70 bin tl altı motorsiklet önerisi?(2025)

Arkadaşlar merhabalar,
Hali hazırda 750w elektrikli bisiklet kullanıyorum, bisikletin gücünden memnunum fakat frenleri rezalet ve çok konforlu değil, bir de fren veya gaz yapıp dönmeye çalışırken arka tekerlek kontrolü kaybedebiliyor. Menzili ise yokuş çıkarken kullandığım ve 140 kg olduğum için 12 km yani berbat.

Ben uzun menzilli sağlam frenli bir elektrikli motor veya çok ses çıkarmayan bir benzinli motor almak istiyorum, bütçem çok değil en fazla 70-75k çıkar.

Bu bütçede frenleri iyi olan,çok bakım gerektirmeyen bir motor öneriniz var mi? Düz yolda max 50 km hız yapsa bile benim için yeterli yani gerekirse 50 cc bile olabilir, sessiz çalışması, frenlerinin iyi olmasi ve 140 kg birini rahat yokuş çıkarması önemli, kuba, mondial ve Arora ya bakıyorum şu an.

Önerilerinizi rica ederim.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Yuki Gusto ucuz, parçaları kolay bulunan ve kurcalamaya müsait bir motosiklet. Bakımını yapması kolay ve yolda bıraksa bile basit alet edevatla tamir edilebilecek bir motor. Sonradan 100-110cc çevirme olanlar üstünde 2 kişi + market alışverişi Toplam 150-160 kilo şeklinde dik yokuşları bile çıkıyor, daha da yüklerim derseniz, dişlileriyle oynayabilirsiniz ancak malzeme kalitesi ve titreşimiyle tercihinizi sorgulatabilecek bir motor, dakikada 4.500 deviri geçmediğiniz sürece titreşim rahatsız etmez ama geçecekseniz fiberli somunlara ihtiyacınız olacak :D Eğer bütçeniz yetiyorsa ve yük taşıma kapasitesi Yuki Gusto ile aynıysa Yuki Solid 125cc aynı işi görebilir.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
50cc yeterli çekiş sağlamaz
malaguti spectre gp 125 öneririm

qj vps125 veya ltm125 her anlamda tam olarak tarif ettiğin özelliklere sahip.
hatta öyle nokta atışı ki yeminimi bozup yazdım buraya :)

Motosikleti
Bajaj Pulsar F250
Ufak tefek sıkıntılarını düzeltirim vida cıvata falan sıkabilirim diyordan mondial xtreme max 200i. İkinci el tvs apache veya raider de işini görür

Yuki windy'e bakabilirsiniz. Elektrikliler hakkında pek bir bilgi sahibi değilim ama, zamanında almayı düşündüğümden aklımda kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar