70 lv battle priest vs 61 lv rogue

priest gibi yavaş ve mesafe isteyen savaşlarında iyi olan bir karakterin rogue gibi hızlı ve yakın dövüş ustası karakter karşısında dayanabilmesi zor zaten. ayrıca, KO'da rogue özelliklerini tam kullanabilen bir karakter lvl61 de çok can yakabilir.

ama karsısındakide battle priest en sağlam dd defanslı bir gorueye bile 1500,1500 çıkarabilir yorumlardan sonra mesaj yazacaktım priest orada olayı dalgaya alıyor attack vermiyo kendini healliyo :mrgreen:

eger atak verseydi o rogue karşısında duramazdı ayrıca rogue ile dalga geçerken warriorda atak verince malesef 2000 healde olsa az kalan health i bir anda 0 a iniverdi ama baştan 2000 healle girseyi olaya ve gene warrior atak verseydi heal potu bitene kadar dayanırdı:cherry:

bu arada rogue nin combosu başarılı beğendim z-w-r kombinasyonu kullanıyor
ayrıca crato arkadaş prieste zayıf demişsin oyunda yüm olay comboda biter combo yapmasını bilen her zaman kazanır aynı şekilde takıları full olan ve elinde+8 md olan bir battle priestinde alamıyacağı karakter yok gibidir :cat:

bu arada kendi charımın resmini göstereyim lv 68 1850 ap var ama o videodaki battle priest arkadaşı alamıyorum malesef

mychar8nl.jpg

şimdi türkiyeyi kasıp kavuran oyun bu ayrıca çokda iyi gerçek para kazanılıyor şu anda resmini yayınladığım chara 1000ytl para istiyorum ben sadece itemlerini tek tek satsam zaten 1000ytl rahat ediyor ve inan bana istanbulsa yaşasaydım charı bugün satardım müşterisi o kadar çok yani

bırakın bu oyunları arkadaşlar zamanınıza beyninize yazık yawww BLİZZARD a para kazandırıyosunuz elde var hiç :p

ben son 1 yılımı bu oyuna verdim ama 8 aydırda oyuna hiç girmedim oyundaki karakterlerim öyle yeni sahiplerini bekliyor

bu arada 65lv karakterimin birini 300 ytl ye
61lv yide 100 ytl ye sattım

sırada diğerleri var kask parası çıktı:queen:

ulen serverını söle , lvl'in kaç felan , açıkla biraz :p

lvl 76 server:cyper 185k nps varmı evladım başka soruncevaplıyayım ap ve hp yi gostermem :queen: bikere alışmışık cypere bırakamıyom hee oyunu nasıl oynuyon dersen 7/24 pazardayım sadece bifrost saatleri tas için giriyorum gb kasıp burada cocuklara satıyorum baya iyi para bırakıyo :cat:

lvl 76 server:cyper 185k nps varmı evladım başka soruncevaplıyayım ap ve hp yi gostermem :queen: bikere alışmışık cypere bırakamıyom hee oyunu nasıl oynuyon dersen 7/24 pazardayım sadece bifrost saatleri tas için giriyorum gb kasıp burada cocuklara satıyorum baya iyi para bırakıyo :cat:

hihi , bende gb kasıyom pathosta koxp ile , Seri Cs skill ile yatıramaycağım yaratık yok :p , an fazla kaçarak keserim . 59 archer ile Dark Mare bike kestim :). Gb olmuş 15 ytl , peynir ekmek gibi gidiyo valla :cherry:

lvl 59 mus banlansanda kasarsın gene 3-5 günde bir 59 lvl char daha ama trojen var kullandığın beleş koxpda item fazla tuıtma üstünde yan charlarına geçir hack yersen etkilemez sezon açılıyo artık oynayamıyacağım poke buldum 1 tane o kışa kadar 80 yapar dönüşde devam ederim

lvl 59 mus banlansanda kasarsın gene 3-5 günde bir 59 lvl char daha ama trojen var kullandığın beleş koxpda item fazla tuıtma üstünde yan charlarına geçir hack yersen etkilemez sezon açılıyo artık oynayamıyacağım poke buldum 1 tane o kışa kadar 80 yapar dönüşde devam ederim

beleş koxp yok su an , veriyon nakiti alıyon koxpu , megathron , glypodont ,sentedon slotları bana ait , elinde eziq horn var ama seri cs ile 2000-2500 arası gömüyo . bazen 3000 üstü bile vuruyo . bezoar of glypodont ve blood of glypodont ile iyi para kasılıyo :)

ahh ahh.. unutmuştum ne güzel :p nyse 2 sene kaldı banımın açılmasına :p

töbee knight sapıkları bırakın bu işleri bağımlılık yapıo bu oyun :D bende lise 1 de baslamıstım buna sonra diezde 70 _osmancan_ yaptım banlandım sonra pathosda 71 losmancanl yaptım sattım sonra gırakona gectım nasıl olduysa sıkıldım bıraktım oyunu ama aradan 3 sene gecmıstı bıle lise bitti oyunu bıraktım ,
bbaday abi nıckın tanıdık geldı sanki yav bizim burdada bayagı var cyperde oynayan
Siskatil2 vardı warrıor bı ara human kralı oldu patheon var
sonracıgıma creusa mı ne var 80 prıest
ben oynarken mıllet bana dıodu sımdı bende size diyim bırakın bu boş oyunlarıı :D

bende bi 30 day ban yedım sonra 999 yedım 1 bucuk sene gibi bişi kaldı galıba ona bakcamda sıfremı unuttum :D

Son düzenleme:
koxp mu ban sebebi ??
töbee knight sapıkları bırakın bu işleri bağımlılık yapıo bu oyun :D bende lise 1 de baslamıstım buna sonra diezde 70 _osmancan_ yaptım banlandım sonra pathosda 71 losmancanl yaptım sattım sonra gırakona gectım nasıl olduysa sıkıldım bıraktım oyunu ama aradan 3 sene gecmıstı bıle lise bitti oyunu bıraktım ,
bbaday abi nıckın tanıdık geldı sanki yav bizim burdada bayagı var cyperde oynayan
Siskatil2 vardı warrıor bı ara human kralı oldu patheon var
sonracıgıma creusa mı ne var 80 prıest
ben oynarken mıllet bana dıodu sımdı bende size diyim bırakın bu boş oyunlarıı :D

bende bi 30 day ban yedım sonra 999 yedım 1 bucuk sene gibi bişi kaldı galıba ona bakcamda sıfremı unuttum :D
ben oyundan para kazandığım için hiçte niyetim yok bırakmaya :)

eet:) 999 gün yedim 1.5 2 sene falan kaldı. Logosta 78 archer.. 80 yapıp bırakacaktım koxp kullanmayı :p Kısmet olmadı :p

senınkı ıyımıs ben 69 olmustum dıezde kosp yaparken gm czye cekmıs benım charı yenı adıyla ronark land e orcların kuleye yatırıp kaldırıodu yatırıp kaldırıodu son gordugumde 67 ıdım :( ve dc oldum baktım banlanmsım .D 30 gun sonra ban acıldı tekrar basladım 70 oldum kospu bıraktım 1 hafta cz yaptım roc cıkarmıstım ıtem almıstım merchant acmıstım geldım dc olmusum abim ınternetı kapadı sandım baktım banlanmısım .D

2 banlanısımdada 1 tane yabancı adam resımlerımı cekmıs sıteye vermıstı :D sitede ünlü oldumm hihi o adamı bulsam ................... hıyarto

koxp mu ban sebebi ??

ben oyundan para kazandığım için hiçte niyetim yok bırakmaya :)

bende para kazanırım dıye dusunuodum ama olmuo nedenmı ?
paran oluo gb olarak ytl ıle satarım dııosun sonra bosver yuzuklerımı +9 dex yapım dıosun sonra tekrar paran oluo +1 kekurı yapım dıon sonra yıne paran oluo +2 yapım sonrakı paralarımı satarım dıon sıra gelıo silahlara .D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar