8.000 TL Mobilet , Yersen..

Numarasını bulursam whatsapp'tan muz yollayacağım kendisine. O beni anlar.

Aynalar sonradan eklenmiş olmadı şimdi işte.
350 TL den yukarı etmez artık..

500 tl'ye bisiklet alsın bazı arkadaşlar.Mobiletlerin düşük kilometreli olanları 1000-1500 tl'den alıcı bulabiliyor.Böyle bir motor 3000 tl'ye kadar alıcı bulabilir.Ancak 8000 tl'lik fiyat istemek aptallık olur.

Eski model motor ama sıfır kullanılmamış resimlerden görünen, yani nostaljiyle antika gibi birşey yapmaya çalışmış ama sekizbin papel gerçekten çok o motora hani en fazla 4.000 tl verilir diyebilirim oda hastasını bulursan.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Valla kimsenin günahını almak istemem ama , galerinin diğer ilanlarında iki tane egzotik motor var km ler bi hayli düşük, ama modelleride düşük. İşin icine galeri girince o cacık yenmez..

Sizde hiç bir şeyden anlamıyorsunuz ama,

Adamcağız 'KOLLEKİSYON MOTORU' olarak satıyor.:cherry:

Gecen sezon böyle bir mobilet bulmuştu foruma yazmıştı arkadaşın biri dedesinin deposunda mıydı neydi öyle bir hikaye vardı...
Adam 3 bin tl istiyor diye dayak yemediği kalmıştı :) Alın size 8 bin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuyu siyasete dökme niyetim olmadığını baştan belirterek bir saptama ya da saplama yapmak istiyorum.

Artık adına paralel mi dersin nur yüzlü abiler mi dersin cemaat mi dersin orası size kalmış , bu şahıslarla şöyle bir kültür başladı , ben sana b.ku atarım , temizlemesi sana kalmış , sahte suçlamalar , sahte deliller ile günahlı günahsız çok ciddi bir kitle (nicelik olarak değil nitelik olarak ciddi) refüze edildi . Sonra vaay lann ne güzel diyen arkadaşlar aynı taktikle cemaati refüze etti , diyeceksiniz ki mobilete nasıl geleceksin bu mevzudan diye ?

Şöyle ki ; Sokaktaki vatandaş sürekli bu tarz ile yatıp kalkınca , meşrebine uyanlar bunu benimseyip kendi hayatına da aktardı. Ticarette nasıl uygulanır kısmına gelince ...

Ben kobrayı salarım ,kılıfı da takarım , birinin ayağı takılıp üstüne oturma ihtimali her zaman var. Kobra deyince adminler modlar kızmasın , kastedilen motorlar , kılıfı da bunların kolleksiyon motoru oluşu , üzerine oturacak (motorun yani) şahısın bulunması da an meselesi :D

Ben mi çapsızım , cahilim yoksa Mobylette mi kolleksiyonların değişmez aranılan parçası oldu da haberim yok bilmiyorum.

İsteyen istediğini istediği fiyata satabilir. Sorun yok. Buradan firmaya çamur atmanın, malı kötülemenin anlamı yok.

Motosikleti
600RR
aklıma 450 liraya alıp 250 lira masraf yapıp 600 liraya satıp sattığım çocuğun 1600 liraya satması geldi ulan millet mi akllı bizmi salağız aq şimdi nabıyordur garibim mobiletim konyalardaaaaaa:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar