9-5 Çalışıp Motosikletten Keyif Almayı Nasıl Başarıyorsunuz?

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Yeri geliyor aşık olduğumuz kadının osuruğu, tuvalette çat çut s.çması gözümüze batıyor ve soğutuyor, aşk bitiyor.
Yahu haftasonu girmedim hiç, nerelere gelmiş olay, beni bitirdin sabah sabah...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İzmir tarafına çok uğruyorum bu aralar tamam orası da iş saatleri yoğun...
İzmir'de trafik bence Istanbul'dan berbat / daha da berbat olacak çünkü şehrin merkezi gökdelen doldu ve alternatif yol yapmak mümkün değil.

Hesap şu ev bana 21km. - normal mesai saatlerini takip etsem tek yön 1 saat 20dk. Bazı günler 2 saati bulduğunu söylüyorlar.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Bak İstanbul içi rekor benimdir herhalde. Beylikdüzü - Kartal Soğanlı.

Bir keresinde, Arnavutköy'den (ilçe olan) Florya sahile, oradan sahil boyunca Bebek'e kadar devam, sonrasında Bebekten BJK'ye geri dönüp, barbarostan Maslak, ordan tem'e bağlanıp tekrar Arnavutköye dönüş.
Motordan inmeden böyle bir şey yapmayın, zira ben yaptım ve durduğumda totomu hissetmiyordum 😅

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bir keresinde, Arnavutköy'den (ilçe olan) Florya sahile, oradan sahil boyunca Bebek'e kadar devam, sonrasında Bebekten BJK'ye geri dönüp, barbarostan Maslak, ordan tem'e bağlanıp tekrar Arnavutköye dönüş.
Motordan inmeden böyle bir şey yapmayın, zira ben yaptım ve durduğumda totomu hissetmiyordum 😅
Valla benimde öyle oluyordu. Bine bine totoda alışıyor. Ayrıca bir müddet magnezyum iç çoğu ağrı geçiyor.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS / Yamaha BWS 100
Geçmişte bir grubum vardı, adamların hepsi evli ve yengen vizeleri saat 12:00 - 13:00'e kadardı. Sabahın körü buluşup Darlık , Ağva vs yapar onlar dönüşe geçerlerdi ben de devam ederdim.
Vize sıkıntısı çekmiyorum ama göze batmamak için aynı taktiği bende uyguluyorum. Yalnız olmadığımı bilmek tebessüm ettirdi. 🤣

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
9-6 çalışıyorum sabit. İş mental olarak bazen yorucu olabiliyor ama kaldırılır düzeyde. En azından tr şartında çok şükür diyebiliyorum ama bekar ve ailem ile yaşadığımdan ötürü yoksa aksi halde hayat çekilmez olurdu.

İşe skuter ile gidip geliyorum çünkü mesafe kısa ve kapalı otoparkta büyük motoru koymanın anlamı yok dekorsal bir amacı kalmıyor:))

Haftada 4-5 gün spora gidiyorum mesai sonrası. Skuterin rahatlığı burda devreye giriyor çünkü iş spor vs 8 e kadar halletmiş oluyorum her şeyi.

Sonrası hava iyi ise duş alıp 12-1 e kadar çıkıp gazlarım hafta içi tabi bu sürekli olmuyor halim kalmıyor.

Genelde ise spora gitmediğim off daylerde hafta içi 1 gün direk giyinip dışarı atıyorum kendimi 6 dan sonra. Kahve çay çorba, sonra 9-10 a doğru yine trafik rahatladığında gece gazlaması turlaması artık adına ne derseniz yapıyorum.

Hafta sonu zaten Allah ne verdiyse, oraya girmiyorum. Günübirlik şehir dışı olur, şileye gazlama gözleme darlık vs. olur, bir günü komple sürüşe ayırıyorum

Diğer günü ise biraz daha dostlarla sahil havasında makinaları çekip sohbet muhabbete ayırıyorum. İşe girdiğimden beri hayat böyle devam ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar