9-5 Çalışıp Motosikletten Keyif Almayı Nasıl Başarıyorsunuz?

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
abi 70ine dayanma konusunda ciddiysen 1 gün eşini araba ile gezdirip başka gün motor ile 800 km yapıp üstüne 6 gün calıyorsan helal olsun.

ben 37 yaşında patates oldum kalkamıyorum yerımden :D
Yaşım konusunda ben ciddi olmasamda nüfus kağıdım çok ciddi. :) Öyle her hafta 800 km. nerdeee. Son bir yılda bir kere ipimi kopardım. Onda da pazar günü afrodisias antik kentine sürüp 745 km. yol yaptım. Nispeten dinç bir yaşlı sayılabilirim. En azından MT forumlarından uzaklaşamıyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Forumdan uzaklaştıkça kurt kapar, yaşlandığınızı fark eder, hımbıllaşır, anlamazsınız. O nedenle buradan kopmayın. İşte bu yüzden aramızdan kopanlar yıllar sonra geri dönüyor, işte bu yüzden benim gibi aktif üyeler ban yememek için yazdıklarına çok dikkat ediyor, işte bu yüzden forumdan öyle böyle süresiz ban yiyenler ortalık sakinleştiğinde farklı bir kullanıcı adıyla tekrardan aramıza katılıp muhabbetlerine kaldığı yerden devam ediyorlar.

Son olarak bakmayın aramızdaki yeni yetme kılsız ergenlere "age is just a number"

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Son olarak bakmayın aramızdaki yeni yetme kılsız ergenlere "age is just a number"
öyle deme, bugün gittim kolesterol hapımın reçetesini yeniletip aldım. 🤣
Kendimi pek yaşlı hissetmiyordum ama son 2 ayd abu mevzu çıkınca yaşlandığımı farkettim. Bir de eczaneden ilacı alında sms geldi, 150 lira emekli mayıştan kesilecekmiş, ne anladım bu işten, o kadar doktora gidip uğraşana kadar eczaneye gidip kendim alsam 250 lira tutacaktı zaten, 100 lira için uğraşmam. :)
şu an öncelikli hedefim şu anki motorumla 100bin km görebilmek. kış geldi, yağmur yağdı, işler saçmalaştı falan ama bahardan itibaren en azından hafta sonları hiç bir şeye aldırmayıp gezicem artık.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
şu an öncelikli hedefim şu anki motorumla 100bin km görebilmek. kış geldi, yağmur yağdı, işler saçmalaştı falan ama bahardan itibaren en azından hafta sonları hiç bir şeye aldırmayıp gezicem artık.
Abi ben de diyorum ki ekipmanın, lastiğin ona göre olsun, kışın da gez. Bahardan itibaren gezmek diye bir hedef koyma kendine. Rehavet çöker kışın.

Motosikleti
Abi ben de diyorum ki ekipmanın, lastiğin ona göre olsun, kışın da gez. Bahardan itibaren gezmek diye bir hedef koyma kendine. Rehavet çöker kışın.
Yine yağmursuz günler denk gelirse biner gezerim. şimdilik aralık - ocak şu iş güç meselelerini halledeyim, kafam rahat olsun. Yoksa lastiğim uygun, ekipmanım da uygun, elcik ısıtmam bile var, yerler buz olmasın her şekilde sürsem sürerim de işte kafa rahat değil iş durumları karıştı, neyse, uzun zamandır konfor alanımda rahatttım, böyle bir dürtme gerekiyordu belki iyi olacak.

Sabah 9 akşam 7 çalışıyorum işten çıkınca tamamen o anki psikolojime bağlı oluyor sürmek istersem yolumu uzatarak eve gidiyorum ama sürerkende keyif almıyorum yani yolumu uzatarak bile eve gitsem max 30 dakika içinde evdeyim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yeri geliyor aşık olduğumuz kadının osuruğu, tuvalette çat çut s.çması gözümüze batıyor ve soğutuyor, aşk bitiyor. Motosiklet olayı da bence böyle, uzun yıllar kullanan adam öyle ya da böyle bir bahaneyle soğuyabiliyor. İlgiyi canlı tutmak için düzenli olarak sürmek , kendini sürmeye zorlamak gerekiyor. Haftalarca sürmeyen adam açlıkla motora saldırmak yerine hımbıllaşıp soğuyor bu işten, Bu nedenle benim tavsiyem; boş vakit bulduğunuzda mesafe önemli değil kısa bir yere bile gidecek olsanız, sürün. Düzenli sürmek size keyif verecektir.

Işe motor olmadan arabayla trafikte bi gidin bakalım veya toplu taşıma kullanarak deneyin motora olan ilginiz artacak onun garantisini verebilirim. Siz Ankara'da motorla trafik görmüş biri olarak yorum yapıyorsunuz arabayla İstanbul trafiği veya toplu taşıma kalabalığı çekerseniz bence değerini bilirdiniz.

Motosikleti
Işe motor olmadan arabayla trafikte bi gidin bakalım veya toplu taşıma kullanarak deneyin motora olan ilginiz artacak onun garantisini verebilirim. Siz Ankara'da motorla trafik görmüş biri olarak yorum yapıyorsunuz arabayla İstanbul trafiği veya toplu taşıma kalabalığı çekerseniz bence değerini bilirdiniz.
İstanbul'da Mecidiyeköy'den Mecidiyeköy'e arabayla 45 dakikada gidiliyor. :)
Beylikdüzü - Levent arası arabayla sabah trafiğinde 3 saat sürüyor. Metrobüsle gideyim deyince yine o kadar sürüyor, motorla 45 dakika.

Beylikdüzü - Levent arası arabayla sabah trafiğinde 3 saat sürüyor. Metrobüsle gideyim deyince yine o kadar sürüyor, motorla 45 dakika.
Doğma büyüme İstanbulluyum abi İstanbul dışına çıkınca ölüp cennete gitmiş gibiyim.
İzmir tarafına çok uğruyorum bu aralar tamam orası da iş saatleri yoğun ama İstanbul farklı bir seviye oldu.
İzmir ve Çanakkale tarafları ruhumu yeniliyor resmen.
İstanbul'da gezilmiyor ki.
Çünkü eziyet işten kaçta çıkarsan çık hep eziyet.
İstanbul'da uçağın helikopterin olsa o bile problem o derece oldu :D
İzmir'e araçla gitsem 5 bini buluyor sadece gidiş bilet aldım 1300 tl uçakla.
Köprüler çok güzel öpüyor.

Doğma büyüme İstanbulluyum abi İstanbul dışına çıkınca ölüp cennete gitmiş gibiyim.
İzmir tarafına çok uğruyorum bu aralar tamam orası da iş saatleri yoğun ama İstanbul farklı bir seviye oldu.
İzmir ve Çanakkale tarafları ruhumu yeniliyor resmen.
İstanbul'da gezilmiyor ki.
Çünkü eziyet işten kaçta çıkarsan çık hep eziyet.
İstanbul'da uçağın helikopterin olsa o bile problem o derece oldu :D
İzmir'e araçla gitsem 5 bini buluyor sadece gidiş bilet aldım 1300 tl uçakla.
Köprüler çok güzel öpüyor.
Bazı zamanlarda otobüsten daha ucuz olabiliyor , kullandığınız öperatör ve kredi kartına göre 100 200TL indirimde olabiliyor.

Bazı zamanlarda otobüsten daha ucuz olabiliyor , kullandığınız öperatör ve kredi kartına göre 100 200TL indirimde olabiliyor.
Her hafta gidip geliyorum neredeyse İzmir'e.
En fazla gidiş dönüş 4 bin tutuyor Uçak bileti.
Baya iyi geliyor bana ücreti.
Köprüye yakıta para vermekten daha mantıklı.
Yaz mevsimine doğru motosiklet bakacağım şuan araçla bir yere gitmek eziyet.
Zaten İstanbul'da bir damla yağmur düştüğün de vaziyet belli.
Gezmeyi bırak eve gidemiyoruz.

Beylikdüzü-levent arası biraz abartılı olmuş benim dediğim daha yakın mesafeler için. Zaten Avrupa yakasından Anadolu'ya da geçmeli bir yol da olsa motorsiklet araba gereksiz kalıyor. Beylikdüzü daha da uzak. 50 km gidiş 50 km geri dönüş yapmak zaten en konforlu motorla bile bi süre sonra eziyet olur.

Motosikleti
Beylikdüzü-levent arası biraz abartılı olmuş benim dediğim daha yakın mesafeler için. Zaten Avrupa yakasından Anadolu'ya da geçmeli bir yol da olsa motorsiklet araba gereksiz kalıyor. Beylikdüzü daha da uzak. 50 km gidiş 50 km geri dönüş yapmak zaten en konforlu motorla bile bi süre sonra eziyet olur.
Beylikdüzü taraflarında oturup Levent - Maslak o arada çalışan çok insan var, ben de pandemi öncesi Levent'de çalışıyordum, arabayla 3 saat sürdüğü için arabayla gitmiyordum, metrobüsle durağa git, metrobüs bekle, inince metroya geç falan 2 buçuk saati buluyordu, motor aldım, sonra pandemide komple evden çalışmaya başladık. hatta evden çalışıyorum diye İstanbul'dan da taşındım. Motorla sabah eziyet olmuyordu, xmax almıştım şehir içi işe gidip gelmek için ideal bir motor, laptop çantamı sele altına atıp full ekipmanımı giyinip çıkıyordum yola, TEM otoyolunda emniyet şeridi var daha rahat diye E5 kullanmıyordum, emniyet şeridinde bir polis arabasının peşine takılınca rahat gidiliyordu.

Şimdi istanbulda yaşamıyorum, istanbula gideceğim zaman tem otoyolunda daha silivri kavşağına gelmeden başlıyor istanbul trafiği.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
.....kemancıda...
Istanbul bitti bizim nesilden sonra. :(

Evlendim hanımın altınlarıyla motor alıp gezdim.
Bunu ben yapsam sabah bahçede ayaklarımdan asılı bulursunuz beni :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Servisler insancıl saatlerde almıyorki personeli, 8 de başlayan mesaiye 7:15'te getiriyor... çok fazla durağa da uğradıkları için 5:30'ta filan alıyordur muhtemelen seni :/
sırf bu yüzden motosiklet alınır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben motürü hafta sonu hava yağmurlu sürülmez diye bakım için servise bıraktım.
seller götürdü ortalığı , iyi yapmışsın.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bak İstanbul içi rekor benimdir herhalde. Beylikdüzü - Kartal Soğanlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar