Bataryayı telefonun kapağını filan sök. Dağıtabildiğin kadar dağıt yani ondan sonra at pirinç dolu kavanozun içine. Sabaha kadar da kalsın.
hiç mi şansı yok
Pirinç kavanozunun içine at telefonu...
Pirinç kavanozunun içine at telefonu...
Valla ben okuduğum bir yazıyı alıntıladım, ne kadar gömeceksin bilmiyorum, o resim temsili bir resim, sen hepsini göm en iyisi![]()
kesinlikle...Normal bir şekilde kurutmaya bırak ve sonra pirinç kavanozunun içine at..Tüm nemi alır...
aynı şey beninde başıma geldi..telefonun nokia n90 idi...
yanlız benim telefonum denize düştüğünde üstümdeydi..yani hoca nasrettin misali cübbemin içinde bende vardım...:queen:
ve ben telefondan önce ıslandım..ruhsatlar,kimlikler ve telefon çok sonradan aklıma geldi...:queen:
hemen pilini çıkardım...eve varmam 2 saati bulmuştu..musluğun altına tuttum..balık yıkar gibi 10 dakika yıkadım fazla suyunu süzdüm ve güneşe bıraktım...ertesi gün pilini taktığımda pırıl pırıl :queen: çalışıyordu.....:queen:
şimdi dediğini yapsam olurmu ?
hiç mi şansı yok
Belli olmaz.
Birkaç yıl önce motorola v3i telefonum şilede denize düşmüştü.
Batarya çıkarıp şemsiyenin üzerinde güneşte kuruttum.
1 gün sonra bataryayı taktığımda sadece ışıkları çalışıyordu.
2. gün ekranı geldi ama açılıp kapanıyordu.
1 hafta sonra tamamen düzeldi.
Aynı telefonu bir ay sonra küvete düşürdüm.
Batarya çıkarıp fönle kuruttum.
2 gün sonra tamamen eski haline döndü.
Yüzlerce kez de yere düştü.
Ne yaptıysam dayandı , en son bir kafede masadan çalındı![]()
aynı şey beninde başıma geldi..telefonun nokia n90 idi...
yanlız benim telefonum denize düştüğünde üstümdeydi..yani hoca nasrettin misali cübbemin içinde bende vardım...:queen:
ve ben telefondan önce ıslandım..ruhsatlar,kimlikler ve telefon çok sonradan aklıma geldi...:queen:
hemen pilini çıkardım...eve varmam 2 saati bulmuştu..musluğun altına tuttum..balık yıkar gibi 10 dakika yıkadım fazla suyunu süzdüm ve güneşe bıraktım...ertesi gün pilini taktığımda pırıl pırıl :queen: çalışıyordu.....:queen:
aynen .Pirinç kavanozunun içine at telefonu...