hocam parkur sonrasında kamp yerine geldiğinizde sizlere imrenerek bakmışdım.hele egzozun içindeki çamuru çıkarmanıza hayran kaldım.keşke bende girseydim dedim parkura ama iş işden geçmişdi bir kere.halbuki çamur ekipmanlarında tamdı michlen t63 ler ve lastik balıkçı çizmelerim.cesaret edemedim herhalde 500 kişinin içinde çamura bulanmaya.o gün vurdum kendimi dağlara solo yaptım saatlerce.bir sonraki kampta yine görüşmek dileği ile
saygılar MİNİK
Selam Minik dostum, Sakarya'lı hemşehrilerim ile aynı zamanda seninle de tanıştığıma çok sevindim. Ben de yarışlara katılmadım ama gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu. Arkadaşım Uçanteneke de hobi olsun diye yarışlara katıldı üstüne bir de madalya bile aldı. Başka etkinliklerde görüşmek dileği ile. Selamlar.
vay tutkun dostum sen buralara gelirmiydin seni görünce şaşırdım sen dünya turuna gitmemişmiydin:queen:
ilk bahar gelsin yine gezeriz bu havalarda çadırda kalınmaz malum.
inşalla burdaki birçok arkadaşımıza enduroyu sevdirecez.:cat:
Vay Uçanteneke dostum, arasıra uğruyoruz siteye, herzaman vakit olmuyor tabii ki. Ama sen beni aratmamışsın bakıyorum. Yorum yazan arkadaşlarla ilgilenip onları her konuda bilgilendirmişsin. Teşekür ederim. Baharla birlikte etkinlikler başlıyor. Bundan sonra haftasonları boş durmak yok. Her haftasonu gezideyiz ona göre. Çadırlar herzaman hazır olsun. Selamlar.
gusel bı organızasyon olmus fotolarda cok gusel takler
Teşekür ederim kardeşim, iki hobi birleşince (motosiklet ve fotoğraf) böyle güzel sonuçlar çıkıyor ortaya, selamlar.
iste benim hayatim,o camuru gorsem r1 ile bile dalarim taa ortasina

guzel bi organizayson olmus,icin gitti acikcasi...
böyle çamuru seviyorsan sen de bizdensin demektir. Başka etkinliklerde görüşmek üzere, selamlar.
çok muhteşem bir etkinlik olmuş.Arkadaşarın motorlarına sağlık, teşekkürler paylaşım için
Teşekür ederim arkadaşım, DR 800 ile keyifli sürüşler dilerim.
DR 800 nasıl bir motor, şikayetin var mı. Vibrasyon nasıl. Banları merak etmişimdir. Selamlar.