6eliyoruz ! ! !

Derbi Ne olur ?

• Kullanılan toplam oy
    48
dostça geçmesi dileğiyle :rendeer:
0-3 diyorum :p :cherry:

Galatasaray taraftarıyım ailevi işim gereği maçıda izleyemedim ki fanatik sayılırız!1-0 yenilmişiz ama umarım dostça geçmiştir Fenerbahçe'yi tebrik ederim sanırım gol biraz uzaktan olmuş...

valla kardeşime dedimki bu fener gider ibb'ye yenilir ama gs'yi kendi sahasında bile yener:queen:

Son düzenleme:
nedir bu gs nin fb den çektiği yafff... biri bana anlatsın... kendi evinde bile fb den korkuyolar yaa

Franco kaleci olamaz!

franconun kesinlike gönderilmek icin golü bilerek yediği kanısındayım, bunlara maç başı para vermeleri lazım.. bu tabii önce federasyonun sonra klublerin ayıbıdır nasıl hem kulubede oturiyim hemde sene sonu tazminatımı aliyim zihniyetine halen izin veriyorlar anlamış değilim..

Yahu yapmayın. De Sanctis için de geçen sene saydırıp durdu Gs taraftarı. Adamı teneke çalarak gönderdiniz. Adam nerede şimdi haberiniz var değil mi ? Napoli nin as kalecisi. Napoli de Seri A da 5. durumda. Şu mağlubiyetten sonra en son suçlanacak adam Franco. Takımın geri kalanı ne yaptı galibiyet için de Franco günah keçisi oluyor. Bırakın allah aşkına

Gelenek

6S'yi yenmek geleneğimizdir.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 ----------

Adnan Polat cumartesi seçildi pazar Selçuk Şahin mazbatasını verdi...:queen:

kımse heveslenmesın beyler besıktas sessız ve derınden gelıyor gecen sezonki gibi yıne besıktasımız sampıyon:p:rendeer:

yeter ya vallahi tadı kalmadı derbinin:(( her maç yeneceğimizi bilerek çıkmak heyecan falan bırakmıyor.10 senedir tat yok be kardeşim:(( ne güzeldi 10 sene önce başa başa giderdi derbiler.şimdi hep fener hep fener.ben fenerliyim ben usandım sevinmekten yaa:queen::queen::queen:

Yahu yapmayın. De Sanctis için de geçen sene saydırıp durdu Gs taraftarı. Adamı teneke çalarak gönderdiniz. Adam nerede şimdi haberiniz var değil mi ? Napoli nin as kalecisi. Napoli de Seri A da 5. durumda. Şu mağlubiyetten sonra en son suçlanacak adam Franco. Takımın geri kalanı ne yaptı galibiyet için de Franco günah keçisi oluyor. Bırakın allah aşkına

ben fb haketmedi haksız yere kaybettik falan demiyorum ki aksine bu futbolla hernekadar fb yarım pozisyonla yendiyse bile galatasaray yenilgiyi sonuna kadar haketmiştir..
de sanctis olayına gelince kimin vurup kimin gol attıgını tam hatırlamıyorum ama pozisyonu hatırlıyorum eger frikik sutunda koşeye giden topu corner yerine ceza sahası icine indirirsen ve alex miydi luganomuydu golu atan hatırlamadım oda gole cevirirse bu kaleci olarak senin hatandır..
2. si franconun turkiyeden gitmek istediğini bütün camia biliyor, he diceksin ne alaka şimdi bunun yuzunden bilerek gol yenir mi acıkliyim türkiyede sistem şöyle yürür..
atıyorum sen 3 sene icin 5 milyona anlastıysan 1 sene sonunda gonderilirsen tazminatla beraber bir senede 4 milyon tl para alırsın.. rakamlar atmasyon oraya takılmayalım örnek.. bu hatayı anadolu kulubune yaparsan kimse gunah keçisi yapmaz ama fb ye karsı yaparsan aynı tepkiyi görmezsin, ve doğru olarakta gönderilirsin.. burda francoyu suclamam adam haklı ben olsam bende yaparım kısa günün karı hesabı 1 senede 3 yıllık paranı alıyorsun..
tekrar söylüyorum burda amac yenilgiye bahane bulmak değildir son yıllarda gercekten bu futbolla bu ruhsuzlukla yenilgiyi hakediyoruz ona bir lafım yok

ben fb haketmedi haksız yere kaybettik falan demiyorum ki aksine bu futbolla hernekadar fb yarım pozisyonla yendiyse bile galatasaray yenilgiyi sonuna kadar haketmiştir..
de sanctis olayına gelince kimin vurup kimin gol attıgını tam hatırlamıyorum ama pozisyonu hatırlıyorum eger frikik sutunda koşeye giden topu corner yerine ceza sahası icine indirirsen ve alex miydi luganomuydu golu atan hatırlamadım oda gole cevirirse bu kaleci olarak senin hatandır..
2. si franconun turkiyeden gitmek istediğini bütün camia biliyor, he diceksin ne alaka şimdi bunun yuzunden bilerek gol yenir mi acıkliyim türkiyede sistem şöyle yürür..
atıyorum sen 3 sene icin 5 milyona anlastıysan 1 sene sonunda gonderilirsen tazminatla beraber bir senede 4 milyon tl para alırsın.. rakamlar atmasyon oraya takılmayalım örnek.. bu hatayı anadolu kulubune yaparsan kimse gunah keçisi yapmaz ama fb ye karsı yaparsan aynı tepkiyi görmezsin, ve doğru olarakta gönderilirsin.. burda francoyu suclamam adam haklı ben olsam bende yaparım kısa günün karı hesabı 1 senede 3 yıllık paranı alıyorsun..
tekrar söylüyorum burda amac yenilgiye bahane bulmak değildir son yıllarda gercekten bu futbolla bu ruhsuzlukla yenilgiyi hakediyoruz ona bir lafım yok

Evet ben de Bir FB li olarak bunu anlamam..
Bizim kadromuz size göre çok kötüydü FBde çok sevmediğim adam var..
Ama ne oluyorsa GS maçında bir ruh geliyorki nasıl oynuyorlar ben şaşıyorum..
Size karşı en kötü adam bile süper oynuyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence galatasaray kazanır :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar