Yağmurlu havada yolculuk sıkıntılı olabilir. Belki bir hafta ertelemek ya da iptal etmek daha sağlıklı olabilir.
Şimdiden iptal etmek erken ve yanlış olur...Cuma akşama herşey netleşmiş olur ...
Bazı hava raporlarında pazar güneşli cumartesi parçalı bulutlu gösteriyor....
Bu sebeple acele etmeyelim 2 gün daha hava güzel olacak diye planlar kuralım...
bencede kötü havada gidiş ve dönüş sıkıntılı olur .bu kampı bir veya iki hafta sonraya bıraksak arkadaşlar doğanın tadını alır.otel yönünde hiç sıkıntı yok .yemekhanesi ve çay içme solonu büyük ve kullanışlı.güzel havada yaylaları gezmek harika olur.kartalkaya ya çıkılır .Kamp yeri orman alınında olduğunda şehir merkezinde daha fazla yağmur alır .yağışlı havada soğuk olur.Karar sizlere kalmış Hoşcakalın.Kandiliniz mubarek olsunmerhabalar, hava kötü olursa İstanbul'dan gelmek gerçekten zor olabilir. bugün anadolu yakasından avrupa yakasına geçerken bugün yağmura yakalandım gerçekten sırılsıklam oldum ve kaldı ki biz 300km yola geleceğiz hava durumu gerçekten bizi zora sokar. iyi haberlerinizi bekliyoruz samet bey...
gündüz yağmurda spınacak yer varsa problem olacağını düşünmüyorum ki, sürekli yağmur yağmaz şu mevsimde....
hava durumuna bağlı olarak joker hakkımı manavgat festivalinden yana kullanmayı saklı tutuyorum..
Bi şanssızlık var...Şuanda hava sıcak ve güneşli ama karabulutlar maşallah peşimizi bırakmıyo...
Yarın akşam herşey netleşmiş olur...
ben şahsım adına yarında hava sıcaklığı için bekleyeceğim yağış olmaz ise gelmeye niyetliyim benim amacım zaten çadır atmak olduğu için isminin başharfi erro olan arkadaş gibi pansiyonda kalmayacağım için hava durumu benim için yüksek önem arzetmekte![]()