neden orada değilim :silent: neden orada değilim :silent: neden orada değilim :silent:
r:
bu organizasyon gerceklesmedi sanirim?? oyle degil mi?
ben sabah arayip tel no.mu biraktim, sa. 13:00gibi sanirim tekrar aradim onlari fakat Sevim Hanim bana geri donmedi bile! Iptal oldugunu duyursalardi keske.. Ben, yeterli bayan surucuye ulasilamadi diye iptal oldugunu dusundum ama... Aksi de olabilir.. Yeterli bayan surucuye ben aramadan once ulasilmistirAma en azindan Sevim Hanim'in bilgi vermesi gerekirdi.
Haberi olan?![]()
metehan, ya altımızdaki motora bişey olursa diye düşünüolardır bence onlar
onun verdiği gerginliktir.
kimbilir, belki ben de gergin olurdum. emanet motor ne de olsa...
bence iptal olmadı...akşam 8 e doğru Maslak Özel Işık kolejinden önünden geçti bir grup...seni ektiler galiba...
hepsi bir tuhafdı...o motora ait değil gibi...hepsi gergin...tuhaf sürüyolar ya..banamı öyle geldi bilmiyorum...ama sırıtıyorlar kadın sürücüler...özgüven eksikliği hemen belli oluyor...
Ben birkac soru sormak istiyorum izninizle
Hepsi bir tuaftı derken neyi kastettiniz?
Orda okadar kişi vardı hepsi mi tuaf sürüyordu?
Kadın sürücüler sırıtıyorlar derken bu ne anlama geliyor?
Özgüven eksikligi varsa bile bir insanda bu sadece kadınlara mı ait oluyor? Yoksa sadece kadınlarda mı belli oluyor?
Ben birkac soru sormak istiyorum izninizle
Hepsi bir tuaftı derken neyi kastettiniz?
Orda okadar kişi vardı hepsi mi tuaf sürüyordu?
Kadın sürücüler sırıtıyorlar derken bu ne anlama geliyor?
Özgüven eksikligi varsa bile bir insanda bu sadece kadınlara mı ait oluyor? Yoksa sadece kadınlarda mı belli oluyor?
Mete abi, sana yazacak kelime bulamıyorum, senin yerinde başkası olsa idi neler yazabileceğimi az çok tahmin edecek kadar iyi tanıyorsun beni.. Ama üzgünüm, beynimde ki "Mete" tablosu silindi, gitti....
bu özgüven eksikliğini erkeklere kur yaparken veya kadınsı tavırlar içerisindeyken nedense hiç belli etmezler...dünyanın merkezinde olduklarını sanmaları benim dikkatimi çeken genel detay...bak çok özel ve bizlerden kesinlikle akıllılar ama bu zekayı bazen nerede kullanacaklarını bilemezler..
o kadar kişi tuhaf sürüyordu...gerginlerdi...
sırıtıyorlar derken hata yapmama psikoljisini karşı tarafa hissetirmeleri...
özgüven eksilkiğini genelde trafikte yaşıyorlar...bir çaresizlik içerisindeler...bişey olursa panik halindeler...
fürekler trafikde nasıl sürer biraz bu konuda bizi bilgilendirirmisin :queen::queen:
aplacım o tabloyu 2 yılda oluşturduk 2 kelam yüzünden silinirmi bea...:salut:
fürekler trafikde nasıl sürüyor bu konuda bizi biraz bilgilendirebilirmisin acaba :queen::queen:
arkadaşım burada seviyeli bir fikir paylaşımı içindeyiz...lütfen saygılı olunuz...recederim...aplalara aragazı veriyom...bi saniye rahatsız etmeyiniz...![]()
bu özgüven eksikliğini erkeklere kur yaparken veya kadınsı tavırlar içerisindeyken nedense hiç belli etmezler...dünyanın merkezinde olduklarını sanmaları benim dikkatimi çeken genel detay...bak çok özel ve bizlerden kesinlikle akıllılar ama bu zekayı bazen nerede kullanacaklarını bilemezler..
o kadar kişi tuhaf sürüyordu...gerginlerdi...
sırıtıyorlar derken hata yapmama psikoljisini karşı tarafa hissetirmeleri...
özgüven eksilkiğini genelde trafikte yaşıyorlar...bir çaresizlik içerisindeler...bişey olursa panik halindeler...
aplacım o tabloyu 2 yılda oluşturduk 2 kelam yüzünden silinirmi bea...:salut: