Konuyu siyasete dökme niyetim olmadığını baştan belirterek bir saptama ya da saplama yapmak istiyorum.
Artık adına paralel mi dersin nur yüzlü abiler mi dersin cemaat mi dersin orası size kalmış , bu şahıslarla şöyle bir kültür başladı , ben sana b.ku atarım , temizlemesi sana kalmış , sahte suçlamalar , sahte deliller ile günahlı günahsız çok ciddi bir kitle (nicelik olarak değil nitelik olarak ciddi) refüze edildi . Sonra vaay lann ne güzel diyen arkadaşlar aynı taktikle cemaati refüze etti , diyeceksiniz ki mobilete nasıl geleceksin bu mevzudan diye ?
Şöyle ki ; Sokaktaki vatandaş sürekli bu tarz ile yatıp kalkınca , meşrebine uyanlar bunu benimseyip kendi hayatına da aktardı. Ticarette nasıl uygulanır kısmına gelince ...
Ben kobrayı salarım ,kılıfı da takarım , birinin ayağı takılıp üstüne oturma ihtimali her zaman var. Kobra deyince adminler modlar kızmasın , kastedilen motorlar , kılıfı da bunların kolleksiyon motoru oluşu , üzerine oturacak (motorun yani) şahısın bulunması da an meselesi
Ben mi çapsızım , cahilim yoksa Mobylette mi kolleksiyonların değişmez aranılan parçası oldu da haberim yok bilmiyorum.