9.Geleneksel Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi 14 Haziran 2015 Pazar

çok keyifli bir gün geçirdim yemeklerde hakkını verdi daha nedeyim katılım için teşekkürle..

geziye kocaelinden katilacak arkadaslar gurup surusu icin nerden katlilacagi hakkinda bilgi verilmedi. neyse biz 5 motor bastik gittin yuvaciga neden yer ayirmadiniz dediler sasirip kaldik bizimle birlikte bi kac gurupta vardi. dedik bi yanlislik olmustur felan oyle bise yok dedi gorunmuyor felan dedi. masada yokttu bekledik 15 20 dakka bizde bastik kerpeye gittik...

Aynen öyle bizde sorduk rezerve yok dediler daha sonra garsonlar dükkan sahibi orda dedi ona sorun bizde sorduk onunda haberi yoktu bari bize 5 kişilik yer ayarla dedik sağolsun ayarladı ordan seka parka gittik çimlere yayıldık sohbet muhabbet ordan beşiktaşa çaya sonra ev toplam 322km yol yapmışım:)

toplamda 759km yolyaptık bu etkinlik süresince

2x en 500
benelli tnt 250
cbf 150
çita 170f

Son düzenleme:
Sanırım bir sonraki bu tarz bir gezide mekanda anlaşma yapılan kişinin ismi cep telefonu vb. bilgiler verilmeli.

Arkadaşlar birkaç fotoğrafta benden. ama sizde daha güzelleri olduğunu biliyorum. :)

(foto eklicektim yanlış yere eklemişim) mesajı silemedim de. help.

Son düzenleme:
geziyi düzenleyen arkadaşa da söylediğim gibi grubun ayrılmadan hareket etmesiyle 40 50 motorluk bir karmaşa eşliğinde kazasız belasız yuvacığa varabildik. hele yeşil bir apeche vardı akıllara zarar. bir ara motorlara makas atmaya başladı. dedim yavaş ol sıkıntı cıkacak sonunda kendımı grubun arkasında buldum hoşda oldu aslında:D birde dikkatimi çeken başkabir olay en arkalarda geldiğim için görebildim , vites bağlantı vidası düşen bir arkadaşa (600 rr dı sanırım ) kimsenin yardım etmeye çalışmaması (sapanca ayrımında ) yada ben göremedim diyeri ise tesise girerken son yokuşta kalan gv250 li arkadaşın yanında kimsenın durmaması . umarım dönüş yolunda sıkıntı yaşamamışlardır.

merak eden olduysa grubun gerisinde kırmızı gt250 kullanan bendim

Çok güzel bir gün ve yol oldu. Yani en azından bizim masadaki ekip çok iyi denk düştük. Hem gidişte hem dönüşte fermuar düzenimizi güzelce tutturduk ve 80-90 civarında gittik. Bu sayede yol hem çok konforlu hem de yüksek hız olmadığı için çevreye bakınarak keyifli hale geldi.. Bu arada Asya Motor Nostalji 125' e olan saygım bir kat daha arttı :)

Dönüş yolunda güzergahımız aynı olmasına rağmen gelen bir haber üzerine Kartal' da otobandan ayrılmam gerekti. Artık bir sonraki gezide aynı ekiple toplaşırız umarım...

Moderatör
Güzel keyifli bir jubile yaptık :)
Öyle oldu böyle olduyu geçip 9 senedir MT'de bu zorlu organizasyonu gerçekletiren Alper'e ve katılan tüm herkese teşekkürler.
2. Geleneksel Yalova iftarı çoook yakında :)

Çok güzel bir gün ve yol oldu. Yani en azından bizim masadaki ekip çok iyi denk düştük. Hem gidişte hem dönüşte fermuar düzenimizi güzelce tutturduk ve 80-90 civarında gittik. Bu sayede yol hem çok konforlu hem de yüksek hız olmadığı için çevreye bakınarak keyifli hale geldi.. Bu arada Asya Motor Nostalji 125' e olan saygım bir kat daha arttı :)

Dönüş yolunda güzergahımız aynı olmasına rağmen gelen bir haber üzerine Kartal' da otobandan ayrılmam gerekti. Artık bir sonraki gezide aynı ekiple toplaşırız umarım...

:))) hala nostaljime laf geliyor , kendini size kanıtladı o :)

Kesinlikle çok keyifli bir Gündü. Bende tekrar teşekkür ederim Alper abi. Biz en son derenin içinde ayaklarımız suda Türk kahvesi içiyorduk, daha önce böyle keyifli kahve içmemiştim şahsen :) Bukadar kalabalıkta ufak tefek sorunlar olmazsa olmazdı , şikayet yok , Sıradaki organizasyon için öneriler destekler var ;)
Turunç sana selam söyledi coffe abi :)

Güzel keyifli bir jubile yaptık :)
Öyle oldu böyle olduyu geçip 9 senedir MT'de bu zorlu organizasyonu gerçekletiren Alper'e ve katılan tüm herkese teşekkürler.
2. Geleneksel Yalova iftarı çoook yakında :)
Yalova iftar etkinliğini son haftaya birakmasanız iyi olur çok trafik oluyor aç karnına çekilmiyor :)

:))) hala nostaljime laf geliyor , kendini size kanıtladı o :)

Kesinlikle çok keyifli bir Gündü. Bende tekrar teşekkür ederim Alper abi. Biz en son derenin içinde ayaklarımız suda Türk kahvesi içiyorduk, daha önce böyle keyifli kahve içmemiştim şahsen :) Bukadar kalabalıkta ufak tefek sorunlar olmazsa olmazdı , şikayet yok , Sıradaki organizasyon için öneriler destekler var ;)
Turunç sana selam söyledi coffe abi :)

Ben de Turunç'a selam söylüyorum. Onun hatrına Empati' me (mondial znu 125 :)) daha iyi bakıyorum artık... :)

Merhaba,

Foruma yeni üye oldum, geziyi düzenleyen ve katılan herkese teşekkür ederim. İlk defa katıldığım grup gezisi oldu ve çok güzel geçti benim için :)

Elimden geldiğince özet haline getirip video çıkarttım, başka bir gezide yenisini yapmak dileğiyle.

https://youtu.be/PhYB1g6IUgM

Merhaba,

Foruma yeni üye oldum, geziyi düzenleyen ve katılan herkese teşekkür ederim. İlk defa katıldığım grup gezisi oldu ve çok güzel geçti benim için :)

Elimden geldiğince özet haline getirip video çıkarttım, başka bir gezide yenisini yapmak dileğiyle.

https://youtu.be/PhYB1g6IUgM

Ahahahaha :queen:

Arkadaşlar videoda 06:40'daki mal benim :mrgreen:

Video için teşekkürler :) Tüm gün aklıma gelip durdu iyi ki motoru devirmemişim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar