8 kişilik motosiklet taksi

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Skylab.jpg

Philippin Mongkayo da motosikletler 8 kişi taşıyabilen taksiler haline getirilmiş. Çok ilginç :pale:

Düşünsenize.... abi, sağda inecek var demeden bir kişi aniden motor yavaşladığı gibi atlasa olacakları??!!??!! :queen:

Ben artıçı bile aldığım zaman polis ceza yazacak diye korkuyorum yaw... Ruhsatta 1 kişi yazıyor ya... Bazı yurdum polisleri bazı arkadaşlara artçı var diye ceza yazmış ta... :bounce:

Motosikleti
Su Motoru
Bunda kesin denge için ek tekerler vardır. Hani eskiden 2 teker Pinokyo bisikletlere teker takıp 4 teker yaparlardı ya aynı hesap bunada yapmışlardır. Çünkü tek bir kişinin 8 farklı ağırlıkta insanı dengelemesi imkansız gibi geliyor ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cambaz......... :) :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peki buna ne demeli
bütün köylü doluşmuş
araba17022me.jpg

çok özür dileyerek ben ÇÜŞŞŞ!! demek istiyorum :p :mrgreen: :mrgreen:

Çüşş lük bir durum göremiyorum , hayatın gerçekleri bunlar, heryeri istanbul gibi gördüğümüz zaman çüşş oluyor işte...

Ekonominin insan yaşamını zorlamasından başka bir şey değil

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :flower: :flower: :flower:

motosiklet; kimileri için zevk.kimileri için yaşam biçimi bazıları içinse (GRKN) arkadaşımızın yazdığı gibi ekonomik şartların insan yaşamındaki trajikomik bir yansıması şeklinde karşımıza çıkar.

GreatWhiteShark, motosikletlerin ruhsatında yazan taşıma haddi : 1 kişi ibaresi, sürücü hariç bir kişiyi taşıyabileceğini belirtmektedir. Bu konuda rahat olabilirsin. Artçın ve sen kaskınız kafanızda, ve evrakların tam olduktan sonra bir sorun yaşamazsın. Diyelim ki senin gibi, bu konuda yeterli bilgisi olmayan bir polis çıktı sana "bu motor 1 kişilik, sana ceza yazacağım" dedi. Olayı dediğim şekilde anlat, anlamazsa da bırak yazsın, parayı ödeme, emniyete gidip itirazını yap. Kimse seni bu konudan dolayı ceza ödemeye mahkum edemez merak etme.

ya aslında ii fikir bu ya neden motor taksi yapmıyoruz biz aceklesi olanları şehir içinde taşımıyalım bu bir iş kolu olamaz mı acaba hazır iş arayan arkadaşlarımız var kene istanbulda iş yapar bence motaxi ii ya tuttum. :cat: :cat: :cat:

Bu motor taxi fikri Çin e gittiğimden beri aklımda var aslında. deniz taxi gibi bir filo kursam, kısa mesafe hızlı yolcu taşımacılığı....burada tutarmı acaba.Bizim insanımızın alışkanlıklarıda farklı ama ya...değişimi kabul etmek zor geliyo çoğu zaman ön yargılı bakıyoruz olaylara..hem ruhsat alabilirmiyimki bu iş için :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar