9-10-15-16-17 Haziran Vespa Aktivitesi İçin A2 Ehliyetli Kadın Sürücü Aranıyor

neden orada değilim :silent: neden orada değilim :silent: neden orada değilim :silent: :pr:

bu organizasyon gerceklesmedi sanirim?? oyle degil mi?
ben sabah arayip tel no.mu biraktim, sa. 13:00gibi sanirim tekrar aradim onlari fakat Sevim Hanim bana geri donmedi bile! Iptal oldugunu duyursalardi keske.. Ben, yeterli bayan surucuye ulasilamadi diye iptal oldugunu dusundum ama... Aksi de olabilir.. Yeterli bayan surucuye ben aramadan once ulasilmistir:) Ama en azindan Sevim Hanim'in bilgi vermesi gerekirdi.
Haberi olan?:)

bu organizasyon gerceklesmedi sanirim?? oyle degil mi?
ben sabah arayip tel no.mu biraktim, sa. 13:00gibi sanirim tekrar aradim onlari fakat Sevim Hanim bana geri donmedi bile! Iptal oldugunu duyursalardi keske.. Ben, yeterli bayan surucuye ulasilamadi diye iptal oldugunu dusundum ama... Aksi de olabilir.. Yeterli bayan surucuye ben aramadan once ulasilmistir:) Ama en azindan Sevim Hanim'in bilgi vermesi gerekirdi.
Haberi olan?:)

bence iptal olmadı...akşam 8 e doğru Maslak Özel Işık kolejinden önünden geçti bir grup...seni ektiler galiba...

hepsi bir tuhafdı...o motora ait değil gibi...hepsi gergin...tuhaf sürüyolar ya..banamı öyle geldi bilmiyorum...ama sırıtıyorlar kadın sürücüler...özgüven eksikliği hemen belli oluyor...

Son düzenleme:
metehan, ya altımızdaki motora bişey olursa diye düşünüolardır bence onlar:)
onun verdiği gerginliktir.
kimbilir, belki ben de gergin olurdum. emanet motor ne de olsa...

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Vespacılar kadar motor kültüründen bi haber olan grup yok, selam vermekten bile acizler

metehan, ya altımızdaki motora bişey olursa diye düşünüolardır bence onlar:)
onun verdiği gerginliktir.
kimbilir, belki ben de gergin olurdum. emanet motor ne de olsa...

abicim normal şartlarda hep böyledir...ama toplumda yaşamın her anında kadınları ilgi odağı yapıyoruz bizdede hata var...ne oldum şaşkını oluyorlar bazen...erkeklerin yaptığı herşeyide yapabildiklerini ispatlama gibi bir misyonlarıda var...bende yaparım...bende ederim...:p

Şimdi istanbul'da Böyle bi etkinlik düzenleyip bayan motorcu mu bulamıyorlar??? :silent: O zaman kimseye duyurmamışlardır ki. İstanbul bayan motorcu kaynıyor, nasıl bulamazlar???
Bayanlar başka şehirde olduğunuz için kafanızı duvarlara vurmayın hiç bence. Vespa kullanma şansını kaçırdığınız için vurmayın en azından....

Görüşürüz kardeşim ne zaman dersen.
Haftara ben THY'ye bakıma gidiyorum, gel istersen :queen:

bence iptal olmadı...akşam 8 e doğru Maslak Özel Işık kolejinden önünden geçti bir grup...seni ektiler galiba...

hepsi bir tuhafdı...o motora ait değil gibi...hepsi gergin...tuhaf sürüyolar ya..banamı öyle geldi bilmiyorum...ama sırıtıyorlar kadın sürücüler...özgüven eksikliği hemen belli oluyor...

Ben birkac soru sormak istiyorum izninizle
Hepsi bir tuaftı derken neyi kastettiniz?
Orda okadar kişi vardı hepsi mi tuaf sürüyordu?
Kadın sürücüler sırıtıyorlar derken bu ne anlama geliyor?
Özgüven eksikligi varsa bile bir insanda bu sadece kadınlara mı ait oluyor? Yoksa sadece kadınlarda mı belli oluyor?

Yahu ben bu başlığı şimdi gördüm :(
haksızlık ama bu yaaaaa.
2 gün=150 ytl cillop olurmuş valla.
kader.

Özgüven eksikligi varsa bile bir insanda bu sadece kadınlara mı ait oluyor? Yoksa sadece kadınlarda mı belli oluyor?

Kılıç çekilmiş valla. :) Bu kadar kızmayın ya mete abi herzamanki gibi olayı biraz geyiğe vurmuş

Mete abi, sana yazacak kelime bulamıyorum, senin yerinde başkası olsa idi neler yazabileceğimi az çok tahmin edecek kadar iyi tanıyorsun beni.. Ama üzgünüm, beynimde ki "Mete" tablosu silindi, gitti....

bu özgüven eksikliğini erkeklere kur yaparken veya kadınsı tavırlar içerisindeyken nedense hiç belli etmezler...dünyanın merkezinde olduklarını sanmaları benim dikkatimi çeken genel detay...bak çok özel ve bizlerden kesinlikle akıllılar ama bu zekayı bazen nerede kullanacaklarını bilemezler..

o kadar kişi tuhaf sürüyordu...gerginlerdi...

sırıtıyorlar derken hata yapmama psikoljisini karşı tarafa hissetirmeleri...

özgüven eksilkiğini genelde trafikte yaşıyorlar...bir çaresizlik içerisindeler...bişey olursa panik halindeler...

Mete abi, sana yazacak kelime bulamıyorum, senin yerinde başkası olsa idi neler yazabileceğimi az çok tahmin edecek kadar iyi tanıyorsun beni.. Ama üzgünüm, beynimde ki "Mete" tablosu silindi, gitti....

aplacım o tabloyu 2 yılda oluşturduk 2 kelam yüzünden silinirmi bea...:salut:

Son düzenleme:
bu özgüven eksikliğini erkeklere kur yaparken veya kadınsı tavırlar içerisindeyken nedense hiç belli etmezler...dünyanın merkezinde olduklarını sanmaları benim dikkatimi çeken genel detay...bak çok özel ve bizlerden kesinlikle akıllılar ama bu zekayı bazen nerede kullanacaklarını bilemezler..

özgüven eksilkiğini genelde trafikte yaşıyorlar...bir çaresizlik içerisindeler...bişey olursa panik halindeler...

fürekler trafikde nasıl sürer biraz bu konuda bizi bilgilendirirmisin :queen::queen:

fürekler trafikde nasıl sürüyor bu konuda bizi biraz bilgilendirebilirmisin acaba :queen::queen:

fürekler trafikde nasıl sürüyor bu konuda bizi biraz bilgilendirebilirmisin acaba :queen::queen:

arkadaşım burada seviyeli bir fikir paylaşımı içindeyiz...lütfen saygılı olunuz...recederim...aplalara aragazı veriyom...bi saniye rahatsız etmeyiniz...:p

arkadaşım burada seviyeli bir fikir paylaşımı içindeyiz...lütfen saygılı olunuz...recederim...aplalara aragazı veriyom...bi saniye rahatsız etmeyiniz...:p

ayıp ayıp hiç sana yakıştıramadım bayanlar hakkında ileri geri konuşman hiçde hoş değil bu mesnetsiz yaklaşımını şiddetle kınıyorum :p

O gruptaki bir kişide bendim!
Bicaresizlik ve panik icerisinde olanlar illaki vadır ama siz sanırım sadece bayan sürücüleri süzüyorsunuz!Bunları yapan erkekler hic mi yok trafikte?
Bu nasıl gözlemdir anlamadım gitti zaten, bir grup birkac saniye icinde onunuzden geciyor ve siz masallah hemen yok panik halindelerdi yok caresiz gorunuyorlardı vs.:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar