- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Ok bana uyar. Yarın konuşalım netleştirelim de ona göre forum üye kardeşlerimizi de davet ederiz.Bergama Lokali
Ok bana uyar. Yarın konuşalım netleştirelim de ona göre forum üye kardeşlerimizi de davet ederiz.Bergama Lokali
Yaşım konusunda ben ciddi olmasamda nüfus kağıdım çok ciddi.abi 70ine dayanma konusunda ciddiysen 1 gün eşini araba ile gezdirip başka gün motor ile 800 km yapıp üstüne 6 gün calıyorsan helal olsun.
ben 37 yaşında patates oldum kalkamıyorum yerımden![]()
öyle deme, bugün gittim kolesterol hapımın reçetesini yeniletip aldım.Son olarak bakmayın aramızdaki yeni yetme kılsız ergenlere "age is just a number"
Abi ben de diyorum ki ekipmanın, lastiğin ona göre olsun, kışın da gez. Bahardan itibaren gezmek diye bir hedef koyma kendine. Rehavet çöker kışın.şu an öncelikli hedefim şu anki motorumla 100bin km görebilmek. kış geldi, yağmur yağdı, işler saçmalaştı falan ama bahardan itibaren en azından hafta sonları hiç bir şeye aldırmayıp gezicem artık.
Yine yağmursuz günler denk gelirse biner gezerim. şimdilik aralık - ocak şu iş güç meselelerini halledeyim, kafam rahat olsun. Yoksa lastiğim uygun, ekipmanım da uygun, elcik ısıtmam bile var, yerler buz olmasın her şekilde sürsem sürerim de işte kafa rahat değil iş durumları karıştı, neyse, uzun zamandır konfor alanımda rahatttım, böyle bir dürtme gerekiyordu belki iyi olacak.Abi ben de diyorum ki ekipmanın, lastiğin ona göre olsun, kışın da gez. Bahardan itibaren gezmek diye bir hedef koyma kendine. Rehavet çöker kışın.
Sena 60s kaldı tek eksiğin....Yoksa lastiğim uygun, ekipmanım da uygun, elcik ısıtmam bile var, yerler buz olmasın her şekilde sürsem sürerim...
İstanbul'da Mecidiyeköy'den Mecidiyeköy'e arabayla 45 dakikada gidiliyor.Işe motor olmadan arabayla trafikte bi gidin bakalım veya toplu taşıma kullanarak deneyin motora olan ilginiz artacak onun garantisini verebilirim. Siz Ankara'da motorla trafik görmüş biri olarak yorum yapıyorsunuz arabayla İstanbul trafiği veya toplu taşıma kalabalığı çekerseniz bence değerini bilirdiniz.
Doğma büyüme İstanbulluyum abi İstanbul dışına çıkınca ölüp cennete gitmiş gibiyim.İstanbul'da Mecidiyeköy'den Mecidiyeköy'e arabayla 45 dakikada gidiliyor.
Beylikdüzü - Levent arası arabayla sabah trafiğinde 3 saat sürüyor. Metrobüsle gideyim deyince yine o kadar sürüyor, motorla 45 dakika.
Bazı zamanlarda otobüsten daha ucuz olabiliyor , kullandığınız öperatör ve kredi kartına göre 100 200TL indirimde olabiliyor.Doğma büyüme İstanbulluyum abi İstanbul dışına çıkınca ölüp cennete gitmiş gibiyim.
İzmir tarafına çok uğruyorum bu aralar tamam orası da iş saatleri yoğun ama İstanbul farklı bir seviye oldu.
İzmir ve Çanakkale tarafları ruhumu yeniliyor resmen.
İstanbul'da gezilmiyor ki.
Çünkü eziyet işten kaçta çıkarsan çık hep eziyet.
İstanbul'da uçağın helikopterin olsa o bile problem o derece oldu
İzmir'e araçla gitsem 5 bini buluyor sadece gidiş bilet aldım 1300 tl uçakla.
Köprüler çok güzel öpüyor.
Her hafta gidip geliyorum neredeyse İzmir'e.Bazı zamanlarda otobüsten daha ucuz olabiliyor , kullandığınız öperatör ve kredi kartına göre 100 200TL indirimde olabiliyor.
Keşke detaya girmeseydin Tommy bea.Yeri geliyor aşık olduğumuz kadının osuruğu, tuvalette çat çut s.çması gözümüze batıyor ve soğutuyor, aşk bitiyor. ...
Beylikdüzü-levent arası biraz abartılı olmuş benim dediğim daha yakın mesafeler için. Zaten Avrupa yakasından Anadolu'ya da geçmeli bir yol da olsa motorsiklet araba gereksiz kalıyor. Beylikdüzü daha da uzak. 50 km gidiş 50 km geri dönüş yapmak zaten en konforlu motorla bile bi süre sonra eziyet olur.İstanbul'da Mecidiyeköy'den Mecidiyeköy'e arabayla 45 dakikada gidiliyor.
Beylikdüzü - Levent arası arabayla sabah trafiğinde 3 saat sürüyor. Metrobüsle gideyim deyince yine o kadar sürüyor, motorla 45 dakika.
Beylikdüzü taraflarında oturup Levent - Maslak o arada çalışan çok insan var, ben de pandemi öncesi Levent'de çalışıyordum, arabayla 3 saat sürdüğü için arabayla gitmiyordum, metrobüsle durağa git, metrobüs bekle, inince metroya geç falan 2 buçuk saati buluyordu, motor aldım, sonra pandemide komple evden çalışmaya başladık. hatta evden çalışıyorum diye İstanbul'dan da taşındım. Motorla sabah eziyet olmuyordu, xmax almıştım şehir içi işe gidip gelmek için ideal bir motor, laptop çantamı sele altına atıp full ekipmanımı giyinip çıkıyordum yola, TEM otoyolunda emniyet şeridi var daha rahat diye E5 kullanmıyordum, emniyet şeridinde bir polis arabasının peşine takılınca rahat gidiliyordu.Beylikdüzü-levent arası biraz abartılı olmuş benim dediğim daha yakın mesafeler için. Zaten Avrupa yakasından Anadolu'ya da geçmeli bir yol da olsa motorsiklet araba gereksiz kalıyor. Beylikdüzü daha da uzak. 50 km gidiş 50 km geri dönüş yapmak zaten en konforlu motorla bile bi süre sonra eziyet olur.
Istanbul bitti bizim nesilden sonra......kemancıda...
Bunu ben yapsam sabah bahçede ayaklarımdan asılı bulursunuz beniEvlendim hanımın altınlarıyla motor alıp gezdim.
sırf bu yüzden motosiklet alınır.Servisler insancıl saatlerde almıyorki personeli, 8 de başlayan mesaiye 7:15'te getiriyor... çok fazla durağa da uğradıkları için 5:30'ta filan alıyordur muhtemelen seni :/
seller götürdü ortalığı , iyi yapmışsın.Ben motürü hafta sonu hava yağmurlu sürülmez diye bakım için servise bıraktım.
Bak İstanbul içi rekor benimdir herhalde. Beylikdüzü - Kartal Soğanlı.Beylikdüzü-levent arası biraz abartılı olmuş benim dediğim daha yakın mesafeler için. Zaten Avrupa yakasından Anadolu'ya da geçmeli bir yol da olsa motorsiklet araba gereksiz kalıyor. Beylikdüzü daha da uzak. 50 km gidiş 50 km geri dönüş yapmak zaten en konforlu motorla bile bi süre sonra eziyet olur.