8-9 Haziran Bolu motosiklet günlükleri

Yağmurlu havada yolculuk sıkıntılı olabilir. Belki bir hafta ertelemek ya da iptal etmek daha sağlıklı olabilir.

Şimdiden iptal etmek erken ve yanlış olur...Cuma akşama herşey netleşmiş olur ...
Bazı hava raporlarında pazar güneşli cumartesi parçalı bulutlu gösteriyor....
Bu sebeple acele etmeyelim 2 gün daha hava güzel olacak diye planlar kuralım...

Şimdiden iptal etmek erken ve yanlış olur...Cuma akşama herşey netleşmiş olur ...
Bazı hava raporlarında pazar güneşli cumartesi parçalı bulutlu gösteriyor....
Bu sebeple acele etmeyelim 2 gün daha hava güzel olacak diye planlar kuralım...

Haklısın hocam :) Güzel haberler için beklemedeyiz...

merhabalar, hava kötü olursa İstanbul'dan gelmek gerçekten zor olabilir. bugün anadolu yakasından avrupa yakasına geçerken bugün yağmura yakalandım gerçekten sırılsıklam oldum ve kaldı ki biz 300km yola geleceğiz hava durumu gerçekten bizi zora sokar. iyi haberlerinizi bekliyoruz samet bey...

merhabalar, hava kötü olursa İstanbul'dan gelmek gerçekten zor olabilir. bugün anadolu yakasından avrupa yakasına geçerken bugün yağmura yakalandım gerçekten sırılsıklam oldum ve kaldı ki biz 300km yola geleceğiz hava durumu gerçekten bizi zora sokar. iyi haberlerinizi bekliyoruz samet bey...
bencede kötü havada gidiş ve dönüş sıkıntılı olur .bu kampı bir veya iki hafta sonraya bıraksak arkadaşlar doğanın tadını alır.otel yönünde hiç sıkıntı yok .yemekhanesi ve çay içme solonu büyük ve kullanışlı.güzel havada yaylaları gezmek harika olur.kartalkaya ya çıkılır .Kamp yeri orman alınında olduğunda şehir merkezinde daha fazla yağmur alır .yağışlı havada soğuk olur.Karar sizlere kalmış Hoşcakalın.Kandiliniz mubarek olsun

Yaz mevsimindeyiz. Yagmur yagip geciyor. Yaz yagmuru bunlar. Onemli ola,n sicakliklar. 25 derecenin uzerinde . Bence cok problem yasayacagimizi sanmiyorum.

gündüz yağmurda spınacak yer varsa problem olacağını düşünmüyorum ki, sürekli yağmur yağmaz şu mevsimde....

Bi şanssızlık var...Şuanda hava sıcak ve güneşli ama karabulutlar maşallah peşimizi bırakmıyo...
Yarın akşam herşey netleşmiş olur...

Bolu için; Cumartesi yağmur-sağnak, pazar günü güneşli gözüküyor hava durumunda.

Kötü hava yokdur,kötü giysi vardır, sakın moralinizi bozamayın arkadaşlar. alın yağmurluklarınızı yola devam motorcu her durumda motor üzerinde olandır...

Sağol Kenan abi...
Ancak bi husus var oda hava sıcaklığı...Boluda sıcaklık 25 derece ise yaylada en fazla 20 C dir..
Şuanda saatim 15.2 C gösteriyo:queen: varın siz düşünün yaylayı...
Amacım arkadaşların rahat etmesi ve yüzlerinin gülmesi...Eğer çileye dönüşecekse ertelensin daha iyi...:pale:
Yollar bizim ,motorlar bizim yeterki sağlığımız yerinde olsun yine yapılır,yine gidilir...

ben şahsım adına yarında hava sıcaklığı için bekleyeceğim yağış olmaz ise gelmeye niyetliyim benim amacım zaten çadır atmak olduğu için isminin başharfi erro olan arkadaş gibi pansiyonda kalmayacağım için hava durumu benim için yüksek önem arzetmekte :)

ben şahsım adına yarında hava sıcaklığı için bekleyeceğim yağış olmaz ise gelmeye niyetliyim benim amacım zaten çadır atmak olduğu için isminin başharfi erro olan arkadaş gibi pansiyonda kalmayacağım için hava durumu benim için yüksek önem arzetmekte :)

hacı yağış ara ara da olsa illaki yağar...hem ormanlık alanda hem de yaylada kalıyon...hava durumu ne kadar yağış göstermezse göstermesin...o yağmur yağacak...bizim odaya atın la çadırı, iyi olur hem:)

Hafta sonu Sakarya, Düzce, Bolu yağışlı gözüküyor hala... Bizim izinler yanacak galiba :(

Arkadaşlar bu hafta sonunun yağmurlu geçeceği artık kesin gibi...:pr: Bu durumda malesef iptal vermek zorunda kaldık...
Hava durumuna göre Haziranın 20 sinden sonra hava güneşli olacak İnşallah ve bu tarihlere ertelemeyi düşünüyoruz...
Sadece yağmur değil hava sıcaklığıda kamp için büyük rol oynadığı düşünülürse hepimizin menfaati için 2 seçeneğimiz var...
Ramazan ayına girmeden ,Haziran ayının 22-23 veya 29-30 tarihlerine programı kaydırıyoruz...
İnşallah aynı kadro ile programı gerçekleştireceğiz...Saygılar...

kendimi öyle hazırlamıştım ki yağmur yağsa da bir delilik yapıp sabah erkenden çıkacaktım yola, ama görüyorum ki abilerimiz geziyi iptal etmişler, hayırlısı artık ne diyelim...
nasip değilmiş. artık başka bir zamana...

bende katılmak isterdim samet kardeşim makinam gelmediği için katılamıyorum inşallah gelince başka bir etkinliye katılırım. size bol eylenceler kazasız belasız

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------

emrah kardeş sen nerden gelecektin

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------

emrah akrdeş nereden katılacaktın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar