7500 tl ye 2. el mt helmet thunder 4 sv alınır mı

arkadaşlar soru gayet açık 2 aylık mt helmet thunder 4 sv üzerinde yeni kn6100 intercomla beraber 7500 tl fiyata alınır mı kask temiz duruyor

arkadaşlar soru gayet açık 2 aylık mt helmet thunder 4 sv üzerinde yeni kn6100 intercomla beraber 7500 tl fiyata alınır mı kask temiz duruyor
Kaskın içinde arada hapşuruyorum , öksürüyorum , söylemesi ayıptır geğiriyorum. Aldığın kişinin bunları ağzına doğru yaptığını düşün.

Motosikleti
CB750A
kaskın sıfırı + 600-700 liralık dandini bluetooth kulaklıklardan alsan daha iyi değil mi? bir depo benzin de cebinde kalır

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Kask dediğimiz şey diş fırçası gibi kişisel birşeydir benim gözümde. Kişisel eşyamı paylaşmam. İkinci el satın almam.

kaskın sıfırı + 600-700 liralık dandini bluetooth kulaklıklardan alsan daha iyi değil mi? bir depo benzin de cebinde kalır
Sıfırı 7200 tl şuan dandini kulaklıklardan hali hazırda kullanıyorum ancak arkadaşlarla sürüşlerde 6100 e ihtiyacım var gerek sea yüksekliği olsun gerek kaliteli ses olsun. Alırsam eğer iç pedleri yıkamadan ve çöini temizlemeden kullanmam zaten. Sıfır alabilirim tabiki ancak bu sefer de 4 bin tl daha intercoma para vermem gerekicek. Farklı önerileriniz varsa açığım

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
intercom bir güvenlik ürünü değil konfor ürünüdür. kask güvenlik ürünüdür. kaskı sıfır alın içiniz rahat olsun interkom'u da lükse masraf edeceğiniz zaman alırsınız, olsa da olur olmasa da olur bir şeydir.

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Bir sefer ikinci el kask almak gibi hata yaptım, ÖNERMİYORUM. İnterkomu ikinci el alın, kask sıfır olsun kesinlikle.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

Yanına intercom'da alırsın.

Not: Denemeden alma.

denemeden kask almak pek akıl kaarı değil , aynı markadaki modeler arasındaki kesim uyumu bile şaşırtıcı şekilde farklı

ki marka modeli ezbere bildiğimizi saysak bile görmeden/dokunmadan ikinci el alacağımız kask tam bir kelek piyangosu olur ... onlarca kelek olabilecek durum vardır

saç biti
kılcal kabuk çatlakları
pis kokular ve hijensel anormalikler
terden eriyebilen köpük
bilimium bulaşıcı hastalıklar
vb. liste çok uzun sürer ama durum budur

çoğu insanın kendi sağlık durumundan bile tamamen emin olmadığına eminim

yüksek risk , potansiyeli çok düşük ödül 🤓

Motosikleti
CB750A
Sıfırı 7200 tl şuan dandini kulaklıklardan hali hazırda kullanıyorum ancak arkadaşlarla sürüşlerde 6100 e ihtiyacım var gerek sea yüksekliği olsun gerek kaliteli ses olsun. Alırsam eğer iç pedleri yıkamadan ve çöini temizlemeden kullanmam zaten. Sıfır alabilirim tabiki ancak bu sefer de 4 bin tl daha intercoma para vermem gerekicek. Farklı önerileriniz varsa açığım
idefixde 6500 çıkıyor https://www.idefix.com/kask-mt-thunder-4-sv-solid-a1-matt-black-seffaf-vizor-p-8235656

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar