu iyi ki motoru devirmemişim
![]()