Telefondan biraz karisti ortalik
)
Arkadaslar Gaziosmanpaşa dan nasıl gelebilirim opete- 2.kopruden gectikten sonra hangi istikametten gitmeliyim.
Görkem eger Opet e gelebilir isen ordan seni alırım ben araba ile gidicem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------
Gorkem Eger gelirsen bana 05326617876 dan ulaşabilirsin.
Herkesin keyifle süreceği güvenli bir gezi için, katı grup sürüşü kurallarımız olacaktır.
Bu kurallara uyulmadığı takdirde grup sürüşü durdurulacaktır.
Aşağıdaki kurallara uyamayacak üyelerimizin grup sürüşünden ayrı buluşma yerine gitmesini rica ederiz.
1- Grup sürüşüne (artçı da olsa) KASKI OLMAYAN üyelerimiz kabul edilmeyecektir.
2-Sürüş esnasında kaskını yarım takan,koluna takan,depo üstüne koyan kişiler gruptan çıkarılacaktır.
3- Grup sürüşünde grubu tehlikeye atan, gereksiz yere hızlanıp yavaşlayan, makasa giren, düzeni bozan üyelerimiz olursa sürüş durdurularak grup sürüşünden çıkarılacaktır.
4- Grup sürüşünde her grubu yönlendiren görevliler olacaktır. Bu görevlilere uyulması zorunludur.
Grup sürüşü:
Grup sürüşü toplanma yerinde toplanan motorların cinsine, sayısına vb. göre belirlenecektir.
Yüksek ve düşük cc'li motosikletler 2 gruba ayrılacaktır.
Dileyen istediği grupta gruba ayak uydurmak suretiyle sürüş yapabilir.
Bunun amacı motor hız uyumu sağlamaktır.
Geziye gelirken reflektörlü yeleklerinizi giymeniz, gurup sürüşü güvenliği bakımından yararlı olur.
Geziye gelmeden motorlarınızın bakımlarınızı yapmanızı öneririz.
Şimdiden keyifli sürüşler ve keyifli bir gezi dileriz.
:cat:
tahminen 11:30-12:00 gibipeki kocaeli grubu ile istanbul grubu kandira giselerinde kacta bulusacaklar?
Arkadaslar Gaziosmanpaşa dan nasıl gelebilirim opete- 2.kopruden gectikten sonra hangi istikametten gitmeliyim.
sultanbeyli mevkiinde otobandan geçen motorların sesleri gelmeye başladı kulağıma. motor satıldı ben gidemiyorum kuduruyorumr: