7 Göller harika mı değil mi?

Fotoğrafları görseydin iyiydi :)

İstanbul - BOLU Merkez - 7 Göller ve oradan aynı şekilde döünş
fotoğrafları göremiyorum ama bayağı keyif almışsınız belli ki. ben en çok yoldan bıkan motorcu konseptine bittim :)

izlediğiniz rota hakkında da bilgi verir misiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elinize sağlık.ben de gitmiş kadar oldum.

Evet güzellik hep göreceli.Aynı resme bakıp herkes farklı hisseder bu yüzden.Güzel paylaşım teşekkürler.

Güzellik göreceli bi kavram ama bi yere kadar yani...Buraları beğenmemek düpedüz zevksizlik :D Ben resimlerden aşık oldum valla.Elinize tekerinize sağlık resimlerde gezi de çok güzel olmuş..

Hocam görmek isteyipte gidemedigim bir yer insallah mt ailesi olarak haftasonu organize olup 1 gecelikte olsa kamp yaparız bu arada resimler için elinize saglık

Teşekkürler güzel yorumlarınız için, Aslında 7 göllerde çok daha güzel footğraflar çektim, bunları sizinle bu akşam paylaşayım o halde.

@brooklynnn dostum çadırı decathlon'dan aldım çok kaliteli ve güzel çok beğendim :) Sen orada mı çalışıyorsun?

Gezi anlayışımız aynı bir kere gezi veya tatil yapıyorsan bence insan kendini dinleyebilmeli. Arkadaşlarla gidince tabi istekler farklı olabiliyor. Motorun rengide çok hoş. tekeriniz düz bassın rota bilgiside alabilir miyiz

Evet decathlonda çalışıyorum bayrampaşada bisiklet departmanında.
beklerim.

fotoğrafları gördüm şimdi, çok güzeller. biraz daha detaylı rapor yazarsanız benim gibi gitmek isteyipte bir türlü ilk adımı atamayanlara cesaret verirsiniz.

çadır hangi model bu arada. ben de deneme amaçlı ucuz bir çadır aldım. ama henüz kamp atamadım. hoşuam giderse iyi bir şey alacağım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar