Kaskın içinde arada hapşuruyorum , öksürüyorum , söylemesi ayıptır geğiriyorum. Aldığın kişinin bunları ağzına doğru yaptığını düşün.arkadaşlar soru gayet açık 2 aylık mt helmet thunder 4 sv üzerinde yeni kn6100 intercomla beraber 7500 tl fiyata alınır mı kask temiz duruyor
Sıfırı 7200 tl şuan dandini kulaklıklardan hali hazırda kullanıyorum ancak arkadaşlarla sürüşlerde 6100 e ihtiyacım var gerek sea yüksekliği olsun gerek kaliteli ses olsun. Alırsam eğer iç pedleri yıkamadan ve çöini temizlemeden kullanmam zaten. Sıfır alabilirim tabiki ancak bu sefer de 4 bin tl daha intercoma para vermem gerekicek. Farklı önerileriniz varsa açığımkaskın sıfırı + 600-700 liralık dandini bluetooth kulaklıklardan alsan daha iyi değil mi? bir depo benzin de cebinde kalır
idefixde 6500 çıkıyor https://www.idefix.com/kask-mt-thunder-4-sv-solid-a1-matt-black-seffaf-vizor-p-8235656Sıfırı 7200 tl şuan dandini kulaklıklardan hali hazırda kullanıyorum ancak arkadaşlarla sürüşlerde 6100 e ihtiyacım var gerek sea yüksekliği olsun gerek kaliteli ses olsun. Alırsam eğer iç pedleri yıkamadan ve çöini temizlemeden kullanmam zaten. Sıfır alabilirim tabiki ancak bu sefer de 4 bin tl daha intercoma para vermem gerekicek. Farklı önerileriniz varsa açığım