8 Saatlik Ufak cc Race Yarışı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel

Güzel paylaşım fakat yarış hakkında biraz daha detaylı bilgi verirsen seviniriz.
Örneğin;
nerede yapılıyor?
kimler katılıyor?
motosikletlerin özellikleri gibi...

Bir de;
8 saat süren bir yarışa uuufff diyen arkadaşlar;
Bolldor için ne derler merak ediyorum.

Iyi Valla 50 Cc 2 Zamanli O Büyüklükte çati O Yüklenmeye Bakinca Tzr Hatiri Sayilacak Bir Başari Göstermiş Maşşallah..............

Türkiyede'de yapsın birileri bunu yaa,değişik ve güzel bir organizasyon her şeyi en geç bizmi yapacağız.???
:farao:

8 saat:cyclopsan inanılmaz bişe olsa gerek.Adamlar motolar nasıl dayanıyorlar çok ilginç tam bir dayanıklılık paylaşım için tşkler...:rendeer:

Valla sıralamaya baktıgımda Honda ların daha dayanıklı olduklarını goruyorum haksız mıyım ? Yada yarısta Honda motoru cok :) heheh

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya 150 cc ile 50 cc nası yarışır demeyin hangi 50cc nin arka freni disk abi kalite farkı var eğer kaldırabiliyosa katılır ya bence o motor cbr 150 den kesinlikle daha iyi bir motor portekizde çok kullandım yaklaşık 2 sene tzr 50 den bahsediyorum ayrıca fren disklerine biraz dikkat edin bakın bakalım ne göreceksiniz birde şu en alltaki birinci ikinci ve üçüncü sıralaması var bi bakın 150 lik 3. 50lik 1. :D sürüş ve kalite tek ayrım budur bence

tesekkurler harıka bırsey yaa:mrgreen: yarıs sonunda herkes sag salım ayaktamıydı acaba:mrgreen:

Hahaha sıralamada Cbr125 yok... Yalan oldu bizim motorlar :mrgreen:

Son düzenleme:
süper görüntüler çok heycan verici hety be.
onlar yorgunlukdan ölmedimi acaba kalkıs süper ama motorlara nasıl kosuyorlar hehe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar