8.İSOFF Off-Road Oyunları Pamukova

Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz haftasonu Sakarya-Pamukova'nın Ercova yaylasında yapılan 8.İsoff Off-Road oyunlarına biz de katıldık.
Ercova Yaylasına Üç motor ve bir de otomobil ile 5 kişi gittik. Motorcu olarak benden başka MT üyesi olan değerli dostum Mustafa (uçanteneke) ve Tuncay da vardı. Otomobil ile gelen arkadaşlar ise Erol ve Hasan.
Ercova yaylasında rakım 1150 m. civarı. Güneş battıktan sonra hava birden kış moduna geçiyor ve ortalık adeta buz kesiyor. İlk gece krağı düştü ve araçların üzeri buz gibi beyaz oldu. Bütün gece titreyerek uyumaya çalıştık.

Gidişte Kocaeli-Gölcük yolu güzergahında Yuvacık barajı yanından geçerek orman yolunda devam ettik. Bizden önce giden jiplerin bozduğu çamurlu orman yolundan gitmek de çok heyecanlı ve aksiyonlu geçti. Dönüşte yağmur başlamıştı ve Pamukova'dan Adapazarına geçtik. Otoban yolunu kullanarak İstanbul'a döndük. Yaptığmız yol 400 km olmuştu.

Motosiklet yarışlarına Mustafa Süper Teneresi ile Tuncay da XL 200 ile katıldılar. Mustafa gurur kaynağımız oldu ve gündüz yarışında ikincilik madalyası alarak sevincimizi kat kat arttırdı.
Bunun dışında ATV ve Jeep ler de yarışmalara katıldılar.
Kamp ve yarış fotoğraflarını aşağıya ekliyorum.
Kamp ateşi başındayız. Ateş başında mangal ve bira da iyi gidiyor.
kamp1ii4.jpg

kampgecebj0.jpg

Ben (Afrika Twin) ve Mustafa (Süper Tenere)
benvemustafauj9.jpg

Gece yarışlarında Mustafa(Uçanteneke)
mustafageceyd7.jpg

Gece yarışlarında Tuncay
tuncaygecefu5.jpg

Bir Africa Twin
africatwinjj0.jpg

Mustafa gündüz yarışında
mustafagndzdg8.jpg

Tuncay ise gündüz yarışlarında izleyicilere çok güzel anlar yaşattı. Güzel bir çamur banyosu yaptı. Bu ona şöhreti de getirmiş oldu tabii ki. Tv kameraları kendisini çekmek için sıraya girdiler.
tuncaygndzrq1.jpg

Çamur adam Tuncayı güzel bir banyo bekliyordu. İtfaiye bu işi iyi yaptı.
tuncaybanyowb1.jpg

Yarışmalardan birkaç kare.
africagndzis9.jpg

atvka8.jpg

jeep1sh2.jpg

jeep2hm6.jpg

Süper Tenere ile İkinci olan Mustafa Ödül töreninde.
mustafamadalyalf2.jpg

madalyatreniaf3.jpg

Son düzenleme:
tuncaygndzrq1.jpg

bu fotoya bayıldım. :) gerçi hepsi birbirinden güzel ya.
çok keyifli bir org. olmuş. tebrikler...:cat:

evet çok güzel bi hafta sonu oldu Tutkun arkadaşım işte bendende birkaç foto.
burda gaziosmanpaşa sapaa buluştuğumuz yer.
kpel520sm1.jpg

burasıda alibeyköy çamur adam Tuncay arkadaşımızın katıldığı yer.
kpel521vs6.jpg

yoldan bi kare.artçımız olmaması böyle işte fazla foto çekemiyoz.
kpel522if0.jpg

burasıda yuvacık barajının yolu.
kpel524du5.jpg

burasıda izmit çevresi yolu şaşırdık ve durup sorduktan sonra doğuru yolu bulup devam ettik.
kpel523rx5.jpg

buda teneremin haketiği madalyası ve kendisi.yarışta kendisini çamura düşürdüm de ama her şeye rağmen yarışı bitirdim.
kpel531sa0.jpg

işte iki kanka yan yana ama biri çamurlu diyeriğise parlıyo:cherry:
kpel532uo1.jpg

buda dönüş yolundan teneremin halini görebilirsiniz ama herşeye rağmen beni hiç üzmedi.
kpel535ao4.jpg

bendende bukadar umarım bizim çamur dolu maceramızı beğenirsiniz.
ama asıl çamu şovu Tuncay arkadaşımız yaptı:queen:

Vay Uçanteneke dostum merhaba.
Sen de güzel fotoğraflar çekmişsin ve çok da iyi olmuş.
Bu fotolardan benim haberim yoktu. Hemen pc ye kaydettim.
Tuncay'an haberin var mı. BMW 1150 GS yi aldı mı acaba.
Selamlar.

tenekeler çok iyidir tork lu makina afrika twin hiç binmedim :D abi bi tur versene :D

Mukemmel Tam istedigim gibi Ancak Yaz olsa Daha çekici Olrdu :p :D Donmaktan iyidir :S

Selam arkadaşlar, cevap yazan bütün dostlara teşekkür ederim. Çekilmiş daha çok fotoğraf var ama fazla fotoğrafla topiği boğmak istemiyorum. Yazın daha ne geziler yapacağız arkadaşlar. İsteyen olursa bize katılabilir, bundan memnun oluruz.
Bende Africa Twin, Mustafa da Süper Tenere, Tunca da ise yeni aldığı BMW GS 1150 var. Bu yaz kim tutar bizi. Her hafta sonu değişik yerlere geziler yapacağız. Bu gezileri bol fotoğraflarla süsleyip, burada sizlerle paylaşacağız.
Herkeze sevgi ve selamlar.
Kazasız sürüşler delerim.

işte hayat bu yaa... Cok ozledim camura bulanmayı... Gelmeyi cok istedim ama fırsatım olmadı malesef.. Kaçırdıgıma cok üzüldüm... :(

süper olmuş,daha yeni gördüm,fazeri satarsam bende 93-95 model civarı bir enduro alacağım,tenere ve afrika ilgilendiğim motorlardan,bu da demek oluyor ki bundan sonra takipçinizim :cherry: umarım zamanla motorlarla ilgili izlenimlerinizi de yazarsınız :wiinkk:

Çok eğlenmişsiniz belli :)

Off-road , çamur, enduro... daha ne olsun ki.
Paylaşım için teşekkürler :)

Tuncay ise gündüz yarışlarında izleyicilere çok güzel anlar yaşattı. Güzel bir çamur banyosu yaptı. Bu ona şöhreti de getirmiş oldu tabii ki. Tv kameraları kendisini çekmek için sıraya girdiler.

tuncaygndzrq1.jpg

Trt1 de gördüm ben bunu. :cherry: Gerçekten şöhreti getirmiş. :mrgreen:

Merhaba arkadaşlar, konuyu ben açtım ve fotoğrafları ekledim ama uzun zamandır bakmak nasip olmadı. Saolsun bir çok arkadaş ilgilenip cevap yazmışlar. Hepsine ayrı ayrı teşekür ederim.
Mevsim kış olduğu için ne yazık ki fazla gezemiyoruz bu yüzden de sizlere paylaşacak güzel geziler de olmuyor.
Herkeze kazasız sürüşler diliyorum.
Selam ve sevgiler.

vay tutkun dostum sen buralara gelirmiydin seni görünce şaşırdım sen dünya turuna gitmemişmiydin:queen:
ilk bahar gelsin yine gezeriz bu havalarda çadırda kalınmaz malum.
inşalla burdaki birçok arkadaşımıza enduroyu sevdirecez.:cat:

hocam parkur sonrasında kamp yerine geldiğinizde sizlere imrenerek bakmışdım.hele egzozun içindeki çamuru çıkarmanıza hayran kaldım.keşke bende girseydim dedim parkura ama iş işden geçmişdi bir kere.halbuki çamur ekipmanlarında tamdı michlen t63 ler ve lastik balıkçı çizmelerim.cesaret edemedim herhalde 500 kişinin içinde çamura bulanmaya.o gün vurdum kendimi dağlara solo yaptım saatlerce.bir sonraki kampta yine görüşmek dileği ile
saygılar MİNİK

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar