8 gün bekle sonra gelen parçaya bak

Motorumun silindir kapağı tamiri olmayacak şekilde arızalandı , bende yeni bir silindir kapağı alayım dedim , başladım internette gezinmeye, bir site buldum ofisleri var hatta 444 lü numaraları var bildiğin mahalle yedek parcacısı degil buyuk bir kuruluş dedim o siteden silindir kapağını siparis ettim ve 3 gün kargoya vermediler neyse mesaj geldi kargoya teslim edildi diye , beklemeye başladım toplam 8 gün sonunda gönderdikleri silindir kapağı buydu

lDJa8N.jpg

gövdedeki çukura 5 kuruşun yarısı giriyor
bunu bu halde nasil gönderiyorlar anlamadım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence değişim talep edin. Size basbayağı kusurlu ürün göndermişler...

Klasik yurdum firması. Ne kendilerine, ne diğer insanlara; ülkesine, milletine hiçbir şekilde saygısı olmayan insanların ürettiği değerler de bu kadar olur yani.

Değişim talep edin. İyi firma üründe bir sıkıntı olduğundaki destekte belli olur. Yokuşa sürmeye çalışırlarsa beraber söveriz.

maalesef iade edip yine zaman kaybedeceksiniz, bazen bu tarz kusurlu ürünler belki tuttururuz diye normal fiyatının biraz altından satışa sunuluyor, uygun buldum derken bu tarz sürprizlerle karşılaşabiliyoruz.

Geçmiş olsun.subapların konumu bir garip, sanki yanma odasının dışına taşmış,fotoğraf açısından mı?Üst kapakta bir sıkıntı var,yan sanayinin yan sanayisi,üstelik hasarlı.

bu motorun orjinal üst kapak bu şekilde mi?
mondial-150-kn-silindir-kapak-komple-7352-800x600.jpg

Son düzenleme:
o zaman hatalı değil,üst kapağı modifiye parça niyetiyle aldın.

Benim kendi ust kapagim çatladı, bundan dolayı araştırma girerek ayni cc ye sahip üst kapak aldım, sadece üstten resmi vardı sitede ve siparis verdim bu çıktı içinden, sanki 50cc üst kapağı gibi

tüketici hakları gereği ile ürün sana ulaştıktan 7 gün içerisinde kusurlu ise ücret talebi isteyebiliyorsun. Bilgin olsun. Bu 7 günü geçirme

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar