Başından böyle bir olay geçmesine çok üzüldüm. geçmiş olsun umarım bir daha ne böylesi ne daha kötüsü olmaz...Bu sabah köprü çıkışı artçımla 80km gibi sağ şeritte motorumla mutlu mesut giderken, sol tarafımdan bana aniden yaklaşan Gümüş Hyundai Getz ve muhterem sürücüsü artçımın ayaklarına hafifçe dokunarak yalpalamamızı sağladı..Ve korna sesi ile irkilerek kendi şeridine geçti..Trafik durmadığı için kendiyle ilgilemedim ama zaten çaldığım korna ve el kol hareketlerine tek tepkisi göz ucuyla bakmak oldu, sonra ona da bakmadı ve sakızını çiğnemeye devam etti..en azından bir özür hakkediyorum sanırım..Sonuçta demin 2 kişinin canını alıyordun..
Diyecek çok şey varda, sinirliyim hala..Keşke plakasını alıp biraz uğraşsaydım..Sadece yeteneksizlik söz konusu değil, saygısızlık, salaklık, bencillik gibi çok şey var..Ve böyle sürücüler de pek az değil ne yazıkki..
Ama açık konuşmak gerekirse, bu tarz şeylerin hepsini birden hep bayanlarda görüyorum..Saygısızlık yeteniksizlikle birleşince hiç çekilmez bir hal alıyor..
Baştada belirttim, kadın üstün-erkek üstün kavgası yapmanın alemi yok..Sadece Gerçekler var..
En başta, her erkek bir değil, her bayan bir değil demenin anlamı yok..zaten bunları biliyoruz ve istisnaları konuşmuyoruz...
En başta, söylediğim gibi bayanların el ayak göz koordinasyonu erkeklere göre kötü..Buda araba kullanmaya yansıyor ve sonuçta anlamsız şeyleri erkeklere göre daha çok yapabiliyorlar..
Ek olarak ben bayanların çoğunun şu altındaki 1 tonluk aleteri statü/güç sembolü olarak gördüklerini düşünüyorum. Özgür olduklarını, kullandığı arabanın değeri kadar saygıyı hakketiği falan sanıyorlar..Daha duygusallar veya erkeklerin dünyasında zayıf görünmekten korkuyorlar..Ve gereksiz bencil ve saygısız davranıyorlar..
Ben benden özür dileyen sayısız insan biliyorum ve birtanesi bile bayan değil..İstanbulda hergün aktif olarak araba/motor kullanıyorum..Bu bir tesadüf olamaz..
Birde ceplerindeki ehliyetin arabayı sürdüğünü sanıyor bazısı..20 yaşında kız, kursu bitiriyor, bir şekilde bir araba sahibi oluyor ve yollara atıyor kendini. Yeterli olup olmadığını düşünmüyor. Eğitim alsa, geliştirse kendini önce, sanki çok şey kaybedecek..
Başından böyle bir olay geçmesine çok üzüldüm. geçmiş olsun umarım bir daha ne böylesi ne daha kötüsü olmaz...
yalnız bir bayan olarak yazdıklarının bazılarına kırılmadım değil....
Unutmayın ki; saygı, sevgi, hoşgörü... gibi kavramlar aileden gelir ve bu kavramları genellikle onlarla çocukken daha çok vakit geçiriyoruz diye yine bir BAYAN olan ANNE lerimizden öğreniriz
işte bu yüzden; sadece sen değil, (birkaç arkadaşım hariç) diğer erkek arkadaşlardan da o genellediğiniz bayanlar adına özür bekliyorum.....
çünkü ben bir BAYAN olarak gerektiğinde özür dilemesini bilirim.....
lütfen....![]()
bu topık fazla yaşamaz derim almiş başini gıdıyor her kafadan bir ses cıkıyor ortak noktayı bir bulabilsek olay bitecek
ama şuda bir gercek mutlaka bayanlarla erkekler eşittır tüm bayanlar aynı degıldır mutlaka ıstısnaler kaydeyı bozmaz cıkmasa cıkar kötü kullanan erkekler içinde gecerlidir ama bayanlarda biraz fazla bu durum
+1:cat:......................araba kullanmak bir meziyettir profesyonelliği gerektirir...ve bunun hakkını veren de var vermeyen de..gerek bayan olsun gerekse erkek...daha önce de demiştim erkeklere nazaran bayanların araç kullanırken amatörlülükleri biraz daha fazla...ama bazı bayanların....lütfen rica ediyorum genel konuşmayalım...çünküü çirkin kelimeler sözkonusu ve şahsınıza yakışmayacak türden kelimeler çıkıyoo ağzınızdan..anlıyorum çok sinirlenmiş olabilirsiniz hoşgörüyle yaklaşılır bu durumda ama sinirlere hakim olmak ta bir beceridir...sonuçta bu sayfayı herkesin okuduğu bilincindesiniz bayan olarak bizim erkeklerimizin bizim hakkımızda eşşek eşşektir(bunu söyleyen şahıs için) diyebilmeleri ne büyük cesaret anlayamıyorum...
genelleme yapmadan konuşulursa daha doğru olur kanısındayım....
yoksa şu bir gerçek ne bayan erkeksiz ne de erkek bayansız olmaz.....düşünün bakalım.....biraz daha saygı lütfen....:cat:
+1:cat:......................
çok geçmiş olsun
otomobil sürücüsüyüm bayanlardan en nefret ettiğim an onlar araba kullanırken çünkü hem suçlular hemde çen çen çene çalıyolar kafayı yicem bi gün terbiyesizleşip tekme tokat dalacam birine sonuç umurumda olmayacak
istisna çok az
Forumda iki ayrı cerrahimi var yoksa neyyy:queen:
Hocam sakin ol ve acilen 600RR 1000RR hatta 1500RR ne alıyosan al ama hemen al, stress yaptın kendini yedin bitirdin bizide bitirecen :queen:
bir kadının iyi bir sürücü olması da istisnadır
diyerek ortaya biraz daha polemik tohumu ekeyim :queen:
ama doğru