Yahu yapmayın. De Sanctis için de geçen sene saydırıp durdu Gs taraftarı. Adamı teneke çalarak gönderdiniz. Adam nerede şimdi haberiniz var değil mi ? Napoli nin as kalecisi. Napoli de Seri A da 5. durumda. Şu mağlubiyetten sonra en son suçlanacak adam Franco. Takımın geri kalanı ne yaptı galibiyet için de Franco günah keçisi oluyor. Bırakın allah aşkına
ben fb haketmedi haksız yere kaybettik falan demiyorum ki aksine bu futbolla hernekadar fb yarım pozisyonla yendiyse bile galatasaray yenilgiyi sonuna kadar haketmiştir..
de sanctis olayına gelince kimin vurup kimin gol attıgını tam hatırlamıyorum ama pozisyonu hatırlıyorum eger frikik sutunda koşeye giden topu corner yerine ceza sahası icine indirirsen ve alex miydi luganomuydu golu atan hatırlamadım oda gole cevirirse bu kaleci olarak senin hatandır..
2. si franconun turkiyeden gitmek istediğini bütün camia biliyor, he diceksin ne alaka şimdi bunun yuzunden bilerek gol yenir mi acıkliyim türkiyede sistem şöyle yürür..
atıyorum sen 3 sene icin 5 milyona anlastıysan 1 sene sonunda gonderilirsen tazminatla beraber bir senede 4 milyon tl para alırsın.. rakamlar atmasyon oraya takılmayalım örnek.. bu hatayı anadolu kulubune yaparsan kimse gunah keçisi yapmaz ama fb ye karsı yaparsan aynı tepkiyi görmezsin, ve doğru olarakta gönderilirsin.. burda francoyu suclamam adam haklı ben olsam bende yaparım kısa günün karı hesabı 1 senede 3 yıllık paranı alıyorsun..
tekrar söylüyorum burda amac yenilgiye bahane bulmak değildir son yıllarda gercekten bu futbolla bu ruhsuzlukla yenilgiyi hakediyoruz ona bir lafım yok